vw brouk od trojtecky
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: vw brouk od trojtecky
jj ide to az na 1.9Litra... ale to uz potom treba aj ine upravy na motore..
kluka je pouzitelna aj seriova, len ju treba dat vyvazit, to iste aj ojnice a piesty..
kluka po krio procesee urcite vydrzi...(ten "seriovy" vykon 1.9L )
kluka je pouzitelna aj seriova, len ju treba dat vyvazit, to iste aj ojnice a piesty..
kluka po krio procesee urcite vydrzi...(ten "seriovy" vykon 1.9L )
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
písty jsem si pořídil přímo na brouka (kompletni sada na obsah 1775ccm) ano da se až na 1,9 ale potom už je zapotřebí i jiná převodovka jinak rozdíl žádný není , řekl bych že 1775 bude krásně stačit závodit nebudu mám to na takové ty nedělní povozeníčko a občas na nakej tuning sraz
a pro mě obsah 1775ccm má další plus a to jsou ty webry už jsou kompletne seřízeny a upraveny pro tento obsah, pokud bych chtěl 1900ccm musel bych kupovat jiné webry IDF 44
jinak obsah se dá převrtat i na obsah 2300ccm ale co jsem mluvil s klukem co to má tak je to celé uplně jinde
a pro mě obsah 1775ccm má další plus a to jsou ty webry už jsou kompletne seřízeny a upraveny pro tento obsah, pokud bych chtěl 1900ccm musel bych kupovat jiné webry IDF 44
jinak obsah se dá převrtat i na obsah 2300ccm ale co jsem mluvil s klukem co to má tak je to celé uplně jinde
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
po dlouhé tobě zase něco napíšu
dneska jsem navštívil klempíře a celkem s prací hnul věci na motor jsou už také všechny komplet jen díky zkouškovému není čas se na to vrhnout
prej nejtezsí bylo vytvořený stupačky chtěl jsem aby to bez přerušení navazovalo na oba blatníky a za dveřmi se lomil, bylo to prace s plechem v 3D
dneska jsem navštívil klempíře a celkem s prací hnul věci na motor jsou už také všechny komplet jen díky zkouškovému není čas se na to vrhnout
prej nejtezsí bylo vytvořený stupačky chtěl jsem aby to bez přerušení navazovalo na oba blatníky a za dveřmi se lomil, bylo to prace s plechem v 3D
Proč se furt musím koukat někde na přes sebe nabodované plechy...tomu někdo říká renovace dílu vyvařením???
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
no kdyby to dělali jinak, tak by se tomu dala říkat klempířina a říct si za ni peníze
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
co je vetsi zlo? kdyz plechy svaris natupo, provaris je po cely dylce housenkou a zdegradujes material vnesenym teplem, pnutim ho navic zdeformujes, brousenim svaru udelas z 0,6 papir nebo preplatovanej spoj nabodujes a radne osetris? vetsinou shnily spotrebni mrchy prasacky lehce preplatuju.
fakt je, ze tohle je veteranek a ten by se mel blizit originalu, bez viditelnych zmen po zasahu.
fakt je, ze tohle je veteranek a ten by se mel blizit originalu, bez viditelnych zmen po zasahu.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Pokud nekdo umi se svareckou tak to jde i provarit. Jen musi mit mozek a nejet v kuse jednu housenku.. Resime to v praci furt.. Svarec je linej misto aby si pockal nebo aby dodrzel delku svaru jede v kuse a pretahuje...pak se to krouti a tepelne ovlivnena oblast je tak masakr...
" www.autowerks.cz "
jediná věc co je přeplátovaná tak je stupačka, páč jsem si na klempiru vymyslel aby navazovala na blatníky a byla delší a nižší, ale jediné co zůstalo z origo stupačky jsou jen držáky na prahy.... škoda že jsem nenafotil jak to bylo udělané předtím např. na díru v podlaze byl přivařenej plech a aby toho nebylo málo tak ho přivařili i ze zdola takže v jednom míst byli 3 vrstvy plechuAngličák píše:Proč se furt musím koukat někde na přes sebe nabodované plechy...tomu někdo říká renovace dílu vyvařením???
