Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Pánové, upřímně pro mě to byl taky šok...Chtěl jsem světlou, ale ten tmavý plnič mě zblbnul.. Dneska když jsem to viděl bylo to pro mě dost drsný se vzpamatovat. Každopádně po 10ti minutách očumování jsem strašně rád a je to přesně to co chci. Barevné kola budou a to dost výrazné! Uvidíte
" www.autowerks.cz "
Nejsem žádnej expert přes lak, lakoval jsem spíš jen pár modelů, ale nevynikla by líp s bilým surfacem ? Kazdopadne je dulezite, ze jsi spokojeny
life's too short to drive slow
- LiberaleMiguel
Tholis: Jenom upresnujici dotaz: Puvodni zamer byl trochu tmavsi, ze jo ?
Liberal: Ne, nebyl Původní záměr byla tahle barva a měl jsem obavu že není dost světlá..
" www.autowerks.cz "
Mě se ta barva na fábce líbí. Od začátku jsem říkal že bílá by byla super ¨
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel
Taky mi to prijde spis jako bila nez seda Ale pockam si, az to bude slozene...
Kazdopadne by k tomu hodne sedely razici ruzove kola
tvl ty až přestaneš kombinovat houbičky s lsd a náhodou se sem podíváš do historie, co jsi psal za příspěvky, když jsi pod vlivem tak se zastydíš celkemLiberaleMiguel píše:Taky mi to prijde spis jako bila nez seda Ale pockam si, az to bude slozene...
Je to seda. Nepobira to fotak. Kazdopadne co koukam po netu tak s touhle barvou na FRS budu asi jedinej. Jinak obdrzel jsem dost negativnich reakci az to semnou zacloumalo..
Za svou volbou stojim a az dam do barvy kola zmenim nazor snad i vice lidem...a kdyz ne? Tak co
Za svou volbou stojim a az dam do barvy kola zmenim nazor snad i vice lidem...a kdyz ne? Tak co
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel
Co konkretne se ti nelibi ?Takeshi píše:tvl ty až přestaneš kombinovat houbičky s lsd a náhodou se sem podíváš do historie, co jsi psal za příspěvky, když jsi pod vlivem tak se zastydíš celkemLiberaleMiguel píše:Taky mi to prijde spis jako bila nez seda Ale pockam si, az to bude slozene...
Ser na to, mě taky říkalo tolik lidí proč dávám na Kadetta nudnou obyč origo barvu.... ale moje auto, moje prachy, můj vkustholis píše:Je to seda. Nepobira to fotak. Kazdopadne co koukam po netu tak s touhle barvou na FRS budu asi jedinej. Jinak obdrzel jsem dost negativnich reakci az to semnou zacloumalo..
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tholis - dej na to kola v barvě jakou si plánoval a mě se to rozhodně líbit bude
Takhle pěkně se parkuje v aldi. Chodí tam zvláštní lidi, tak jsem nenechal nic náhodě
Koupil jsem volant a boost gauge, ale ještě to nedorazilo...
Takhle pěkně se parkuje v aldi. Chodí tam zvláštní lidi, tak jsem nenechal nic náhodě
Koupil jsem volant a boost gauge, ale ještě to nedorazilo...
Function > Form
Function > Form
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
nevim proc ale ten vyfuk se mi proste nelibi koukam na nej 5 minut a prijde mi nejakej divnej
Protože je na konci ta koncovka jakoby orhnutá, není prostě rovně uříznutá. Vypadá to zvláštně, ale je spousta věcí, který jsou momentálně důležitější než výfuk. Já už jsem si na něj zvyknul... A jelikož je auto jinak série, tak je výhoda, že je legální. Kakimoto regu
Alespoň jsem koupil volant. Bohužel jsem nesehnal tak pěknej jako má miguel. Je to jenom OMP WRC semišák. V autě by to mělo vypadat takhle
http://lancerregister.com/attachment.ph ... 1337103709" onclick="window.open(this.href);return false;
A apexi boost gauge
http://img234.imageshack.us/img234/8020/dsc000308en.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alespoň jsem koupil volant. Bohužel jsem nesehnal tak pěknej jako má miguel. Je to jenom OMP WRC semišák. V autě by to mělo vypadat takhle
http://lancerregister.com/attachment.ph ... 1337103709" onclick="window.open(this.href);return false;
A apexi boost gauge
http://img234.imageshack.us/img234/8020/dsc000308en.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Function > Form
Function > Form
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
jo tim to asi bude
takhle ma vypadat volant
takhle ma vypadat volant
- LiberaleMiguel
Ritchma: taky komplex ? Zrovna k tomudle volantu jsem psal proc ho nechcu
Ona nemoznost dosahnout na packy u auta na denni jezdeni je celkem dobry duvod, nemysli ?
