díky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
JRD McLAREN píše:ale bolo aj v passatoch ..
repas by sa hadam dal, som to niekde videl ponukat, jedna tryska cca 80-90e..
ale nejako som sa o to nezaujimal..
Rudi píše:Todle bych kupoval buď v záruce nebo s tachem 200tis.+ bo tam bude jistota, že to bude už měněný
občas turbo, jinak je to celkem v pohodě motorMartyCZe píše:tak trochu OT, jak na to koukam jak se ty 2.0 TDi vesele serou, můžete mi říct jak jsou na tom 1.6TDi? Drží to aspon podobně jako 1.9 nebo se to sere víc?
Starlet píše:Už jsi přišel na to, že X3 je malá a hnusná??
Freetrack má stylFáboš píše:Starlet píše:Už jsi přišel na to, že X3 je malá a hnusná??
ne vole, já jenom zjišťuju informaceříkal jsem ti, že je taky ve výběru...
Jinak velký jsou stejně
Bordel píše:Ja tenhle 125kw motor mam v Golfu 6 a zatim vse bez problemu, mam teda zatim 40tis km, tata ma 103kw s cipem, najeto kolem 80tis a zatim bez zavady.
Jojo CR, nikde jsi nahore nepsal jestli PD nebo CR... Ani nevim, ze delali 125kw CRFáboš píše:Bordel píše:Ja tenhle 125kw motor mam v Golfu 6 a zatim vse bez problemu, mam teda zatim 40tis km, tata ma 103kw s cipem, najeto kolem 80tis a zatim bez zavady.
ty uz asi máš CR. Tohle je ještě PD typ motoru BMN
Bordel píše:Jojo CR, nikde jsi nahore nepsal jestli PD nebo CR... Ani nevim, ze delali 125kw CRFáboš píše:Bordel píše:Ja tenhle 125kw motor mam v Golfu 6 a zatim vse bez problemu, mam teda zatim 40tis km, tata ma 103kw s cipem, najeto kolem 80tis a zatim bez zavady.
ty uz asi máš CR. Tohle je ještě PD typ motoru BMN