Já měl jako první mobil na půl s bráchou po mamině Alcatela 300ku, to bylo na základce ještě na prvním stupni

šílená cihla a nesmrtelnej telefon, jako malej jsem byl šílenej rapl...přežil desítky hodů o zeď/zem, pády ze stromů, střech a podobně

jednou dokonce rozseknul hlavu

potom jsem měl ještě pár Alcatelů (ale to to jsme spíš měnili s bráchou a maminou), pak jsem hrozně chtěl Nokii a dostal jsem "blbej" Siemens a na konec jsem měl asi 4

říct o mně, že jsem úchyl na telefony bylo svýho času málo, naši ze mě byli nešťastní

ale tak od 13ti, 14ti let jsem si dost na ty telefony přidával a od nějákých 16ti jsem si skoro pravidelně dával k narozkám novej telefon akorát poslední HTC EVO 3D mi vydrželo půl roku..3D fajn, ale jinak totální jepice..teď mam iPhona 4Sko a spokojenost, ke starýmu telefonu už bych se asi vrátit nemohl, i když na "chytrejch" mě dost štve slabá výdrž baterky a to, že má člověk dobrovolně v kapse sledovací zařízení
Ale kdybych z toho kvanta těch starší telefonů co jsem prostřídal měl vybrat nějákej tak asi Siemens C75, ten byl fakt pecka