Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od m.artty »

Nevadí vám, že byl M. Zeman členem KSČ? Já jen, že u jiných to vadilo :D

Stejně je to opět taková fraška, už aby bylo po volbách.... pěkně mě se to s*re, jak to pořád řeší na netu, v televizi, v rádiu....prostě kam se podíváš, tam to je.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

m.artty píše:Nevadí vám, že byl M. Zeman členem KSČ? Já jen, že u jiných to vadilo :D

Stejně je to opět taková fraška, už aby bylo po volbách.... pěkně mě se to s*re, jak to pořád řeší na netu, v televizi, v rádiu....prostě kam se podíváš, tam to je.
nevadí a nikdy mi to nevadilo u nikoho jinýho.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

SubTera

Příspěvek od SubTera »

maRkus: clovek by rekl, ze z tvyho postoje presne vypovida to, co na ostatnich soudis 8)
blazen: o vlade Milose Zemana jsem tu nepsal ani slovo. Dokazu si v klidu odpustit jeho politickou minulost, kteou jsem verejne a ani soukrome nikdy nekritizoval (ne ve slova smyslu "ten Zeman rozkrad", "ten Zeman privatizoval"), neb na jeho miste by se jini chovalo s nejvyssi pravdepodobnosti obdobne. Krome politika volime i osobnost, hulvata a lhare volit nebudu. Nebudu volit to, co na lidech nesnasim.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jestli sem te pochopil dobre, tak narazis na to ze nejdu volit ???
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

maRkus: obecne, do toho patri jak to, ze nejdes volit, tak tvoje postoje...souhlasim s tebou ale v jedny veci, ze ceska hrdost se projevuje hlavne pri hokejovem utkani Cesko-Rusko a Cesko-Slovensko, jinak o ni temer nezavidis.

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

toho samolibyho lhare uz nejak nemuzu ani cejtit :lol:

http://zpravy.idnes.cz/zeman-klaus-a-de ... domaci_ert" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
3er

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

blázen píše:Je zajímavý,že všem vadí že Zeman byl součástí zlodějský vlády ,..když se volil Klaus na hrad ,tak nikomu nevadilo,že je to ještě větší zrůda než Zeman ted. Já budu volit jednoznačně Zemana, protože s tím,co on kdy proved už nikdo nic neudělá,nebudu volit Schwarzenberga aby on podepsal každou hovadinu,kterou V BUDOUCNU vyplodí tahle katastrofální vláda v čele s Nečasem a Kalouskem. Další fakta jako jeho názory na slavný dekrety,EU a euro ,mě jen utvrzují ve volbě Zemana.
Zemanovy názory na Benešovy dekrety jsou prakticky shodné (naprosto nechápu jak taková pitomost, vytažená z paty, může ovlivňovat rozhodování o volbě prezidenta, ale budiž :) ) , eurofederalista je to taky atd.

:wink: :D
http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidos ... do-kolena/

Sova

Příspěvek od Sova »

zeman vstoupil do ksč v pražským jaru a po tancích z ní vystoupil...
fisher vstoupil do ksč v normalizaci, to je rozdíl...
Cléon & Fonte

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Sova

Příspěvek od Sova »

to co se strhlo kolem schwarzenberga skrz dekrety je pitomá fraška a bramboračka...
je to stejně zveličenej a překroucenej nesmysl, jako okamurovo vyjádření o komunistech...
Cléon & Fonte

Beaver

Příspěvek od Beaver »

To je bez debat. Mediim a Zemanovi se to hodilo do kramu, bohuzel spolu s Klausem zapomneli, ze oni prohlasili nekolik let zpatky nemlich to samy.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

bleach

Příspěvek od bleach »

vcera jsem jel pres Strazny a uz tam za hranicema cekaji nastartovany tigery a sikujou se sudetaci do formaci. Ceka se jen az budou secteny vysledky, Sch´berg vyhraje a okamzite je sem zve.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Jose85 píše:
blázen píše:Je zajímavý,že všem vadí že Zeman byl součástí zlodějský vlády ,..když se volil Klaus na hrad ,tak nikomu nevadilo,že je to ještě větší zrůda než Zeman ted. Já budu volit jednoznačně Zemana, protože s tím,co on kdy proved už nikdo nic neudělá,nebudu volit Schwarzenberga aby on podepsal každou hovadinu,kterou V BUDOUCNU vyplodí tahle katastrofální vláda v čele s Nečasem a Kalouskem. Další fakta jako jeho názory na slavný dekrety,EU a euro ,mě jen utvrzují ve volbě Zemana.
Zemanovy názory na Benešovy dekrety jsou prakticky shodné (naprosto nechápu jak taková pitomost, vytažená z paty, může ovlivňovat rozhodování o volbě prezidenta, ale budiž :) ) , eurofederalista je to taky atd.

