Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od Laconi »

Kein :potlesk:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Laconi píše:A já čekal něco vtipnýho o mém autě, škoda :smich2:
staci se podivat na tvuj avatar 8)

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

:evil: to prostě nejde aby byl naším prezidentem ten bilderbergovský blb ..nj čecháčci se zas vyznamenali ve volbách :savle:
České ovce vždycky naletí na debilní sliby a dopadne to blbě viz současná vláda a situace:zločinci,nefachčenka jsou zvýhodn'ováni

když se dívám na nwo dokumenty tak se ta konspirace děje spíš u nás než v usa.

Sova

Příspěvek od Sova »

Kein píše:
Sova píše:
NeviM píše: cim vetsi dane, tim vic se rozkrade,
čím nižší daně...rozkrade se stejně a zbyde méně peněz na řízení státu :lol:
Čím větší přerozdělování, tím více se rozkrade a zbyde méně peněz na řízení státu...

K většímu přerozdělování vedou vyšší daně.
Já bych asi vyloženě netvrdil, pokud se bavíme o socanech, že míra zlodějiny a korupce souvisí s výší přerozdělování...
Přerozdělování jak si ho představovali komunisté samozřejmě ano...ale míra přerozdělování jak si ho představuje ČSSD...tam nevidím nějaký obrovský nárust zlodějin oproti exekutivě pravice.
Čím dal tím více vidím, že je to prostě prašť jako uhoď...akorát určitá skupina lidí bude stále omýlat to svoje, jen za účelem získání moci a ž se ovce chytí do sítě...tak oni i zbytek společnosti budou odíráni (střední třída) z kterékoli strany
To poslední si napsal moc pěkně
Naposledy upravil(a) Sova dne 12 led 2013 20:14, celkem upraveno 3 x.
Cléon & Fonte

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Laconi píše:
SubTera píše:
Laconi píše:Baví mě jak tady někteří pořád rozdělují socany a nesocany, proboha proberte se, pokud tady mezi náma neni nějaký zbohatlík nebo milionář tak sme socky všichni a díky naší vládě "rozpočtové odpovědnosti" budeme každej chudší a chudší, snad si nemyslíte že vládni strany pro vás obyčejný lidi někdy něco udělaj a jestli si to myslíte tak vás lituju. Současná vláda na obyčejný lidi kašle a ten kdo volil "karla" ten volil druhého muže této vlády, muže který kryje zločince Kalouska, muže který chce za každou cenu euro, muže co schvaluje současné prezidentské amnestie. To teda pěkně děkuju.
To, cos ted vyplodil ty, pro zmenu bavi me....:)
KS souhlasil s amnestii v jejich dilcich bodech a mimojine se vyjadril napr. takto: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/schw ... 57595.html
zkus priste cist i obsah a ne jen titulky...zrejme jaky vyber auta, takovy vyber politika :lol:
No jasně, zjistil že to posral tak to hned bere zpátky, klasický postup, obzvláště když mu jde o post prezidenta.
já myslim, že tam máš Laconi jasnou odpověď
Pokud bude prokázáno, že amnestie omezila práva poškozených v některém trestním stíhání, měla by vláda vymyslet, jak tyto případy kompenzovat, navrhl na jednání koaličních špiček ministr zahraničí a lídr TOP 09 Karel Schwarzenberg.
A proč by se něco prokazovalo, když pak nemusíš nic vymejšlet? Vždyť o tom celá ta politika je. :lol:

Jiank Kein to napsal pěkně 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Beaver

Příspěvek od Beaver »

TomasUL píše:
Beaver píše:Nevím o tom nic. Rozveď to.
http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/do ... je-na-romy" onclick="window.open(this.href);return false;

Co na to říkáte?
Zajímavé... Na druhou stranu přímo Romea píše, že účast cigošů je malá, takže evidentně oni sami nemají moc zájem se podílet na něčem jiným, než jak tahat ze státu prachy. Doufejme, že komise z toho nevyvodí závěr, že jsme cigány volit nepustili :D
Sova píše:seš ten poslední s kterým bych se tady chtěl konfrontovat...ale na Franzovi nevidím nic inteligentního...
Spousta z nás zde, co tady píšeme jsou podle mě intelektuálně více zdatní než Franz...

