Modré majáčky

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

j3ykobim

Modré majáčky

Příspěvek od j3ykobim »

xxx
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 18 led 2013 14:30, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Modré majáčky

Příspěvek od m.artty »

Zrovna před chvílí jsem na to myslel, když jsem jel ze školy.... vpředu policejní Mondeo a za ním 2 černé Superby.... letěly po městě jak č*ráci. Jsem si tak říkal, co by mi asi řekli, kdybych je dojel a jel s nima v koloně :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Na vas neni, abyste spravedlnost brali do svejch rukou. Vystrazny svetlo modry barvy neohrozujte ani neomezujte a tim to pro vas hasne. Stejne tak jine ucastniky provozu. Pokud mate pochybnosti, nasledne to ohlaste.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Ačkoliv majáčky někteří hyperzmrdi zneužívají a je to na pěstí, souhlasím se Subterou. Víc než kde jinde tady totiž platí že nikdy nevíš proč, co, kde, jak... A něčeho pak případně litovat jen proto, že jsi musel dvakrát pohnout volantem, za to nestojí.
✠Luftwaffle✠

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 18 led 2013 14:31, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Jo tak...no...jak říkám, zneužívají to především hyperzmrdi a je to na pěstí... Každopádně si vážně myslíš, že když budeš denně jezdit stejnou trasu a blikat si při tom dle libosti, tak že nikomu nepříjdou podezřelý modrý majáky na Bavoráku nebo trojkovým Golfu? Dvakrát to někdo nahlásí a třetí den tam na tebe čekají. Jinak je to za bod a myslím že minimálně 2000,- na místě.
✠Luftwaffle✠

SubTera

Příspěvek od SubTera »

j3ykobim: takze ti vlastne nejde o napravu, ale rad by sis tky zablikal. Tak tady neni moc o cem diskutovat.

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

no nechci te urazit.. ale takze razis heslo.. ostatni jsou curaci, tak ja budu taky?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Copak když projíždí záchranka nebo hasiči tak taky víš, proč nebo kdo to je :?

No ono jestli něco nahlásíš, tak protokol by se nejspíš sepsat měl ne, aby byl záznam. V tom případě to spíš nezajímá Tebe než je, když jsi ho nešel sepsat. Chápu, je to věc, která člověka na nějakou dobu zdrží, ale rozhodně to není o tom, že to někoho nezajímá. Navíc by jsi nejspíš měl mít i SPZ, protože když jim řekneš, že tam jela černá a bílá Octavia, tak toho opravdu moc nezmůžou.

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

No, co k tomudle tématu říct.
Jasně že zneužití majáků je přestupek, jeho "ohodnocení" si nepamatuju, ale vim že u toho je malej bonus.
Co Ty jako občan by jsi měl udělat, ikdyž si myslíš že to nebyl nikdo s právem přednosti v jízdě, tak by jsi měl ten maják respektovat tzn. vozidlu umožnit průjezd. následně si zapamatovat/zapsat RZ vozidla, čas, místo... a buď to zavolat na 158, ale lepší je dojet na MO a tam to nahlásit. Na 158 Ti budou schopný případně hned říct jestli to bylo jejich auto, na MO nevim jestli to jsou schopný zjistit, každopádně to tak jako tak musej prověřit. Stejnej postup uplatníš i když se Tě pokusí někdo zastavit, oplackovat...
Spíš bych to tipoval na SKPV, občas používaj ty sundavací majáky a i jiný věci na "civilně" vypadající auta :)
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Globus píše:No, co k tomudle tématu říct.
Jasně že zneužití majáků je přestupek, jeho "ohodnocení" si nepamatuju, ale vim že u toho je malej bonus.
Co Ty jako občan by jsi měl udělat, ikdyž si myslíš že to nebyl nikdo s právem přednosti v jízdě, tak by jsi měl ten maják respektovat tzn. vozidlu umožnit průjezd. následně si zapamatovat/zapsat RZ vozidla, čas, místo... a buď to zavolat na 158, ale lepší je dojet na MO a tam to nahlásit. Na 158 Ti budou schopný případně hned říct jestli to bylo jejich auto, na MO nevim jestli to jsou schopný zjistit, každopádně to tak jako tak musej prověřit. Stejnej postup uplatníš i když se Tě pokusí někdo zastavit, oplackovat...
Spíš bych to tipoval na SKPV, občas používaj ty sundavací majáky a i jiný věci na "civilně" vypadající auta :)
díky za odpověď k tématu 8)
Trabant, VW Golf, MX 5

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Teď nevim jestli to myslíš ironicky...:D
Každopádně to jsou informace který mám z diskuze na stejný téma s klukama od PČR.