Pro mne je u rozhodování o volbě důležitý ten první bod, to co řekl zeman před 20ti lety mne nezajímá, já měním názory častěji než on. Ale to asi všichni. Mne zajímá současnost a především budoucnost. Nechci Kalouskův ocas na hradě..Ikdyby byl zeman před 20ti lety knížetem pekla.

Sova

Příspěvek od Sova »

Já myslím, že je to uplně jedno, protože Kalousek je stejnej jako Klaus, a Zeman do české politiky natahal tolik "Kalousků", že je to fuk...
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

bleach píše:vcera jsem jel pres Strazny a uz tam za hranicema cekaji nastartovany tigery a sikujou se sudetaci do formaci. Ceka se jen az budou secteny vysledky, Sch´berg vyhraje a okamzite je sem zve.
Byl bych klidný, postavíme jako obranu partičku indiánů ze severu Čech a než Tigery přejedou prvních pět km po česku tak už budou ve sběrných surovinách na váze :lol:

http://www.lidovky.cz/therese-schwarzen ... ranici_mtr" onclick="window.open(this.href);return false;

Přidávám jeden koment z FB, který je podle mě celkem trefný 8)
Facebook - J.Š. píše:Tak jsem se dnes dočetl, že ta paní, co jí Livie nechce za první dámu, pochází ze starého štýrského rodu, usedlého mimo jiné také na Moravě, že vystudovala lékařství na Vídeňské universitě a dále se věnovala vlastní praxi, zaměřené především na homeopatii. Po těžkém úrazu na lyžích v r. 1992 ochrnula od hlavy po celém těle a přesto se soustavnou rehabilitací opět rozchodila. Protože jí sychravé počasí zhoršovalo stav, odjela za kamarádkou do Keňi a začala se věnovat ženám s ženskou obřízkou. Naučila se svahilsky, postavila pro ně nemocnici, sehnala odborníky a sama tam začala pracovat... Já myslím milá Livie, že narozdíl od vysedávání v dozorčích radách a hlazení dítek po hlavičkách je toto také bohulibá činnost a nová první dáma se určo naučí i česky, když zvládla svahilštinu... A já budu pyšnej, jakou tam mám šarmantní a moudrou představitelku. Nebo manželku představitele ? Teď nevim, jak to napsat... ... :)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Sova

Příspěvek od Sova »

Já bych konkrétně na paní zu Hardegg ani moc pyšný nebyl, protože si jako vdaná paní s Karlem upíchla dítě s panem Prinzhornem a Schwarzenbergovi to tajila a tvrdila že je to jeho dítě...
Když to zjistil, tak se s ní rozvedl...ale posleze, po několika letech si jí znovu vzal...

jak říkám, moc pyšnej bych na ní nebyl...a Karlík bude trošku takovej domácí moula asik :roll:

Ale cokoliv je lepší než Livie 8)
Cléon & Fonte

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Nikdo neříká, že na ní máme být pyšní, spíš jde o to, že mi přišlo teda hodně nechutný útočit neustále na něco, co člověk ovlivnit nemůže (politické smýšlení rodičů) a ještě to vztahovat na jejího manžela.... Kdyby se někdo začal rejpat Livii do rodokmenu tak by se tam nějaký nácek, komouš nebo někdo podobný jistě taky našel neb kdo hledá, najde.... Jde spíš o to, zda to má někdo zapotřebí...

A upřímně mě první dáma nezajímá, ona nevládne, prezident ano... Snad jedině, kdyby byl první dáma chlap a prezident by byl teplý, to by asi nebylo úplně košér :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sova: a ty znas soukromi soucasneho a byvalych prezidentu? Pokud se nemylim, Klaus milenku ma nebo mel, taktez byvala prvni dama Havlova/Veskrnova mela milence. Predpokladam, ze ani Klausova nebude svetice. Rad bych znal Tvuj priklad excelentni prvni damy, jejiz soukromi dobre znas. Za sebe muzu rict, ze je pro me dulezitejsi, co jednotlivy clovek dokazal, nez jestli bvyl neverny. Kup si na to stourani v hovne klacek 8)

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Kníže má nějaký vzdělání nebo to je jenom kníže?
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Kein

Příspěvek od Kein »

Sova píše:zeman vstoupil do ksč v pražským jaru a po tancích z ní vystoupil...
fisher vstoupil do ksč v normalizaci, to je rozdíl...
Zeman vystoupil? Já myslel, že ho vyhodili, respektive byl vyloučen, protože ve straně působil protistranicky. :mrgreen: To je rozdíl, vstoupil do KSČ, tam jim rozvracel jejich jménem co šlo a pak se ho zbavili, to je přesně jeho "bad ass" styl.