kultura kultura ...ale když se snažil přednášet básen v té poslední debatě...heh...na ZŠ by za to dostal 3-4...
Co to je za kultruního člověka, když básen drmolí, jak když si čte nákup po cestě do teska?
A ta Ida Saudková...no ty vole...to by byla první dáma...
...to bych pak pískající Veškrnové postavil pomník :D
Nene, z toho už se nevykecáš, za úsvitu souboj na kordy na poli vedle Kauflandu ! Jinak drmolení neřeším, je to skladatel a ne profesionální herec (což bohužel asi bude platit o jistém množství politiků). Každopádně dokonáno jest, Franz na hradě (Tentokrát) nebude. Když tak to někdy probereme až přijedu do PV :D
Naposledy upravil(a) Beaver dne 12 led 2013 23:08, celkem upraveno 1 x.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já volby až tak nesleduju vzhledem k tomu že nevolím. Odmítám si kvůli tomu brát několik dní volna a jet přes půl města. Nicméně Zemana si pamatuju ještě v čele ČSSD jako člověka, který co slíbil, to nesplnil ba naopak udělal naprostý opak a pak někde nalitej jak prase a s cigeretou u huby objímal stromy. Umí ten člověk anglicky? Celý tyhle volby mi příjdou dost smutný, protože tam opravdu nebyl jedinej schopnej kandidát :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Kein to napsal přesně.Jenže mám obavu co udělá becherovkou a mocí opilý stařík Zeman.Už v minulosti prokázal že je to egoista a nesnese neúspěch/nesouhlas s jeho názory.A taky mám obavu že bude plácat různé nesmyslné názory stejně jak to dělá Klaus nyní.Volil jsem Karla s tím,že v druhém kole si budu muset vybrat menší zlo mezi Zemanem a Fišerem,takhle to bude pro mě jednoduší.

Rotah

Příspěvek od Rotah »

Ritchma vsechno o Zemanovi naprosta pravda, ale v jednom me velice prekvapil a prave v tom, na co se ty ptas.. Anglicky umi a dost dobre, vubec jsem to od neho necekal.. :?:
A jinak uplne stejne jak pise rejchy.. Volil sem Schwarzenberga s tim, ze v druhym kole si vyberu mensi zlo mezi Fischerem a Zemanem, takhle je to jasny..
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm

kentoya

Příspěvek od kentoya »

osobně si myslím, že menší zlo je momentálně kníže, ne že by byl lepší, ale že je šance, že brzo zemře, jinak je to na stejno, pokud tam vydrží 5 let
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jsem koukal na nějaký duely a co se stalo Karlovi? Já myslel že umí mluvit trošku líp. Sotva mu bylo rozumět. Je nemocný nebo si ho jenom špatně pamatuji? Ono na druhou stranu já ho v tv vždy viděl jenom spát, tak těžko říct.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

martini

Příspěvek od martini »

Kein píše:Proti Zemanovi může mít kde kdo, kde co, ale když si pustíte jakýkoliv duel, jakýkoliv politický rozhovor s ním, tak je dvakrát tak schopnější politik, než kterýkoliv z kandidátů. Málo který politik dokáže logicky argumentovat své názory a postoje. Z prezidentských kandidátů, právě krom Zemana to nedokáže nikdo, nebo to tedy alespoň nedělá.

Ač jsem u prvního kola voleb k urně nešel, jelikož nemám rád volbu menšího zla, tak v druhém kole už půjdu. Hlavní šaškárna typu Fišer pominula, což je dobře, ale mám-li se rozhodnout jestli chci jít do Evropy s Schwanzerbergem nebo Zemanem beru suveréně Zemana. Kníže může na někoho nostalgicky působit jako sympatický děda, pán aristokrat, ale to hlavní co politik má mít nemá a to výřečnost a sílu prosazovat své postoje - ČESKÉ postoje. Kníže se hodí tam kde patří - na minsiterstvo zahraničí tam plně uplatňuje své důstojné charisma a urozený původ. Mimo to, jeho zvolením bychom přišli o schopného diplomata.

Občané jsou údajně nespokojeni s dnešní vládou a první kolo prezidentských voleb pak málem vyhraje druhý muž této vlády a předseda strany, jenž má mandát na ministerstvo financí, kde posadila Kalouska...nechápu co vlastně tedy chcete, ale pamatujte, že ať už tam bude sedět kdokoli, tak pak si budete popel na hlavu sypat sami...jelikož už nebude možné tvrdit to alibistické "Za to můžou politici".
todle podepisuju je to pravda!!!!!!!!!

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

martini píše:
Kein píše:Proti Zemanovi může mít kde kdo, kde co, ale když si pustíte jakýkoliv duel, jakýkoliv politický rozhovor s ním, tak je dvakrát tak schopnější politik, než kterýkoliv z kandidátů. Málo který politik dokáže logicky argumentovat své názory a postoje. Z prezidentských kandidátů, právě krom Zemana to nedokáže nikdo, nebo to tedy alespoň nedělá.