EDIT: jinak už jsem taky zahlíd Fabii, která byla omagnetovaná jako kurýr a ty dva týpci co v ní seděli fakt kurýři nebyli :lol:
Naposledy upravil(a) Globus dne 16 led 2013 14:11, celkem upraveno 1 x.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

SubTera

Příspěvek od SubTera »

j3ykobim: aha, a ja si puvodne naivne myslel, ze ti jde o poradek. Na Strakonicky s majakama taky muzes potkat uplne obycejny Hyundaie i30, protoze je ma UOOZ Zbraslav a nebo taky uplne obycejny Fabie (modry, bily), ktery maj tyto utvary taky. Mj. dvojkovy Octavky jsou pod vnitrem taky, Superby (3.6) taky a Audiny A8 (a tusim A6) samozrejme taky. Ty vlastne ani nevis, jestli to jsou skutecne zmrdi, ale chces si s nima zablikat taky. Nastesti neni s touto mentalitou dostatecny pocet lidi, nebot by Strakonicka byla brzo plna houkajicich dementu, co utvorili zacpu. Gratuluji ti k temto myslenkovym pochodum 8)

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 18 led 2013 14:32, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

Sorry ale jestli je ti 18 tak ti řeknu že jsi mladej kretén kterej s toho doufám vyroste. Jestli je ti víc tak ti řeknu že jsi totální kretén. A doufám že to jak chceš s každým na silnici vyjebat se ti vrátí! Je vidět že mentalita lidí je opravdu už k pláči. Co je moc to je moc.

A klidně ať to smažou za vulgární výrazy nebo nevím co. Ale tohle je můj názor. A každej normální člověk má stejnej jen mlčí
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

cleman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cleman »

Podle toho co tu píšeš tak máš asi prapůvod v Rusku hlavně ty. Protože čím víc debílků se bude chovat jako ty, tím víc to bude nahovno. Ale pak hlavně plakej! Jeden blbec má maják tak já ho budu mít taky. Dřív byli xenony v módě. Teď to budou majáky. Co příště? Radlice místo nárazníků abys to rovnou mohl odhrnout ty auta co zavazej?

Já až uvidím někoho krást něco v autě, tak pak zajdu na fórum, zeptám se co za to hrozí a když to nebude moc, tak příště jdu s ním. Fajn ne? A až potkám tvoje auto tak tak ti ho vykradu a nechám ti za oknem:

Jsem stejnej blbec jako ty. Šel jsem z davem. Jen ty máš maják a já šroubovák. Ty si přilepším v čase já v kapse. Šak jde o hovno ne. Jednou ty mě pak já tobě :lol: :lol: :lol: :lol:
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

cleman píše:Sorry ale jestli je ti 18 tak ti řeknu že jsi mladej kretén kterej s toho doufám vyroste. Jestli je ti víc tak ti řeknu že jsi totální kretén. A doufám že to jak chceš s každým na silnici vyjebat se ti vrátí! Je vidět že mentalita lidí je opravdu už k pláči. Co je moc to je moc.

A klidně ať to smažou za vulgární výrazy nebo nevím co. Ale tohle je můj názor. A každej normální člověk má stejnej jen mlčí
Asi tak :(
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Na Zbraslavi mají i neoznačené Octavie II RS, většinou černé. Navíc když to mělo úplně černá okna, tak bych to na Policii tipoval.

Pokud vím, nikde jsi nepsal, že Ti řekli, že otravuješ s banalitou. Jen Ti řekli, ať dojdeš na služebnu, kde to s Tebou sepíšou. A myslím si, že bez SPZ nemá smysl něco hlásit.

V Praze jezdí i neoznačené policejní Fabie :wink:

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Teda doufam, že to je jen Tvoje momentalni nasrání a až vychladneš, tak se probereš.
Nehledě na tenhle konkrétní případ:
Serou Tě zmrdi, chápu. Ale přijde Ti normální bojovat proti tomu tím, že se k nim přidáš? Není to normální a je to hodně hloupý, kdyby takhle uvažoval každej, tak už jsme dávno zmrdi všichni.
Nechci moralizovat, ale řeknu Ti, jak bojovat proti zmrdům. Snaž se ze zmrdů dělat normální lidi. Když máš možnost, zkus zmrdovi vysvětlit, že bejt zmrd je na hovno po všech stránkách. Třeba se Ti povede někdy nějakýho zmrda obrátit na lepší cestu. To je řešení, jak se zmrdů zbavit. Ani se nechtěj mstít, jednak se to často otočí proti Tobě a jednak to nemá smysl. Ona vyšší spravedlnost bude fungovat vždycky a každej zmrd bude potrestanej. Třeba tim, že se mu v životě nebude dařit. Nebo že si díky svýmu zmrdství jednou naběhne fatálně. Jasný, taky jsem se kolikrát mstil pod vlivem emocí, když mě někdo posral až přespříliš, tak jsem mu ukázal, že ho umím posrat ještě víc. Ale i to je špatně. Tím se točí kruh zmrdství pořád dokola. Když Tě nějakej zmrd posere, mávni nad tím rukou, pomysli na tu vyšší spravedlnost a hoď to za hlavu. Navíc nejsi soudce, třeba v takovymhle případě nemáš moc šanci poznat, jestli to jsou zmrdi, nebo oprávněný osoby. Když se takhle nějak budem chovat všichni, časem zmrdi vymřou.
To je asi jako zmrdi na dálnicích, který si myslej, že se může jet v levym pruhu jen 130 a kdo jede víc, je zmrd. Třeba jo, ale třeba taky veze ten rychlej někoho do nemocnice, nebo tak něco. Zákon hovoří jasně a i logicky, povinnost uvolnit levý pruh RYCHLEJI JEDOUCÍMU VOZIDLU. Nikde není ani hovno o tom, že když jedeš 130, tak tě nemá kdo co předníždět. To jsem trochu odbočil, ale je to první věc, co mě napadla, kde si lidi hrajou strašně hloupě a kolikrát velice nebezpečně na soudce a zároveň vykonavače trestů, tím, že schválně blokujou rychleji jedoucí auta. A je jich hodně bohužel.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Trabant, VW Golf, MX 5

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Já Tě chápu. Taky mě sere miliarda takovejch věcí. Jenže problém se nedá vyřešit tím, že budeš donekonečna odstraňovat jeho důsledky. Musí se odstranit přičiny. A příčina všech těhle věcí je, že lidi jsou sobečtí, chamtiví, nedůvěřiví, pomstychtiví a tak dále. Taky mi došlo, že nemá asi fakt až tak smysl řešit třeba politiku a takovýhle prasárny, protože vyřešíš jednu věc a objeví se dalších deset. To jsou právě ty důsledky, ne příčiny.
Když se Ti na autě budou blbě sjíždět gumy, taky není řešení obouvat stále nové, ty pneumatiky jsou jen důsledek přičiny, musíš odstranit tu přičinu, abys problém vyřešil - udělat geometrii.
Je to občas hodně složitý se nad ty sračky povznýst, ale prostě takhle to je. Jestli jsem tu napsal někdy něco stoprocentně pravdivýhoa za čím si budu stát pořád, tak je to tohle.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

A jsme zase u toho, proč je tady takovej bordel a lepší to nebude...
Každej jen řeší, jak co obejít, něčemu se vyhnout a někoho vojebat.

BTW, tak si nech auto oblepit dle policejního vzoru, každej tě pustí a ještě můžeš vybírat pokuty.
Hodně přehnaný, ale v podstatě to samý
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

x
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 18 led 2013 14:33, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak trochu chápu, že nechtějí sdělit, které auto je policejní. Možná kdyby jsi jim řekl SPZ těch aut, řešili by to ;) Příčinou nebudou zácpy, ale blbci za volantem. Pravidlo zipu u nás moc nefunguje, kdyby se ho řidiči naučili, bylo by méně zácep. Stejně tak když někdo stojí na červené. Nerozjedou se najednou, ale jeden po druhém. Třeba v Rakousku tohle krásně funguje, padne zelená a všichni se rozjedou najednou.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

j3ykobim píše: Politiku vůbec neřeším, jelikož zastávám názor, že každý se má tak jak si zařídí. Ať je u vlády kdokoliv.
Mám stejnej názor, ale od doby, co jsem zjistil, že si můžu zařizovat co chci sebelíp a stejně můžu narazit aniž bych něco udělal špatně a veškerý zařizování je v prdeli, se docela zajímám, už jen kvůli svejm potencionálním budoucím dětem, který ani nevím, jestli chci do tohohle zkurvenýho světa někdy přivádět. Ale to všechno už je dost OT, jen jsem se nechal donutit trochu zamyslet a napsat, co si o tom myslím v širších souvislostech :wink:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“