Na dovolenou autem.....
Moderátor: Dave0401
Re: Na dovolenou autem.....
Může se někomu hodit ...
http://auto.idnes.cz/mytne-v-chorvatsku ... tomoto_fdv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.idnes.cz/mytne-v-chorvatsku ... tomoto_fdv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
Uňak píše:Tak to je krása někdy to musím taky podniknout já letos do Čech máme malou takže se nechci nikam daleko pouštět.
gratuluju nevedel jsem ze si otec
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo popřípadě nemáte odzkoušený nějaký apartmán na jihu Chorvatska v okolí Splitu +- 100km? Hledám něco pro 4 lidi (2 páry). Apartmán nemusí být nějaký luxus.. berem to jen jako místo k přespání tzn cena okolo 10E za osobu na noc. Pokud nenajdu na netu tak budem hledat až na místě (konec července). Díky za jakékoliv rady
Volvo
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to tam je ještě někde za 10E ? , to tam bylo tak před 15ti lety jak jsem tam byl s tatou
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
jsou i za 8 což se divím za 10 se dá v pohodě kromě 7 a 8 měsíce... mi jde ale o konec 7 měsíce a opravdu jen ubytování jelikož by jsme tam chtěli trošku cestovat tak je zbytečné si platit nějaký luxusní bydlení.
Volvo
- F.l.a.n.e.l.
"Máme" mezi splitem a omišem. cca 5 - 1O pod Splitem, jenže je to u vody a je to komplet nové.
Za 10 podle mě něco trošku dál od moře. Jinak vědět o ubytování za 1OE tak tam jedu i na kole.
Za 10 podle mě něco trošku dál od moře. Jinak vědět o ubytování za 1OE tak tam jedu i na kole.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Zkuste Montenegro. Je to tam parádní a všecko za pár korun. Byl jsem tam minulý rok. Okolí Baru, Ulcinje...
Ubytování v Sutomore za 6 E na den v apartmánu.
Ubytování v Sutomore za 6 E na den v apartmánu.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Jeste dva roky zpet jsme v Trpanji za 10E meli ubytko
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- LiberaleMiguel
Trpanj je super, byl jsem tam uz 3x Akorat je to trochu dal od Splitu
Jojo, ja v Trpanji byl 5x s nasima a 2x s pritulkou,, jakmile bude maly trochu vetsi, tak vyrazime znovu, pristi rok snad
..:: MB C-Klasse ::..
- LiberaleMiguel
A kdyz do Trpanje tak trajektem z Ploce, po ceste je to zbytecne zdlouhave
A rozhodne doporucuju udelat si vylet do Dubrovniku
A rozhodne doporucuju udelat si vylet do Dubrovniku
- F.l.a.n.e.l.
Kluci krásné ceny za ubytování sice, ale teoreticky je asi jedno jestli bydlíš v omiši za 2O nebo někde v černé hoře za 1O. protože to člověk stejně projede
Spíš by mě třeba zajímalo někde mezi Krkem a Splitem jestli se dá sehnat třeba za deset. My byli teď 3x za sebou pod splitem a dávali jsme dvacet. Musím uznat ale že bych si na ten luxusek zvykl. LCD,klima, balkon, terasa, prostě nový RD.