Ač jsem u prvního kola voleb k urně nešel, jelikož nemám rád volbu menšího zla, tak v druhém kole už půjdu. Hlavní šaškárna typu Fišer pominula, což je dobře, ale mám-li se rozhodnout jestli chci jít do Evropy s Schwanzerbergem nebo Zemanem beru suveréně Zemana. Kníže může na někoho nostalgicky působit jako sympatický děda, pán aristokrat, ale to hlavní co politik má mít nemá a to výřečnost a sílu prosazovat své postoje - ČESKÉ postoje. Kníže se hodí tam kde patří - na minsiterstvo zahraničí tam plně uplatňuje své důstojné charisma a urozený původ. Mimo to, jeho zvolením bychom přišli o schopného diplomata.

Občané jsou údajně nespokojeni s dnešní vládou a první kolo prezidentských voleb pak málem vyhraje druhý muž této vlády a předseda strany, jenž má mandát na ministerstvo financí, kde posadila Kalouska...nechápu co vlastně tedy chcete, ale pamatujte, že ať už tam bude sedět kdokoli, tak pak si budete popel na hlavu sypat sami...jelikož už nebude možné tvrdit to alibistické "Za to můžou politici".
todle podepisuju je to pravda!!!!!!!!!
souhlas!
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

naprostý souhlas a doufám,že lid ještě neztratil rozum úplně a toho Zemana tam dosadí.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Lidi ještě rozum maj ale hodně z nich podlehne silné mediální masáži která je všude kolem a nakonec zvolí knížete.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Laconi píše:Lidi ještě rozum maj ale hodně z nich podlehne silné mediální masáži která je všude kolem a nakonec zvolí knížete.
tak blbí ,aby ho volili doufám ještě nejsou
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

http://www.blisty.cz/art/66895.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Co to tu řešíte o rozumech? Vždyť tohle jsou snad nejhorší výsledky český "inteligence", který snad vůbec mohli bejt. A češi ukazali opet svoji slepotu, neuvěřitelnou hloupost, nepoučitelnost a stádovitost a to jak jsou neskutečně snadno zmanipulovatelní.
Nebo vám přijde v pořádku nadávat jak je to tu všechno v píči a že se to musí konečně změnit a pak volit Zemana, kterej tu s klausem ten mafiánskej systém s dvouma hlavníma pilířema, což je korupce a tunelování zavedl? A pak knížete, kterej se na pokračování toho systému podílí velice aktivně už X let? Ne opravdu to není slušnej člověk, to je hodně hloupej argument. Vždyt tam byli kurva lidi, který by šli fakt jinym směrem! To jsme fakt tak neskutečně konzervativní a radši se spokojíme s těmahle sračkama, který už známe, než abychom dali šanci někomu na změnu? Čeho se kurva bojíme? Vždyt horsi uz to bejt fakt nemuze!
Teď už je to fakt jedno kdo z nich to bude, už je to prostě v prdeli a nezmění se vůbec nic.
No nic, třeba příště...
Naposledy upravil(a) NeviM dne 13 led 2013 14:18, celkem upraveno 1 x.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

amen... vidim to stejne.... lidi sou proste dementni kokoti... to uz ani jinac nazvat nejde....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

maRkus píše:amen... vidim to stejne.... lidi sou proste dementni kokoti... to uz ani jinac nazvat nejde....
To je bohužel denní realita a změnit to mohou jedině lidi sami, žádnej prezident, ani nikdo jinej s tím nic neudělá...
A je to vidět prakticky všude - od běžnýho soužití lidí, přes chování lidí na silnici, v práci atd.
Zase na druhou stranu musím říci, že moje profesní zkušenost (obchod) je vesměs taková,
že pokud je člověk slušnej a jedná na rovinu a fér, tak se mu to vždy vrátí (a tohle platí obecně).

A až si tohle uvědomí všichni (což se nikdy nestane) a začnou se chovat normálně, bude tady lépe 8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Starlet píše:
maRkus píše:amen... vidim to stejne.... lidi sou proste dementni kokoti... to uz ani jinac nazvat nejde....
To je bohužel denní realita a změnit to mohou jedině lidi sami, žádnej prezident, ani nikdo jinej s tím nic neudělá...
A je to vidět prakticky všude - od běžnýho soužití lidí, přes chování lidí na silnici, v práci atd.
Zase na druhou stranu musím říci, že moje profesní zkušenost (obchod) je vesměs taková,
že pokud je člověk slušnej a jedná na rovinu a fér, tak se mu to vždy vrátí (a tohle platí obecně).

