svetle zlata metaliza a problem........

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
martini

svetle zlata metaliza a problem........

Příspěvek od martini »

zdar chlapi mam problem, mam svetle zlatou metlu na aute a delaji se mi svetly pruhy na kapote a strese normalne prosvitaji bili jako pruhy vedle sebe cim to ze to tak vylezlo je to svetle zlata metla cim to poresit ........opel h r.2004 ze by od vyroby a proc to ted vylezlo :cry: :cry: diky za pomoc

martini

Re: svetle zlata metaliza a problem........

Příspěvek od martini »

:shock:

xciba

Příspěvek od xciba »

a co treba poslat fotku? :roll:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Pravdepodobne vyrobni vada pri lakovani, zkus zajet do Oplu, zda tam nemaj servisni informaci o urcite serii vozu, ktera se takto nepovedla. Je sance, ze by se to dalo bezlatne resit i kdyz auto uz neni v zaruce. Nevim, jestli je to bezny u vsech znacek, ale u Korejcu se bezplatne dal vymenit motor i pet let po zaruce, kdyz se ve vicero pripadech prislo na identickou zavadu.

martini

Příspěvek od martini »

zdarec tady foto ,mam to ale i na strese,chtěl bych to poresit, do toho opla zajedu ale myslim ze asi marne no spis vyhlizim dobryho lakyru....... :cry: :cry: :shock:
Přílohy
kapota 001.JPG

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Kupoval jsi to nový, nebo jetý? Máš 100% jistotu, že to nebylo havarované?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

martini

Příspěvek od martini »

kupoval jsem jety se serviskou v lete 2009 bourany nebylo si myslim mam to i na strese i plastovym kridle/ksiltu/nad zadnim sklem ,do opla jsem psal mejla predbezne ale jako onicem ......domluva, todle jsem ještě nevidel a to mam ještě starou astru f-to ta barva vybledla nebo co ......hmmmm

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Pokud to nebylo havarované, tak je to asi výrobní vada, kdy na lince lakovny asi něco správně nefungovalo. Zkus toho Sopla a když nic, tak holt to nechat přelakovat, no.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

martini

Příspěvek od martini »

Tak dnes prisel mejl od OPLA Adopcar Ostrava v databazi nic na toto neni a nebylo poslali mi číslo na technika co je na laky a mam si s nim domluvit obhlídku a vyreseni problemu tak jsem zvedav jestli neceho dosahnu aspoň kdyby castecne.....Psal jsem i na OPEL.NOVOTNY OSTRAVA a ti mi napsali primo v databazi nic, tak resit jedine komercne...............tak jsem zvedav ale spis pocitam ze utru nos a nebo budu prekvapen/cifrou/

martini

Příspěvek od martini »

Dnes navsteva Adopcar Ostrava a o nicem, okamzite kecy jee to bylo asi bourany ten odstin pruhy ,ja na to nemluvte z patra to mu neverim, a zkuste neco ,co tak zmerit tloustku laku ,tak to borec zmeril a stejny puvodni zacaly kroutit hlavama ze to nevidely jeste, a proc to je, ja na to vyrobni vada co se ukazala po letech ,oni s tim nic nemohou delat at zkusim napsat na auto staiger Praha tam bylo puvodne kupovany prvnim majitelemLEASE PLAN s.r.o. at je potrapim .......mejlama, tak jsem jim napsal ale neverim ze by Staiger se semnou nejak extra zabyval........

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

pochybuju že by to někdo lakoval v takovejch krásnejch přesnejch pruzích, vypadá to "linkově"
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Joyride

Příspěvek od Joyride »

Když to byla leasingovka, nebyl tam nějakej polep? A jak to auto postupně bledne, vylejzalo by to na povrch?

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

treba auto jezdilo jako reklama na prechod :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

ernst

Příspěvek od ernst »

vypadá to na výrobní chybu..
možná špatně namíchaná barva -> jinej odstín...

myslím, že bude levnejší a rychlejší to nechat nalakovat... pokud je to bez dúlků, tak je na tom prakticky mimimum práce...

u opla stejně nic moc nevyhádáš.. jejich přístup k zákazníkům celkově stojí za prd... akorát projezdíš, provoláš a hovno po tom...
není to pro ně kšeft na kterým by vydělali..

toť můj názor..
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)

martin51253

Příspěvek od martin51253 »

zajed do dobré lakovny at se ti nato podívají . je možné že je jen vrchní lak (bud poškozen chemii ,nebo byl dělaný rozstřik ,nebo ve vrchním laku zalakovaný náký sajrajd. ) je to ho mraky co to může být. v Oplu ti stejně nic neřeknou ikdyby věděly ,že to je výrobní vada,přece to nebudou platit oni.
být tebou v prní řadě bych nechal zbrousit vrchní lak následně vyleštit cenově nevyjde draho až tak draho afurt lepší než lakovat.
když to nepomůže řešil bych lakování.

broušení a leštění laku svěř profíkovy

jak silný si měl lak když tiho měřil??
Leštění a renovace laku
https://www.facebook.com/elitautodetail

http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Kdo oni? Jakoze by vyrobni vadu zacvakal servis? :lol:
Vyrobni vadu, jakozto vse, co je reseno reklamacne vzdy jde z kapsy vyrobce (tedy Opel SRN) a pro autorizak je to svym zpusobem kseft, ale s cca 3% marzi, proto obvykle neni mco zajem takovy veci resit, neb to je spousta casu a malo penez, kazdopadne urcite to neplati ze svyho.
Narok na opravu mas tehdy, pokud je stale platna zaruka na kastli (dnes jsou znacky, ktery maj i 12 let, nebudu jmenovat :lol: ) a zda byly prohlidky kasroserie delane dle servisniho planu (obvykle je to rocni prohlidka) a zapsane v servisni knizce. Pokud jsi neco z toho nesplnil, ani tam nemusis jezdit, pokud to neni seriova vada jak jsem psal vyse, kdy se toleruje i nevyplneny zaznam o prohlidce neb by na to nemela vliv.
Naposledy upravil(a) SubTera dne 21 črc 2013 13:25, celkem upraveno 1 x.

martin51253

Příspěvek od martin51253 »

nemyslím ,že to bude platit servis .jen jsem to špatně napsal.

ono reklamovat lak po určitém čase je dost složité
a jelikož to je rok 2004 celkem nerealná reklamace. :(
záruka na kastly může být jaká chce (ta se spíš týká prorezavění)
Leštění a renovace laku
https://www.facebook.com/elitautodetail

http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sry, spojil jsem zaruku na kastli se zarukou na lak. Jsou to dve ruzne zaruky, ale u nekterych znacek se stejnym trvanim 8)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“