Mě příjde, že jak Klause tak Zemana si tady někteří moc vybarvujou. Ono to zas takové kurvy nebyly (no...byly a jsou), když to srovnáte s dnešní politikou, vzhledem k tomu v jakých dobách působili a jak svou politiku dělali, pořád i přes nesplněné sliby se tak nějak pohybovali v intervalech svých stran. Ve zkratce si myslím, že rozdíl mezi Zemanem a Klausem vs Nečasem a Knížetem je ten, že zatímco první dva kradli ale "dělali" svou politiku, tak ti druzí dva kradou taky a na politiku z vysoka serou.
Naposledy upravil(a) Kein dne 23 led 2013 02:05, celkem upraveno 2 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

Jose85 píše:

Kníže je, ale eurohujer, ne federalista, to je rozdíl...a Zeman je eurofederalistou jen za určitých podmínek, které chce prosadit, a které určitě znáš...nebo neznáš.

Popravdě...jak tady čtu názory některých na OBA kandidáty...nedá mi to se nezeptat: "Kolik o nich OPRAVDU víte?"
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

kein: to co preci napisou lidi na FB nebo kdyz se tam objevi nejakej obrazek...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Sova píše:Já bych konkrétně na paní zu Hardegg ani moc pyšný nebyl, protože si jako vdaná paní s Karlem upíchla dítě s panem Prinzhornem a Schwarzenbergovi to tajila a tvrdila že je to jeho dítě...
Když to zjistil, tak se s ní rozvedl...ale posleze, po několika letech si jí znovu vzal...

jak říkám, moc pyšnej bych na ní nebyl...a Karlík bude trošku takovej domácí moula asik :roll:

Ale cokoliv je lepší než Livie 8)
Staré paní před lety ujely nohy, to je fakt.. ale pravdou je, že ještě před rozvodem si kníže to dítě osvojil a živil ho, stejně tak po rozvodu. Takže ne, dítě nebylo příčinou rozvodu...
A krom toho, že bude Karlík "domácí moula", to bude taky člověk, kterej umí pomoct a je v něm kus dobrýho člověka. Krom jinýho třeba přispívá svým bývalým zaměstnancům pravidelný částky na přilepšení k důchodu apod. Jen dělá tu chybu, že si s tím nikde veřejně nemasíruje ego...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Jó, Karel. Když bude prezident, tak aspoň bude mít služební pohřeb a lidi budou rypákem rejt jako poslední roky.
"Prej jsem Čech jak poleno".... :lol:
Tím nechci říct, že si mezi nim a Milošem vyberu.
Můj kandidát Sládek, tam bohužel na výběr, není.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Kane: 8)
(vice se lze docist v dopise od Very Caslavske)

Sova

Příspěvek od Sova »

štourat se v hovně prstem je lepší...víc zabředneš, nasákneš atmosféru a víc zjistíš 8)
Cléon & Fonte

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Naprosto souhlasím s tím, co tu bylo řečeno. Každý to teď rozebírá na facebooku, sdílí obrázky, ale vůbec nemá představu co který z nich kdy, jak a proč udělal. Už mě to docela začíná unavovat. Akorát ze sebe lidi dělají dementy. Když o tom nic nevím, tak to přeci nerozebírám, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

