Stejně je to opět taková fraška, už aby bylo po volbách.... pěkně mě se to s*re, jak to pořád řeší na netu, v televizi, v rádiu....prostě kam se podíváš, tam to je.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nevadí a nikdy mi to nevadilo u nikoho jinýho.m.artty píše:Nevadí vám, že byl M. Zeman členem KSČ? Já jen, že u jiných to vadilo![]()
Stejně je to opět taková fraška, už aby bylo po volbách.... pěkně mě se to s*re, jak to pořád řeší na netu, v televizi, v rádiu....prostě kam se podíváš, tam to je.
Zemanovy názory na Benešovy dekrety jsou prakticky shodné (naprosto nechápu jak taková pitomost, vytažená z paty, může ovlivňovat rozhodování o volbě prezidenta, ale budižblázen píše:Je zajímavý,že všem vadí že Zeman byl součástí zlodějský vlády ,..když se volil Klaus na hrad ,tak nikomu nevadilo,že je to ještě větší zrůda než Zeman ted. Já budu volit jednoznačně Zemana, protože s tím,co on kdy proved už nikdo nic neudělá,nebudu volit Schwarzenberga aby on podepsal každou hovadinu,kterou V BUDOUCNU vyplodí tahle katastrofální vláda v čele s Nečasem a Kalouskem. Další fakta jako jeho názory na slavný dekrety,EU a euro ,mě jen utvrzují ve volbě Zemana.
Pro mne je u rozhodování o volbě důležitý ten první bod, to co řekl zeman před 20ti lety mne nezajímá, já měním názory častěji než on. Ale to asi všichni. Mne zajímá současnost a především budoucnost. Nechci Kalouskův ocas na hradě..Ikdyby byl zeman před 20ti lety knížetem pekla.Jose85 píše:Zemanovy názory na Benešovy dekrety jsou prakticky shodné (naprosto nechápu jak taková pitomost, vytažená z paty, může ovlivňovat rozhodování o volbě prezidenta, ale budižblázen píše:Je zajímavý,že všem vadí že Zeman byl součástí zlodějský vlády ,..když se volil Klaus na hrad ,tak nikomu nevadilo,že je to ještě větší zrůda než Zeman ted. Já budu volit jednoznačně Zemana, protože s tím,co on kdy proved už nikdo nic neudělá,nebudu volit Schwarzenberga aby on podepsal každou hovadinu,kterou V BUDOUCNU vyplodí tahle katastrofální vláda v čele s Nečasem a Kalouskem. Další fakta jako jeho názory na slavný dekrety,EU a euro ,mě jen utvrzují ve volbě Zemana.) , eurofederalista je to taky atd.
![]()
![]()
http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidos ... do-kolena/
Byl bych klidný, postavíme jako obranu partičku indiánů ze severu Čech a než Tigery přejedou prvních pět km po česku tak už budou ve sběrných surovinách na vázebleach píše:vcera jsem jel pres Strazny a uz tam za hranicema cekaji nastartovany tigery a sikujou se sudetaci do formaci. Ceka se jen az budou secteny vysledky, Sch´berg vyhraje a okamzite je sem zve.
Facebook - J.Š. píše:Tak jsem se dnes dočetl, že ta paní, co jí Livie nechce za první dámu, pochází ze starého štýrského rodu, usedlého mimo jiné také na Moravě, že vystudovala lékařství na Vídeňské universitě a dále se věnovala vlastní praxi, zaměřené především na homeopatii. Po těžkém úrazu na lyžích v r. 1992 ochrnula od hlavy po celém těle a přesto se soustavnou rehabilitací opět rozchodila. Protože jí sychravé počasí zhoršovalo stav, odjela za kamarádkou do Keňi a začala se věnovat ženám s ženskou obřízkou. Naučila se svahilsky, postavila pro ně nemocnici, sehnala odborníky a sama tam začala pracovat... Já myslím milá Livie, že narozdíl od vysedávání v dozorčích radách a hlazení dítek po hlavičkách je toto také bohulibá činnost a nová první dáma se určo naučí i česky, když zvládla svahilštinu... A já budu pyšnej, jakou tam mám šarmantní a moudrou představitelku. Nebo manželku představitele ? Teď nevim, jak to napsat... ...
Zeman vystoupil? Já myslel, že ho vyhodili, respektive byl vyloučen, protože ve straně působil protistranicky.Sova píše:zeman vstoupil do ksč v pražským jaru a po tancích z ní vystoupil...
fisher vstoupil do ksč v normalizaci, to je rozdíl...
Jose85 píše:Zemanovy názory na Benešovy dekrety jsou prakticky shodné (naprosto nechápu jak taková pitomost, vytažená z paty, může ovlivňovat rozhodování o volbě prezidenta, ale budižblázen píše:Je zajímavý,že všem vadí že Zeman byl součástí zlodějský vlády ,..když se volil Klaus na hrad ,tak nikomu nevadilo,že je to ještě větší zrůda než Zeman ted. Já budu volit jednoznačně Zemana, protože s tím,co on kdy proved už nikdo nic neudělá,nebudu volit Schwarzenberga aby on podepsal každou hovadinu,kterou V BUDOUCNU vyplodí tahle katastrofální vláda v čele s Nečasem a Kalouskem. Další fakta jako jeho názory na slavný dekrety,EU a euro ,mě jen utvrzují ve volbě Zemana.) , eurofederalista je to taky atd.
![]()
![]()
http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidos ... do-kolena/
Staré paní před lety ujely nohy, to je fakt.. ale pravdou je, že ještě před rozvodem si kníže to dítě osvojil a živil ho, stejně tak po rozvodu. Takže ne, dítě nebylo příčinou rozvodu...Sova píše:Já bych konkrétně na paní zu Hardegg ani moc pyšný nebyl, protože si jako vdaná paní s Karlem upíchla dítě s panem Prinzhornem a Schwarzenbergovi to tajila a tvrdila že je to jeho dítě...
Když to zjistil, tak se s ní rozvedl...ale posleze, po několika letech si jí znovu vzal...
jak říkám, moc pyšnej bych na ní nebyl...a Karlík bude trošku takovej domácí moula asik
Ale cokoliv je lepší než Livie
kubesmaurer píše:ale lidi jsou dementi,hlavně mladí volili vládu co je ted' a za rok na ni nadávali ale pak zas volí člověka co s ni je spojený atd....nepoučitelné ovce,stačí si přečíst článek jak se vzbouřili dělnící proti krátké pauze na WC? to by se u nás nestalo v ČR by se lidi pochcali do gatí,srabi!