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Anglicak mysli ten zastopkany blatnik.. vyrez na naraznik pod svetlom...
ach takhle, ale mám pocit že klepíra říkal že vyřízl přímo díru, ono ty blatníky jsou dost kulaté a navařený díl krásně navazuje na zbytek blatníku ale až tam pojedu juknu se na to abych se tady s někým zbytečně nehádalJRD McLAREN píše:Anglicak mysli ten zastopkany blatnik.. vyrez na naraznik pod svetlom...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ide o to..
ze to len zabodkovane...
je jedno ci to potom zatres farkou, liznes gytom..
alebo cokolvek..
po jednej dvoch zimach to vykvete...
trebalo to zavarit cele po obvode..
ze to len zabodkovane...
alebo cokolvek..
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
není pravda, stačí zacínovat, to se úěkně zaleje i do míst, kde není bod (samozřejmě to musí být jen nepatrně a ne body centimetr od sebe) a bude to ošetřené proti korozi perfektně, ale nesmí být plechy přes sebe.JRD McLAREN píše:no ide o to..
ze to len zabodkovane...
alebo cokolvek..
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ale z tejto fotky to tak vyzera, ze cez seba suuu ...
..cinuje dneska malokto...
..je viac sposobov, jak to spravit spravne..
..cinuje dneska malokto...
..je viac sposobov, jak to spravit spravne..
Na co to dělat jednoduše, když to jde složitě, proč něco postupně neobvařit natupo přiložené k původnímu plechu, když to jde přes sebe nabodovat a nakonec, o čemž pochybuju že se stane, pocínovat...
U toho vaření po obvodu funguje i jedno kouzlo a to to pak překlepat do rovna, pokud se někomu chce, ale to se chce málokomu...protože už je problém jen to, to nalícovat tak, ať to neleze přes sebe...
Co dodat...
U toho vaření po obvodu funguje i jedno kouzlo a to to pak překlepat do rovna, pokud se někomu chce, ale to se chce málokomu...protože už je problém jen to, to nalícovat tak, ať to neleze přes sebe...
Co dodat...
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
ono je to s tim spousta stravenyho casu...udelat presne pasujici ctverecek...a pak I spousta casu se svarenim,kdy se bodne,necha schladnout zase bodanek atd atd...a jeste to prebrousit a preklepat(aspon svar)
.....::::Š110R::::......74
trošku popojedem po menší pauze
vrhnu jsem se na motor, kompletní přestavba na obsah 1775 ccm z 1600 ccm plus další drobnosti: ostrá vačka, tvrdé ventilové pružiny,zdvíhátka azdvihací tyčky z materiálu CrMo, snížené hlavy, dva webbry, rozdělovač BOSH 009, tlaková benzínová pumpa až 1.5 baru, přídavná olejový filtr plus externí chladič s termostatem na 78°C,
nejdřív se motor musel rozebrat
potom omýt a převrtat otvory do bloku a do hlavy na vetší průměr kvůli vrtání, plus se o 0,6mm snížili hlavy
před a po
vrhnu jsem se na motor, kompletní přestavba na obsah 1775 ccm z 1600 ccm plus další drobnosti: ostrá vačka, tvrdé ventilové pružiny,zdvíhátka azdvihací tyčky z materiálu CrMo, snížené hlavy, dva webbry, rozdělovač BOSH 009, tlaková benzínová pumpa až 1.5 baru, přídavná olejový filtr plus externí chladič s termostatem na 78°C,
nejdřív se motor musel rozebrat
potom omýt a převrtat otvory do bloku a do hlavy na vetší průměr kvůli vrtání, plus se o 0,6mm snížili hlavy
před a po
Naposledy upravil(a) ... dne 10 úno 2013 19:41, celkem upraveno 1 x.