Spíš by mě třeba zajímalo někde mezi Krkem a Splitem jestli se dá sehnat třeba za deset. My byli teď 3x za sebou pod splitem a dávali jsme dvacet. Musím uznat ale že bych si na ten luxusek zvykl. LCD,klima, balkon, terasa, prostě nový RD.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- LiberaleMiguel
Po dalnici mi to zere 1,5kc/km, takze Chorvatsko a zpatky za 3000, nevidim problem
Jestli netrvate na apartmanech, tak muzu jeste doporucit http://www.pinebeach.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; za cca 1400/den/osoba allinclusive kemp. Nenechte se odradit chatkama, je to tam proste bozi, soukroma plaz(pisek nebo mola), tenisove kurty, lehatka pro kazdeho
Zatim jedina dovolena, ktery v realu byla lepsi, nez vypadala na letaku
Jestli netrvate na apartmanech, tak muzu jeste doporucit http://www.pinebeach.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; za cca 1400/den/osoba allinclusive kemp. Nenechte se odradit chatkama, je to tam proste bozi, soukroma plaz(pisek nebo mola), tenisove kurty, lehatka pro kazdeho
Zatim jedina dovolena, ktery v realu byla lepsi, nez vypadala na letaku
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na kolik tak vyjde chorvatsko na 7noci s plnou penzi ,kdyz clovek jede autem?Premyslim,zda se oplati zaplati treba naklady 8t a jebat se autem nebo dat 10t a mam all inclusive,letadlem do Tuniska. Jde mi o pomer cena vs vykon + straveny cas na cestach
Audi Coupe Quattro
- LiberaleMiguel
Hodne zalezi na tom kolik vas pojede v aute
A taky kdy pojedete, treba zacatkem zari uz tam byva mrtvo, tak se klidne da jet na slepo s tim, ze si ubytovani sezenete na miste, to se daji domluvit hodne slusne ceny.
Loni takhle jela jedna znama a bydlela tyden v luxusnim hotelu na plazi s plnou penzi za cca 3,5k
A taky kdy pojedete, treba zacatkem zari uz tam byva mrtvo, tak se klidne da jet na slepo s tim, ze si ubytovani sezenete na miste, to se daji domluvit hodne slusne ceny.
Loni takhle jela jedna znama a bydlela tyden v luxusnim hotelu na plazi s plnou penzi za cca 3,5k
Já jezdím rád do Bašky V., kousek od makarské. Mohu doporučit villu http://www.adriatic-home.com/Croatia/Ba%C5%A1ka+Voda/Apartment-Villa-Izabela-14252 , kousek od moře, grilovačky ve ville, ladies party, parkování pod vilou, přátelští majitelé(trochu žvatlaj i česky), klimoška, cena se dá usmlouvat dle sympatií.
Trabant, VW Golf, MX 5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jet bychom chteli behem srpna.No pojedeme 2 auta,v jednom 4 pasazeri a v mojem budem celkove 2 mozna 3. Ono neni pro me priorita chorvatsko a ani jet autem....
Audi Coupe Quattro
Na jih HR uz se nevydam, ta cesta za to nestoji. Za chvili jsem na Istrii, ktera je podle me znatelne cistsi a s mirnejsim klimatem. Letos si dam Rovinj, zari mozna jeste neco "levnejsiho" treba v bungalovech:)
Naposledy upravil(a) SubTera dne 19 čer 2013 15:55, celkem upraveno 1 x.
- F.l.a.n.e.l.
No řekl bych, že čistší by to mělo být dole. když neberu v potaz zadar split a takové ty města. Jinak Pula Poreč Rovinj jsou ideální na délku.
Za jak dlouho si to zajel? (a jakým stylem?) Chci jet letos dvakrát. A uvažuju že jednou to bude určo někde "nahoru".
Já jezdíval kdysi na KRK a taky pohoda.
Za jak dlouho si to zajel? (a jakým stylem?) Chci jet letos dvakrát. A uvažuju že jednou to bude určo někde "nahoru".
Já jezdíval kdysi na KRK a taky pohoda.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na kolik to tak vyjde Chorvatsko autem + all inclusive , cca 6-7 noci....?
Audi Coupe Quattro
FL: tak ja jsem z druhyho konce republiky, pro tebe ten cas bude zkreslenej, ale obvykle 9 hodin a jsme zvykly stavet na "malou" jen jednou na pomezi A-SLO, proste porad jedeme. Letos to bude po 36. a porad me to Chorvatsko bavi letos ale nejedu Praha - Jihlava - Znojmo atp., ale Praha - Budejovice kvuli novym dalnicim, dojezdovy cas by mohl byt lepsi. A uz nebudu jezdit na noc, ranni rozbresk je pro oci dost na nic.