A až si tohle uvědomí všichni (což se nikdy nestane) a začnou se chovat normálně, bude tady lépe 8)
Přesně tak!!!! Tos napsal fakt moc hezky a výstižně a je to svatá pravda 8)
Taky sázím na ferový jednani, to se vzdy po vsech strankach vyplati nejvic a ojebávači vždycky driv nebo pozdeji zaplatej. Ale jsem optimista, jednou musí přijít doba, kdy se to změní a lidi prozřou. Jestli teda dřív nevyhynem.
Naposledy upravil(a) NeviM dne 13 led 2013 14:35, celkem upraveno 1 x.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Historický okamžik - shoda s NeviMem :D
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

:pohar: :pyramida:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sova

Příspěvek od Sova »

nevíme...a koho jsme teda měli volit?
Cléon & Fonte

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Já už budu hodný dědečku a dám s tim prezidentem pokoj, ale tohle by si měl přečíst každý kdo chce mít svůj rozhled dál než kam ho současná mass media pustí:

http://www.blisty.cz/art/66906.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sova

Příspěvek od Sova »

co je to vlastně ta změna? Každej jí má plnou hubu ale nido neví jak vypadá a jak jí formulovat?

pro někoho je to šašek Žito a pro jinýho zas Okamura, u kterýho defacto lidi nevědí co od něj očekávat (včetně mě)

Tak bych si nedivil, že lidé změnu nechtějí...

KSČ a Lenin a třeba i Robespierre byla taky změna
Cléon & Fonte

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Starlet: taky mam radost, ze neco tak zasadniho vidime uplne stejne a zes mi definitivne ukazal pádnej duvod vazit si Te 8)

Laconi: moc hezkej článek plnej výstižný pravdy 8) EDIT: myslel jsem ten první, cos postnul vejš, ale i ten poslení je moc pěknej 8)

Sova: Nejlíp Okamuru, ale když nešel, tak aspon franze, roithovou, nebo klidne sluníčkovou fisherovou. I kdyz maj hodne velky minusy a nektery hodne divny nazory, tak všechno pořád lepší než tam dat někoho, kdo vesele bude pokračovat v nastolenym trendu tunelování, rozkrádání a držení se hesla "všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si ještě rovnější".
Argument, ze nekdo nerozumi politice je zcestnej. Nerozumet politice totiz zpravidla znamena nebejt bezpaterni hyena, jejiz priorita je vlastni profit a jiz je u prdele korupce atd a vyhovuje ji tenhle stav.
Prostě kohokoliv, komu jde o změnu toho nejhoršího.
Naposledy upravil(a) NeviM dne 13 led 2013 15:10, celkem upraveno 1 x.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

kurva sem zmacknul quote misto edit a uz to nejde smazat, sorry :lol:
Naposledy upravil(a) NeviM dne 13 led 2013 15:03, celkem upraveno 1 x.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

NeviM píše:Starlet: taky mam radost, ze neco tak zasadniho vidime uplne stejne a zes mi definitivne ukazal pádnej duvod vazit si Te 8)

Laconi: moc hezkej článek plnej výstižný pravdy 8)

Sova: Nejlíp Okamuru, ale když nešel, tak aspon franze, roithovou, nebo klidne sluníčkovou fisherovou. I kdyz maj hodne velky minusy a nektery hodne divny nazory, tak všechno pořád lepší než tam dat někoho, kdo vesele bude pokračovat v nastolenym trendu tunelování, rozkrádání a držení se hesla "všichni jsou si rovni, jen někteří jsou si ještě rovnější".
Argument, ze nekdo nerozumi politice je zcestnej. Nerozumet politice totiz zpravidla znamena nebejt bezpaterni hyena, jejiz priorita je vlastni profit a jiz je u prdele korupce atd a vyhovuje ji tenhle stav.
Prostě kohokoliv, komu jde o změnu toho nejhoršího.
Já ti říkal, nesuď člověka podle jeho alter ega na nějakém foru 8)
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Sova

Příspěvek od Sova »

roithová je sběratelka funkcí, fisherová je směšná naivní a franz...prostě jej jako prezidenta a změnu nechci.
okamura tam nebyl...
navíc nechci v patriarcharní společnosti ženskou na hradě
Naposledy upravil(a) Sova dne 13 led 2013 15:09, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „Pokec“