dementi na silnicích - D1 - ..2222
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222
Problemy nejsou, akorat nektery lidi prekvapuje, ze s automatem se musi (obcas) radit
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Dobrý je když člověk přesedne z automatu na manuál a zapomíná řadit
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
lepší je když sedneš do automatu a hledáš spojku
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a úplně nejlepší jsou experti co třeba při jízdě na dálnici chtějí s automatem předjet a "sešlápnou spojku".
✠Luftwaffle✠
No já málem překous volant když jsem asi podruhý seděl v automatu. To mi mezi autama pod kola skočila nějaká bába co letěla do tramvaje a já ze zvyku šel na spojku a brzdu
to já si spíš vždycky skoro vymknu nohu o podběh v takovýchto případech
protože zákon je zákon a lidi sou vymaštěnýGooder píše:Že vás dokážou ty mlhovky tak naštvat. Pro sebe si řeknu, že to je blbec a tím to hasne. A dělání nějakých naschválů a oplácení mu to... Pochopil bych to u dálkových v noci, když na něj člověk blikne a svítí dál
při dnešních hustotách provozu jsou mlhovky spíš kontraprodukivní
jejich efekt je tak ve 2 ráno na opuštěné okresce
ne v městském a příměstském provozu
taky mě se*ou a taky svítím dálkovejma, dokud nezhasne
vzdělání není zárukou inteligence
víc vymaštěný mi přijdou řidiči,kteří svítí za šera a přítmí těma bludičkama pro denní svícení. Mlhovky ,to je kategorie sama pro sebe,to nemá cenu se nasrát. Když vidím kolonu a v ní blbce ze svítícíma mlhovkama,jen kroutím palicí.
To samý dementi který si naložej auto a nespustěj si světla, takže oslňujou jak dálkama :-/
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
A ze u spousty aut nejde zapnout zadni mlhovka aniz bys svitil i predni vis?blázen píše:Když vidím kolonu a v ní blbce ze svítícíma mlhovkama,jen kroutím palicí.
Dnes mi chtel jeden dement dat asi darek k narozeninam...sice jsem mel za sebou "jen" 3,5t, ale ono to proste vic nebrzdi...
KEHO rennsport
A ty predni v te kolone potrebujes k cemu presne ?Butcher píše:A ze u spousty aut nejde zapnout zadni mlhovka aniz bys svitil i predni vis?blázen píše:Když vidím kolonu a v ní blbce ze svítícíma mlhovkama,jen kroutím palicí.
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
aha....ja to pochopil tak, ze auto jedouci v kolone jako posledni
KEHO rennsport
No ta debata vznikal na zakalde toho, ze jsem potkal tohodle exota:
Zbytecne mi palil do oci zadnima a jak jsme se prave bavili, tak ty predni by mu v teto situaci byly taky prd platny
Zbytecne mi palil do oci zadnima a jak jsme se prave bavili, tak ty predni by mu v teto situaci byly taky prd platny
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
U BMW to jde nastesti zapnout zvlast, ale prijde mi ze se porad nechapem.Tudiz...pokud jedu v mlze jako posledni auto v kolone a zaroven v aute, kde nejdou zapnout zadni mlhovky bez toho abych zapnul predni, tak budu toho prede mnou klidne smazit celej den.Kapiš?
KEHO rennsport
Tak přední mlhovky mi nepřijdou nějak jedovaté, to ty zadní jsou horší. Horší je ten, kdo nesklopí světla, když je naložený. V sobotu jsem takle potkal Octavii
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to butcher: nooo na to že jsi měl za sebou "jen 3.5t" docela odvážný styl jízdy synku, abys tu ještě nějakou dobu s takovou požil
To je v pohodě, v koloně většinou (hlavně ve dne) světlo z předních je dost nízko na to, aby to nevadilo. Ale ty zadní jsou zlo.Butcher píše:U BMW to jde nastesti zapnout zvlast, ale prijde mi ze se porad nechapem.Tudiz...pokud jedu v mlze jako posledni auto v kolone a zaroven v aute, kde nejdou zapnout zadni mlhovky bez toho abych zapnul predni, tak budu toho prede mnou klidne smazit celej den.Kapiš?
vystřídal sem hromadu aut a ještě jsem nenarazli na vůz,kde by to nešlo zvlášt rozsvítit, to je nějaká hovadina ne? Pokud je vidět,je mlhovka k hovnu a akorát mě nasere a debilů jako na tom obrázku je bohužel plno. Stejný debil je ten,který má šedý nebo stříbrný auto a jede za šera s těma bludičkama pro denní svícení..a ještě je ma špinavý.