Tom_: u Chorvatu na rozdil treba od Egypta neni All In moc bezny, nejsou na to moc pripraveni. Ja jedu sem http://www.maistra.com/Eden_Rovinj a plati jsem tusim 700EUR/osoba. Doufam, ze bazen uz je postavenej, ja na more moc nejsem
Tom_: u Chorvatu na rozdil treba od Egypta neni All In moc bezny, nejsou na to moc pripraveni. Ja jedu sem http://www.maistra.com/Eden_Rovinj a plati jsem tusim 700EUR/osoba. Doufam, ze bazen uz je postavenej, ja na more moc nejsem
- F.l.a.n.e.l.
No jezdím v autě s jednou říkejme tomu třeba pasažér A cesta mě vyšla tuším při nájezdu kolem 26OOkm (1100 tam, 1100 zpět, 400 lítání po městěch) včetně dálničních poplatků CZ,A,SLO,HR do Splitu na nějakých 10 000kč. přičemž benzín tuším vyšel na nějakých 6500 tam i spět. Spotřeba kolem 7,5 litrů. Rychlost dle předpisů 140-150km/h. Při rozpočítání na dvě osoby nějaká pětka + - cca.Tom_ píše:na kolik to tak vyjde Chorvatsko autem + all inclusive , cca 6-7 noci....?
Zážitek: cabriem po magistrále kolem vody k nezaplacení aspoň pro mě. Dokonce to bylo lepší jak sama dovolená
EDIT: Subtera: tak zkus nahodiť cestu...
Já to mám takto. Loni jsme jeli do splitu tuším cca 11hodin. Takže to relativně odpovídá realu.
http://www.mapy.cz/#!x=18.852160&y=47.2 ... vatsko&rp=" onclick="window.open(this.href);return false;{%22criterion%22%3A%22fast%22}
do HR jedině dolu, od Splitu nahoru je to o ničem
je to přeci jen zátoka
je to přeci jen zátoka
odtah od 7kč/km 731810210
- F.l.a.n.e.l.
No v pule ani poreči jsem nebyl, tak nemohu soudit. Nicméně když jsme jezdili pro auta do Itálie, Padová, Benátky, Trieste, tak to byl celkem bordel. Ale zase to jsou italové no
Praha - znojmo - graz - lenart(mimo SLO dálnice) - ptuj - Baška cca 1100km s B5.5 kolem 6-6.5l/100km s FRS 5.5l/100km cca 10hodin, platba kartou, známky kupuju v http://www.uamk.cz/dalnicni-kupony" onclick="window.open(this.href);return false;.
Trabant, VW Golf, MX 5
- F.l.a.n.e.l.
Tak to je taky velmi pěkně Já jezdím těžkou línou jednaosmičkou benzínem. Takže proto 7,5litru Kdybych měl srdce vzít passata tak věřím že to je taky kolem 5,0-5,5L. CZ A znamky kupuju v ČR. SLO známku kupuju v rakousku. Rád si pokecám s obsluhou Objíždět SLO dálnici jsem uvažoval, ale už samotné hranice jsou vedené jako dálnice, takže když bude fízl cip, tak stejně je pokuta, tak to už je fuk. Jeden rok jsme jeli v noci bez známky, ale jízda vypadala jak bychom pašovali drogy
F.l.a.n.e.l. sjedu ještě v rakousku 222 na Murfeld, pak na most v Mureck - Lenart - a najíždím na posledním nájezdu za Ptují nebo ještě dál už mimo dálnici kousek před celnicí, tam známku určitě nepotřebuješ.
Jinak věřím že při pašovaní drog by jsi jel předpisově - .) http://youtu.be/ykS-RM4PZTk" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak věřím že při pašovaní drog by jsi jel předpisově - .) http://youtu.be/ykS-RM4PZTk" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5
- F.l.a.n.e.l.
Viděl jsem to o víkendu , a kdyby dělali nábor, tak do toho hned jdu !!! Asi to bude znít hloupě, ale 90% lidí z práce by do něčeho takového šlo. Vydělali si na auto,byt, zaopatřili rodinu, šli pobručet na pět let, a máš zázemí do konce života Ale to jsem odbočil od tématu.
http://www.blesk.cz/clanek/radce-cestov ... atska.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5