pokračujem, hodně fotek
později se leštili kanálky a zvětšovali se výfukový kanálky (nové svody mají průměr 35 mm standart mají průměr 32mm),lehka očista od bordelu z frézky a nátěr
klika byla v dobrým stavu, navíc jezděj i 1995 ccm se std. klikou tak se jen vyvážila, přebrousila, a nechali vyúhlovat ojnice,nová pouzdra jsou samozdřejmostí
později se leštili kanálky a zvětšovali se výfukový kanálky (nové svody mají průměr 35 mm standart mají průměr 32mm),lehka očista od bordelu z frézky a nátěr
klika byla v dobrým stavu, navíc jezděj i 1995 ccm se std. klikou tak se jen vyvážila, přebrousila, a nechali vyúhlovat ojnice,nová pouzdra jsou samozdřejmostí
po dlouhé době jsem odvezl brouka od klempíry a přihází noční můra pro lakýrníka pořád řikal že brouk je to nejhroší co tam kdy měl
stále se pracuje
na autě bylo víc kitu než na kitkáááru tak se šlo radši opískovat a znova ke klempírovi celkem jsem to podcenil a ted jsem na to doplatil takže nake foto před, po a mezi
na motoru se také pracovalo zrepasoval jsem altík a ted přijde na řadu starter
jelikož pujdu na auto černá barva nebo naka tomu hodne podobná, tak jsem si vymyslel černý zadní lampy, ale problém byl, že jedna dvouvláknová žárovka nebude moc bezpečná, tak sem žahnul po 160 led diodách
na autě bylo víc kitu než na kitkáááru tak se šlo radši opískovat a znova ke klempírovi celkem jsem to podcenil a ted jsem na to doplatil takže nake foto před, po a mezi
na motoru se také pracovalo zrepasoval jsem altík a ted přijde na řadu starter
jelikož pujdu na auto černá barva nebo naka tomu hodne podobná, tak jsem si vymyslel černý zadní lampy, ale problém byl, že jedna dvouvláknová žárovka nebude moc bezpečná, tak sem žahnul po 160 led diodách
kola už mám delší dobu převařená na 9.5 a 8.5 palce, poslední dobou byl na ně kousek času tak jsem je nechal dat opískovat, a vrátěj se mi v bílém komaxitu
Naposledy upravil(a) ... dne 27 říj 2013 08:34, celkem upraveno 1 x.
já bych nechal ten zadek bez blaníku
trošku popojedem..... aby jste mi neřekli že se flákám
zpět do garáže se vrátil za 360 dnů a šlo se makat na podvozku, kompletně udělány brzdy i s rozvodem
a rovnou jsme šáhnul po tlumičích s nastavitelnou tuhostí
zpět do garáže se vrátil za 360 dnů a šlo se makat na podvozku, kompletně udělány brzdy i s rozvodem
a rovnou jsme šáhnul po tlumičích s nastavitelnou tuhostí
dokompletovaný motor
a mezitím lakované díly stále čekají a vyzrávají,aneb brouk všude kam se podívaš
motor připraveny na převoz
a mezitím třetí přírůstek do VW rodiny aneb vw polo gti
a mezitím lakované díly stále čekají a vyzrávají,aneb brouk všude kam se podívaš
motor připraveny na převoz
a mezitím třetí přírůstek do VW rodiny aneb vw polo gti
vždycky když koukám na tohohle brouka tak si vspomenu na jednoho co jsme dělali.. do rakouska (a který mimochodem ještě stále není hotovej)
https://lh3.googleusercontent.com/-kHvQ ... AG1138.jpg
Jinak pěkná práce, jakou plánuješ barvu?
https://lh3.googleusercontent.com/-kHvQ ... AG1138.jpg
Jinak pěkná práce, jakou plánuješ barvu?
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
- Petr Mareček
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik, tak to bych fakticky chtěl. Možná tak v příštím životě. Fakt skvělé.
Jsem tu nový. Prodej aut. Financování aut.