Třeba u Octavky to nejde, u Mondea jsem to měl taky tak...nejdřív předek a pak zadek
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Já když jezdím s autem rodičů, tak i když to má denní svícení, tak svítím normálními světly.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
I s bláznem musím někdy souhlasit Zrovna v neděli večer, jsem zase potkal pár mlhovkářů....
Každopádně jsem si všiml další "novinky" a to jsou závodníci v dodávkách... dneska se mi jedna ve 140 lepila na kufr...
Každopádně jsem si všiml další "novinky" a to jsou závodníci v dodávkách... dneska se mi jedna ve 140 lepila na kufr...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- twingo.driver
Blázen: Je to tak, jak píše Butcher. Třeba u mýho auta nejdou zapnout zadní mlhovky bez předních a řekl bych, že to tak má dost francouzů. Máš otočnej "kroužek" na páčce blinkrů, když ho dáš do první polohy, svítěj přední, když do další polohy, svítěj všechny. Sám jsem se tomu divil, neni to moc praktický.
edit: SPEEDY už to napsal
edit: SPEEDY už to napsal
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
I Škodovky to tak mají. Ale nechápu, proč to tak dělají. Pokud vím, tak přední můžeš rozsvítit pouze tehdy, když Ti svítí zadní.
- twingo.driver
U mého skvělého vozu je to opačně. A pokud zapnu dálkový, tak zhasnou mlhovky. Žabožrouti...
je to presne naopak.... zadni bez prednich podle EU predpisu nelze.... ale obracene je to blbost, to nemuze byt
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twingo.driver
Jo jo, už jsem to dvakrát psal. Nejdřív rozsvítíš přední a až pak zadní.
Mně se stala krásná dálniční story minulej týden...
Jel jsem z Vyškova směrem na Prostějov a trochu jsem spěchal, takže jsem jel lehce nad rychlostním limitem. Většina řidičů "zapomenutých" v levým pruhu mi bez problémů uhýbala. Pokud jsem viděl, že se nehýbou, s předstihem jsem je problíknul a jel (upozorňuju, že nemám na mysli hysterický blikání 2m za zadkem, ale jedno bliknutí jako signál, že jsem jim v zádech). Před Prostějovem jsem dojel dvojici Poláků (Audi 80 a starej Sharan) jedoucí v levým pruhu, pravej prázdnej. Po probliknutí Audi uhnula (až jsem se divil), já ho předjel a dojel Sharana. V pravým furt nikdo, nicméně pan Polák pokračoval v okupování levýho při rychlosti cca 100 km/h. Co mi to hovado ale udělalo potom, co jsem jej (opět jednou) probliknul, to nemá obdoby. Všimnul jsem si jen, jak se mu zvedá ta jeho obří prdel a došlo mi, že mě vybržďuje ručkou. Naštěstí jsem měl dostatečnou vzdálenost, takže jsem to ustál. Příběh ale pokračoval. Mezitím jsme dojeli nějakýho Rakušáka ploužícího se v pravým asi 90. V tom stejným okamžiku kokot v Sharanu zpomalil na jeho rychlost a úroveň a zapnul zadní mlhovky. A protože jsou Poláci kolegiální, Polák č.1 v Audi se mi nalepil na prdel a zapnul dálkový. V téhle pasti jsem jel cca 3km. Jedinou "obranou" bylo totéž, tzn. dálkový + mlhy+ následně klakson. Pak se asi rozhodli, že už jsem potrestanej a Sharan mě pustil. Řeknu vám, že blbě je mi ještě teď.
Asi bych to "pochopil", kdybych je ohrožoval, najížděl na ně nebo dělal podobný prasárny, ale kvůli jednomu probliknutí tohle, to je podle mě mazec. Nemluvě o koloně, která mezitím vznikla za náma.