:lol:
Proč nevolím Karla
1) Je kandidátem a předsedou TOP 09, která v Nečasově vládě předkládá ty nejasociálnější návrhy, a tím spoustu lidí uvrhuje do bídy.
2) TOP 09 před volbami v roce 2010 spolu s ODS prokazatelně lhala o tom, jak se zadlužilo Řecko i ČR. Tvrdili nám, že je to díky štědrému sociálnímu systému, i když důvody jsou korupce a daňové úniky. Kníže je předseda TOP, buďto je tedy lhář, nebo pouhý maskot strany, a nemá nad stranou žádnou kontrolu, tak jako tak, nemůže být lhář nebo maskot strany presidentem.
3) V předvolební debatě 10.1.2013 veřejně přiznal, že jej nezajímá, jestli jeho spolustraníci mají transparentní účty, a nevidí v tom problém.
Je ve vládě, jejíž vícepremiérka pro boj s korupcí, byla odvolána z postu ministryně obrany, neboť Nečas obdržel informace, že se kolem ní začínají pohybovat podezřelí lobisté.
Hlasoval pro důchodový pilíř, který je ukázkou GIGA korupce.
Je vícepremiérem vlády, která se udržela u moci jen díky hlasu poslance ODS, odsouzeného za korupci.
Nevadí mu, že je ve vládě s premiérem, na něhož bylo 7.1.2013 podáno Mgr. Láskou trestní oznámení pro korupci.
Kníže přiznal, že místopředseda TOP Kalousek se spolu s Nečasem podílel na uplácení „rebelů“ z ODS, kteří dostali „trafiky“ za to, že nepoloží vládu. Je tedy jako předseda TOP spoluodpovědný, protože Kalouska nevyrazil ze strany a nedistancoval se od něj.
http://www.ceskapozice.cz/domov/politik ... -o-korupci" onclick="window.open(this.href);return false;
4) Jako ministr zahraničí 21.5.2008 uznal suverenitu Kosova, proti vůli většiny obyvatel, proti vůli presidenta a proti rezoluci Rady bezpečnosti č. 1244 z 10.6.1999, proti závěrům konference v Helsinkách z roku 1975.
5) Přesvědčuje obyvatele, že nemají po státu nic chtít, a mají se o sebe postarat sami. To mu ale nebrání, aby si bral dotace od státu na své podnikání.
6) Jako člen vlády souhlasil s amnestií, a nyní ji populisticky kritizuje. Navrhuje, aby kompenzace poškozeným platili daňoví poplatníci, nikoli viníci. Pokrytecky nepodpořil kvůli amnestii vládu, ale zůstává v ní.
7) Prosazuje hospodářský systém, který se nazývá kapitalismus, a který po celém světě už podruhé krachuje a žene obrovské množství lidí do bídy.
Kníže chce tedy zavést v ČR krachující kapitalismus, a tím uvést spoustu lidí do chudoby, ačkoli si jeho manželka v Rakousku užívá výhod sociálního tržního hospodářství. Žije ve Vídni, kde už 67 let v kuse vládnou sociální demokrate.
8) Kníže opakovaně uvádí, že není ani levicový ani pravicový politik, ačkoli jeho strana tvrdí, že je tím nejpravicovějším co vůbec může být. V OVM řekl, že nezná rozdíl mezi levicí a pravicí. Jak uvedl pan Zeman, jsou to základní znalosti. Učebnice politologie, strana 3 – 5. Kníže je tedy demagog, nebo nemá základní znalosti o politice.
9) Je členem vlády, na kterou jsou podána dvě trestní oznámení (tedy i na něj).
10) 20.1.2013 prohlásil, že jako president bude hájit slabší. Takže bude dělat přesný opak toho, co dělal v politice posledních 6,5 let v Topolánkově a Nečasově vládě, nebo lže.
11) Podporují jej nejbohatší češi. A není se čemu divit. V Topolánkově vládě hlasoval pro snižení daní bohatým (zavedení rovné daně, snížení daní právnickým osobám, zastropení sociálního a zdravotního pojištění, zrušení daní z divident) čím jim ušetřil 95 miliard ROČNĚ!!!!!! Tyto peníze chce vybírat nyní od střední třídy a nejchudších tím, že v Nečasově vládě hlasoval pro zvýšení DPH a zavedení různých poplatků.
12) 21.1.2013 prohlásil, že rychle sundá stranický kabát. Tomu bych jedinému věřil. Od převratu působil nebo kandidoval ve 4 stranách. ODA Unie Svobody, Stranu Zelených a nyní TOP. Zvláštní, Češi, kteří nesnáší převlékání kabátu jej volí.
13) V předvolebním klání slibuje svým voličům, že bude hledat společnou řeč, ačkoli dva a půl roku ignoruje více než 80% obyvatel. Kníže dlouhodobě ignoruje vůli většiny obyvatel země, a nechápu, kde bere drzost je žádat ve volbách o jejich hlasy.

Proč by měl být bezcharakterní asociál, demagog, populista, pokrytec a spolupracovník korupčníků presidentem

kubesmaurer

Příspěvek od kubesmaurer »

ale lidi jsou dementi,hlavně mladí volili vládu co je ted' a za rok na ni nadávali ale pak zas volí člověka co s ni je spojený atd....nepoučitelné ovce,stačí si přečíst článek jak se vzbouřili dělnící proti krátké pauze na WC? to by se u nás nestalo v ČR by se lidi pochcali do gatí,srabi!

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

kubesmaurer píše:ale lidi jsou dementi,hlavně mladí volili vládu co je ted' a za rok na ni nadávali ale pak zas volí člověka co s ni je spojený atd....nepoučitelné ovce,stačí si přečíst článek jak se vzbouřili dělnící proti krátké pauze na WC? to by se u nás nestalo v ČR by se lidi pochcali do gatí,srabi!
:smich2: :smich2: :smich2:

Já se třeba pochcal do gatí několikrát, pokaždé u topicu o tvé Astře 8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Odpovědět

Zpět na „Pokec“