Zajímavá auta v inzerátech
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel
Re: Zajímavá auta v inzerátech
a tadle Corvetta je snad nejaky zavodni stroj na pozirani zatacek ? 

A coupe snad jo ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Stačí investovat cca. dvojnásobek ceny Corvetty do úprav a máš z toho závoďák jak svině. 

✠Luftwaffle✠
boze, to je zas diskuze.

- LiberaleMiguel
ne, takze to vyjde nastejnoBeaver píše:A coupe snad jo ?

Hattori: Problemy s matikou ?
Miguel: Jel jsi vůbec někdy v Corvette? Jak můžeš srovnávat tyto dvě auta?
To stejný Camaro - to jsou sporťáky. Hyundai Coupe se jenom jako sporťák tváří. I stará Lantra je s tvým motorem rychlejší než tvoje Coupe. Nemyslim to nějak špatně, ale někdy radši víc přemejšlej, než něco začneš sem psát.
To stejný Camaro - to jsou sporťáky. Hyundai Coupe se jenom jako sporťák tváří. I stará Lantra je s tvým motorem rychlejší než tvoje Coupe. Nemyslim to nějak špatně, ale někdy radši víc přemejšlej, než něco začneš sem psát.

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
moje oblíbený,jak se občas požerou mezi sebou

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Az se mi zamotala hlava...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- LiberaleMiguel
Tomas: V tedle(cca) Corvette jsem jel, az se svezu v Coupe V6 S/C tak ti pak napisu poznatky 

Eeeeeee, ne. Porad je jaksi problem s tim FWD/RWDLiberaleMiguel píše:ne, takze to vyjde nastejno

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Beaver: Zkoušel jsem to já,zkoušelo to spoustu lidí...nesnaž se Liberaleho přesvědčit o čemkoliv pozemském, krutě pohoříš.. Počkej si po pár měsících na ten pocit zadostiučinění , až mu to dojde samo (zapadlé disky, volant..) 

" www.autowerks.cz "
JOE_Cik píše:a nema to nejakou divnou šaltpáku?
![]()
![]()
A všiml si někdo, že to je FWD???? Asi verze pro Makinena, až bude chtít jet stylově do hrobu. Takže Evo, FWD automat

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
LiberaleMiguel píše:ne, takze to vyjde nastejnoBeaver píše:A coupe snad jo ?
Jo, ale corvetta je zadokolka.Tyhle moderni uz maji dobrou ovladatelnos a motory ls ktere se donich davaji maji vysoky vykon pri nizke spotrebe.Napriklat ls7 coz je 7.0l v8 ma v serii 500hp a papne si jenom 11-12/100 navic ten motor vazi cca 180kg.Ta 5.7 v8 co je v tom tusim ze je to ls1 zvladne podle zahranicnich for na seriovych strevech s kompresorem i 700ps a dokaze ten vykon prenest na cestu.Navic ten motor bude mit daleko lepsi zivotnost nez ta v6 v hjunde.
prosím, už se fakt utraťLiberaleMiguel píše:Pravda nohattori_hanzo píše:Celej Hyundai...LiberaleMiguel píše:Corvetty jsou shity, levne plasty, social vybava atd. Se podivej za kolik se prodavaji nove. A to v dnesni dobe jsou uz o nekolik levelu vysJen ty nemají alespoň ten osmiválec.
Na druhou stranu v dnesni dobe sezenu Coupe V6 za 70 v plne palbe a jeste mi 230 zbyde, coz bohate staci na kompresor kit, podovzek a brzdy a jsem na vykonu te Corvetty

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Sova
Za 15-20 litrů sezeneš Lagunu I. V6 (nebo cokoli jiného V6)...a mimo kompresoru, brzd a podvozku ti zbyde i na kvalitní a vkusný sportovní volantLiberaleMiguel píše: Pravda noNa druhou stranu v dnesni dobe sezenu Coupe V6 za 70 v plne palbe a jeste mi 230 zbyde, coz bohate staci na kompresor kit, podovzek a brzdy...

Cléon & Fonte
Kdyby ta Vette měla manuál, tak už jí mám doma!
A porovnávat tu Vette s Hyundaiem...
Migueli, podprůměrný rodinný sedan překabátěný do karoserie kupé bude pořád mrdka, i kdyby měl V6 s kompressorem a nesluší se ho dávat ani do hypotetické roviny s čistokrevným sporťákem opatřeným jedním z nejlepších motorů všech dob. Nemluvě o tom, že koně ze small blocku se dolujou skoro samy a po pořízení Z06 podvozku a brzd máš auto, které bude na okruhu týrat GT3ky a žrát M3ky při třetinových až polovičních nákladech. A ta čínská imitace interiéru na tom nic nezmění.
A porovnávat tu Vette s Hyundaiem...

IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Nejaky idealni, rodinny daily kchár http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... wd/1330314" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takova zrudicka...
Ty zadni lemy opatlany nejakym bodykitem...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jako kazda r33 pravy "skáj" je jen jeden a to r32 

- Sova
Dnes mi na to volal pán z Brna...poslední týden jsem kolem toho v garáži furt lítal a řešil ptákoviny...jako například dával do pryč boční zrcátko spolujezdcovi strany, které tam normálně nepatří...vypadá to skutečně šik s jedním zrcátkem
Vysál jsem jí...sundal zadní sedačky a po 7mi letech sem se odhodlal k demontáži dodatečně vybavených zadních bezpečnostních pásů značky "Moravan" které tam musely být kvuli legislativě (asi musí být dodnes ale já na to seru!)
Nahodil jsem zapalování Renix RE 37 který tam v orginále má být...
Prostě takový kravinky
Vědel jsem to už dříve, ale když sem nyní sundal po čase koberec a viděl podlahu, která je na 28 letý Renault bez pozinku skutečně neuvěřitelně zdravá...hned se mi zlepšila naláda...ovšem uhnilé panty dveří mi ji hned vrátily do normálu
...ale nic co by se nedalo zpravit...
Všechny skla ze stejné série...neměněný...klíč na kolo to má origo, zvedák origo...a rezerva je pátý elektron
Doprdele já to ani prodat nechci
Do inzerátu jsem přidal fotku kde je uveden letošní ceník zajímavých 11tek ...no jsou to jen čísla...ale tak ceníky se stanovují tak proč jí tam nepřidat
http://www.rajveteranu.cz/4698-renault-11-turbo
Jo uznávám...je to velmi divnej příspěvek do tohoto tématu

Vysál jsem jí...sundal zadní sedačky a po 7mi letech sem se odhodlal k demontáži dodatečně vybavených zadních bezpečnostních pásů značky "Moravan" které tam musely být kvuli legislativě (asi musí být dodnes ale já na to seru!)
Prostě takový kravinky

Vědel jsem to už dříve, ale když sem nyní sundal po čase koberec a viděl podlahu, která je na 28 letý Renault bez pozinku skutečně neuvěřitelně zdravá...hned se mi zlepšila naláda...ovšem uhnilé panty dveří mi ji hned vrátily do normálu

Všechny skla ze stejné série...neměněný...klíč na kolo to má origo, zvedák origo...a rezerva je pátý elektron

Doprdele já to ani prodat nechci

Do inzerátu jsem přidal fotku kde je uveden letošní ceník zajímavých 11tek ...no jsou to jen čísla...ale tak ceníky se stanovují tak proč jí tam nepřidat

Cléon & Fonte
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nesmis chlastat. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Souhlasim, ale ne, az tak uplne....Bohuš píše:Jako kazda r33 pravy "skáj" je jen jeden a to r32

Turbo 11 dobrá, až na ten výkon, ale jinak mne to velmi oslovilo 

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Autogratis má samý takový perly stejně jako aas hnedka vedle. Vetšinou jsou auta utopený nebo na totálku bořený. Z práce to mám přes silnici tak to můžu kdyžtak omrknout.
- Sova
Jo tak ten je seriovej...ale tak je to turbo...to není nic finančně zavratnyho jak u atmosfery...Angličák píše:Turbo 11 dobrá, až na ten výkon, ale jinak mne to velmi oslovilo
...přetryskovat karbec...zvednout tlak turba...nahodit silnější čerpadlo benzínu a 130 koní není problém...
Seriový střeva by snesly i 150ps
A náhodou na 105 koní to jede super...kdyby ses v tom svezl, tak bys nevěřil že to má papírově 105 koní
Naposledy upravil(a) Sova dne 10 kvě 2013 21:49, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Angličák píše:Turbo 11 dobrá, až na ten výkon, ale jinak mne to velmi oslovilo
To ma kroutak

KEHO rennsport
vyměnímSova píše:Dnes mi na to volal pán z Brna...poslední týden jsem kolem toho v garáži furt lítal a řešil ptákoviny...jako například dával do pryč boční zrcátko spolujezdcovi strany, které tam normálně nepatří...vypadá to skutečně šik s jedním zrcátkem![]()
Prostě takový kravinky![]()
Vědel jsem to už dříve, ale když sem nyní sundal po čase koberec a viděl podlahu, která je na 28 letý Renault bez pozinku skutečně neuvěřitelně zdravá...hned se mi zlepšila naláda...ovšem uhnilé panty dveří mi ji hned vrátily do normálu...ale nic co by se nedalo zpravit...
Všechny skla ze stejné série...neměněný...klíč na kolo to má origo, zvedák origo...a rezerva je pátý elektron![]()
Doprdele já to ani prodat nechci![]()
Do inzerátu jsem přidal fotku kde je uveden letošní ceník zajímavých 11tek ...no jsou to jen čísla...ale tak ceníky se stanovují tak proč jí tam nepřidat![]()

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sova, pokud ti úplně nepřekáží, tak si myslím že je to zbytečný prodávat... Doladit mouchy a bude to pěknej youngtimer.
Add zadní pásy) Asi být nemusí, když původně nebyly. Vzpomínám si na otázku z autoškoly a odpověď byla, že musí být přepravovaná osoba připoutána vždy, je-li sedadlo vybaveno pasem.
Add zadní pásy) Asi být nemusí, když původně nebyly. Vzpomínám si na otázku z autoškoly a odpověď byla, že musí být přepravovaná osoba připoutána vždy, je-li sedadlo vybaveno pasem.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bacha kamarade.Butcher píše:Angličák píše:Turbo 11 dobrá, až na ten výkon, ale jinak mne to velmi oslovilo
To ma kroutakS konkurenci jako 205gti, GII gti apod. si to vytre
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848