Ona nemoznost dosahnout na packy u auta na denni jezdeni je celkem dobry duvod, nemysli ?
Barva na Fabii v pořádku dost
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Máš prasečí ručičky nebo co? Já ho měl v saxu a neměl jsem nejmenší problém stejně jako další tisíce lidí. Ale ty máš vždycky něco extra
Function > Form
Function > Form
Ty volanty se dělají i bez odsazení, kde je problém? ...
Jinak pěkný volant, jen mě zrovna nesedí semiš na každodení ježdění. Mám doma stejný (teda spíš nějaký fejk ) ale kožený
Jinak pěkný volant, jen mě zrovna nesedí semiš na každodení ježdění. Mám doma stejný (teda spíš nějaký fejk ) ale kožený
-
- Kontaktovat uživatele:
Ritch : na obrázku ale není OMP Corsica
Corsicu mám od svých řídících začátků ve všech autech několik let a nidky jsem s páčkama problém neměl
Corsicu mám od svých řídících začátků ve všech autech několik let a nidky jsem s páčkama problém neměl
QUATTRO 309 kW
S těmahle závodníma volantama jsem taky zatím nikdy problém neměl a nikdy jsem neměl žádný votuzeniny, ale vždy tyhle semišáky a spokojenost
life's too short to drive slow
Kde si přišel na corsicu? Já měl v plánu corsicu koupit, jenže se objevilo tohle za takovou cenu, že jsem nemohl odmítnout a tak mám zase WRC. Ten je jenom 7cm odsazenej oproti corsice, ta je 9cm, ale i tak nevěřim že extra 2cm by byl rozdíl.
Navíc evo je čistě víkendovka, takže semiš není problém. Kůže mi prostě i v rukavicích při ostřejší jízdě trošku klouže, resp nemám v tom takovou jistotu. Navíc jsem už přesně tenhle volant měl a vím co vydrží i bez rukavic...
Navíc evo je čistě víkendovka, takže semiš není problém. Kůže mi prostě i v rukavicích při ostřejší jízdě trošku klouže, resp nemám v tom takovou jistotu. Navíc jsem už přesně tenhle volant měl a vím co vydrží i bez rukavic...
Function > Form
Function > Form
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
8 a 9/15? parada.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
je to dost tunink, nebo tomu ještě něco chybí? chtěl bych letos na ty mimozemský válki pro pohárki
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
To je přesně to, co je potřeba, stát si za svym a na názor ostatních dát jen do té míry kdy člověk sám uzná za vhodný. Pak je tu ještě speciální sorta lidí kteří se baví tím že provokují ostatní, tak ty je potřeba mít totálně v prdelitholis píše:Za svou volbou stojim a az dam do barvy kola zmenim nazor snad i vice lidem...a kdyz ne? Tak co
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky aktuální.
To už asi rozleštit nepůjde co? A stříkat celej zadní lem se mi nechce. Ani nevím čím to kdo udělal, rýhy jsou docela na pár místech ostré Je to sice stará naftová plečka, ale ten lak byl v cajku..
To už asi rozleštit nepůjde co? A stříkat celej zadní lem se mi nechce. Ani nevím čím to kdo udělal, rýhy jsou docela na pár místech ostré Je to sice stará naftová plečka, ale ten lak byl v cajku..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Rozleštit to trochu půjde, ale úplně to nezmizí.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206