Jel jsem z Vyškova směrem na Prostějov a trochu jsem spěchal, takže jsem jel lehce nad rychlostním limitem. Většina řidičů "zapomenutých" v levým pruhu mi bez problémů uhýbala. Pokud jsem viděl, že se nehýbou, s předstihem jsem je problíknul a jel (upozorňuju, že nemám na mysli hysterický blikání 2m za zadkem, ale jedno bliknutí jako signál, že jsem jim v zádech). Před Prostějovem jsem dojel dvojici Poláků (Audi 80 a starej Sharan) jedoucí v levým pruhu, pravej prázdnej. Po probliknutí Audi uhnula (až jsem se divil), já ho předjel a dojel Sharana. V pravým furt nikdo, nicméně pan Polák pokračoval v okupování levýho při rychlosti cca 100 km/h. Co mi to hovado ale udělalo potom, co jsem jej (opět jednou) probliknul, to nemá obdoby. Všimnul jsem si jen, jak se mu zvedá ta jeho obří prdel a došlo mi, že mě vybržďuje ručkou. Naštěstí jsem měl dostatečnou vzdálenost, takže jsem to ustál. Příběh ale pokračoval. Mezitím jsme dojeli nějakýho Rakušáka ploužícího se v pravým asi 90. V tom stejným okamžiku kokot v Sharanu zpomalil na jeho rychlost a úroveň a zapnul zadní mlhovky. A protože jsou Poláci kolegiální, Polák č.1 v Audi se mi nalepil na prdel a zapnul dálkový. V téhle pasti jsem jel cca 3km. Jedinou "obranou" bylo totéž, tzn. dálkový + mlhy+ následně klakson. Pak se asi rozhodli, že už jsem potrestanej a Sharan mě pustil. Řeknu vám, že blbě je mi ještě teď.
Asi bych to "pochopil", kdybych je ohrožoval, najížděl na ně nebo dělal podobný prasárny, ale kvůli jednomu probliknutí tohle, to je podle mě mazec. Nemluvě o koloně, která mezitím vznikla za náma.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Nevím co EU, ale v ČR je zadní mlhovku povinnost použít za mlhy, sněžení nebo hustého deště a přední za stejných podmínek použít můžeš (tj. nepovinná). Mlhovky jsou každopádně k tomu, aby auto bylo vidět, nikoliv aby dotyčný viděl a tudíž pokud jedu v těsné blízkosti jiných aut v koloně, postrádá jejich použití smysl, každej o mě ví. Škoda, že když už ve vyhlášce je tři prdele kravin, tak tam není pasáž, že řidič nemá zbytečně oslňovat za sebou jedoucí vozidlo mlhovým světlem.maRkus píše:je to presne naopak.... zadni bez prednich podle EU predpisu nelze.... ale obracene je to blbost, to nemuze byt
Kane13: Poláci jsou kapitola sama pro sebe, na ty by byl optimální přídavnej dálkovej světlomet za zadní okno a pokud ti pere dálkama do zrcátka, tak mu to poslat na oplátku taky.
A já si celou dobu myslím, že to je přesně naopak. Měl jsem za to, že nám to říkali v autoškole, nebo jsem blbě poslouchalmaRkus píše:je to presne naopak.... zadni bez prednich podle EU predpisu nelze.... ale obracene je to blbost, to nemuze byt
Každopádně by mi to přišlo logičtější opačně. Když zadní musím použít a přední můžu.
Kane13: Tyhle řidiče nechápu. Co je k tomu vede
Beaver: Táty známej měl nějaké auto, které mělo vzadu mřížky(nevím teď přesně které, mám pocit že to byl nějaký Fiat, možná 500) a měl tam z tohohle důvodu danou přídavnou mlhovku
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi těžko musím používat přední mlhovky, když je nemám. To zas někdo vymyslel chytrou věc
Kane13: Buď bych naboural nebo bych dostal infarkt. Tohle jsou věci co mě fakt rychle vytočej.
Kane13: Buď bych naboural nebo bych dostal infarkt. Tohle jsou věci co mě fakt rychle vytočej.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD