Zajímavá auta v inzerátech

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Lukinho

Re: Zajímavá auta v inzerátech

Příspěvek od Lukinho »

:( http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/nis ... 49423.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tohle vidim poprvy. :shock: http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/nis ... 91434.html" onclick="window.open(this.href);return false;

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:54, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

tak kdo se složí? :drivers:

http://auto.bazos.cz/inzerat/24832334/Porsche-991.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

ty vole, Lukinho, ty už jsi tak 2x větší Nissan fanatik než Jagy. A to jsem myslel, že přes něj se nikdo dostat nemůže :mrgreen:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

j3ykobim píše:tak kdo se složí? :drivers:

http://auto.bazos.cz/inzerat/24832334/Porsche-991.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Než si to za 6OO půjčovat, tak koupím starší šmucku za polovinu http://otomoto.pl/porsche-911-mozliwa-z ... 39634.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo si to koupím pro sebe za tu cenu ale celé http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-kab ... 53477.html" onclick="window.open(this.href);return false; :-D

Ale pěkné to je, to se musí nechat 8)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

300 ZX cabrio - moc pěkné 8)
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

F.l.a.n.e.l. píše:
j3ykobim píše:tak kdo se složí? :drivers:

Než si to za 6OO půjčovat, tak koupím starší šmucku za polovinu http://otomoto.pl/porsche-911-mozliwa-z ... 39634.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo si to koupím pro sebe za tu cenu ale celé http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-kab ... 53477.html" onclick="window.open(this.href);return false; :-D

Ale pěkné to je, to se musí nechat 8)
Nechtěl jsem to psát, aby se na mě nesnesla vlna hejtu, ale je to tak. Dělit se s nějakým cizím člověkem o auto, který si sám nemůžu dovolit (ať už koupit, nebo provozovat) je mi trošku k smíchu. Ale co, hlavní je, že můžu házet patky a odlesky s turbempyčo...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

F.l.a.n.e.l.

Nevím proč kritika. Každý má svůj názor ;-) Jinak dohadovat se potom kdo kolik najel km a podle toho propočítávat průměr z placení servisu atd, tak si radši koupím
starší nebo slabší kus ale je "jen můj" :mavani:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

vazne si myslis, ze kdyz bude nekdo mit 600k na hracku, tak nema na to, aby si to auto koupil cele ? Tady bych to spis videl tak, ze nez to nechat 360dni v roce stat v garazi, tak si to proste muze uzit aji nekdo dalsi ;-)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

F.l.a.n.e.l.

My se ale bavíme o inzerátu jako takovém. Neřešíme jestli na to má nebo ne. Když jsou dva dobří kamarádi, tak ať si koupí mrdu na půl. Ale mít takové auto na půl s cizím člověkem, tak už asi je něco špatně.

Přečti si to nejdřív celé prosím tě, než tu zas začneš rozdávat moudra.

PS: kdyby nebyl chuj, tak si koupí hjundaje, to je tady všem jasné

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Já bych si nekoupil na půl auto ani s bráchou. Já nevim, ale strašně nerad pujčuju auta....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

LiberaleMiguel

Neresime jestli ma nebo ne, jo jasne.... ;-)
twingo.driver píše:o auto, který si sám nemůžu dovolit (ať už koupit, nebo provozovat)
Nekomu to holt takhle vyhovuje, nekomu vyhovuje mit bastl nalepky a nekomu vyhovuje Hyundai, kazdy jsme nejaky :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

F.l.a.n.e.l.

Hlavně to nemusím nikomu půjčovat že :lol: Navíc to auto je celé bastl, tak ty nálepky tam sedí :-D
Určo lepší, než mít ferrari s dalšíma 11 lidma, a každý měsíc to má jeden, a vyjde mě to vlastně jen na 3OOtkč :-D
Jinak nevím o tom, že by takový TOMOKING třeba půjčoval CSL nebo GT3RS jen proto, že mu to stojí 11 měsíců v roce v garáži :-D :smich:
Já myslím, že čím méně najeto, tím méně klesá cena auta ;-)
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 18 čer 2013 13:44, celkem upraveno 1 x.

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

LiberaleMiguel píše:vazne si myslis, ze kdyz bude nekdo mit 600k na hracku, tak nema na to, aby si to auto koupil cele ? Tady bych to spis videl tak, ze nez to nechat 360dni v roce stat v garazi, tak si to proste muze uzit aji nekdo dalsi ;-)
Ano. Světe, div se, vážně si to myslim. Tvoje úvaha na úrovni "když má někdo prachy na auto za půl mega, má logicky i na auto za mega", mi přijde trochu z cesty. A přijde mi, že jsem to hned napoprvý napsal dost jasně. Neni to jen pořizovací cena, ale on ani servis 911 Turbo neni úplně zadarmo. A ono je sice hezký, že pán napíše do smlouvy, že "vše bude právně ošetřeno", ale člověk, kterej na to auto má, si to auto prostě koupí svoje a může se vysrat na nějaký dohady s druhým spolumajitelem o tom, co zmiňuje Flanel.
A tvoje úvaha, že to dělaj lidi z čistě altruistickejch motivů, aby si auto "moh užít i někdo další" je prostě blbost. Pokud si můžeš dovolit uživit to auto sám, můžeš se úplně vysrat na půjčování cizím vošoustům, ať jim dělá radost. Prostě jedinej důvod tohohle spoluvlastnictví je ta diskutabilní ekonomická výhodnost a žádný dělání radosti cizím lidem.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

LiberaleMiguel

http://nissan-gtr.autobazar.eu/38-premi ... 51243.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vymena možna za male benzinove auto do 10000e
tu vymenu bych asi bral :lol:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

A co by jsi s tím dělal roční údržba GTRka je dražší než celý tvůj hyundai :x

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

by to vykuchal a dal do hjúndae :wink: , to bude pasovat :lol:

LiberaleMiguel

wesly.TDI píše:by to vykuchal a dal do hjúndae :wink: , to bude pasovat :lol:
to si kurna pis :lol:
Bohus: kdyz to zprumeruju, tak v tom mojem Hyundai je rocne sypnutych 100k, vis hovno kolik ja mam penez, tak si ten prostrednicek strc radsi do nosu :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

tak to hjundaj je peknej pekac kdyz do nej musis sypat 100 koliku rocne :lol: a pokud si prachatej jak pises tak potom nechapu ze jezdis v hjundaji :D a dalsi.. proc uz neni 500koni a 4x4 kdyz to neni otazka penez :?:

LiberaleMiguel

je to otazka penez, uz jsem to tu psal nekolikrat.... Kdyz se podivas do mojeho Projektu tak ti dojde za co ty penize sly(je to tam nekde myslim aji vypsane) ;-) Kdyz jsem si to auto kupoval tak jsem vydelaval sotva polovinu toho co ted a od te doby jsem se do neho proste zamiloval :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Libera koukal jsem a furt tam za posledni 2roy 200jablek nevidim...nastin mi zaokrouhlene v cem to lezi?:)
" www.autowerks.cz "

Stanley

Příspěvek od Stanley »

...pokud si prachatej jak pises tak potom nechapu ze jezdis v hjundaji ...
To je snad jen o penezich? Hlavni jsou prece preference ne? Chtel jsem praktictejsi novejsi auto sportovnejsiho vzhledu s vetsim motorem na pripadne upravy s vetsim kufrem dobrou vybavou, spolehlive, ktere se mi libi atd..(predokolka vyhodou v zime) levnejsi oproti jinym s pripadnyma levnejsima nd bylo uz jen vyhodou navic.. Za ty prachy co mam v tom aute jsem si mohl samozrejme koupit nejakou "raketu" jenze spatne se hleda auto alespon podle mojich preferenci teda... Proto se snad dela tolik druhu aut. Zasadne jsem na Japonce a tim, ze tib ma vnitrky z 90% japoncu me hodne mile prekvapilo takze dalsi + pri volbe auta.. V te dobe jsem napr. chtel Rx-8.. nakonec co jsem zjistil ty problemy s wankelem tak jsem se na to vysral.. 350Z bylo jen pro dva s malinkym kufrem a takova baculka vzhledove, S2K platena strecha, jen pro dva, male.. Civic Type-R.. u toho jsem hodne zvazoval ale nakonec od toho upustil kvuli vzhledu/mensimu motoru atd. atd.... Tech aut bylo vic, zbytecne rozepisovat vse ale snad alespon trochu vysvetleni. Jako ja nevim co jsem si mel potom tehdy koupit :)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

:pray: http://www.autoscout24.de/DetailsGTM.as ... 00&asrc=st" onclick="window.open(this.href);return false;

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Stanley píše:...pokud si prachatej jak pises tak potom nechapu ze jezdis v hjundaji ...
To je snad jen o penezich? Hlavni jsou prece preference ne? Chtel jsem praktictejsi novejsi auto sportovnejsiho vzhledu s vetsim motorem na pripadne upravy s vetsim kufrem dobrou vybavou, spolehlive, ktere se mi libi atd..(predokolka vyhodou v zime) levnejsi oproti jinym s pripadnyma levnejsima nd bylo uz jen vyhodou navic.. Za ty prachy co mam v tom aute jsem si mohl samozrejme koupit nejakou "raketu" jenze spatne se hleda auto alespon podle mojich preferenci teda... Proto se snad dela tolik druhu aut. Zasadne jsem na Japonce a tim, ze tib ma vnitrky z 90% japoncu me hodne mile prekvapilo takze dalsi + pri volbe auta.. V te dobe jsem napr. chtel Rx-8.. nakonec co jsem zjistil ty problemy s wankelem tak jsem se na to vysral.. 350Z bylo jen pro dva s malinkym kufrem a takova baculka vzhledove, S2K platena strecha, jen pro dva, male.. Civic Type-R.. u toho jsem hodne zvazoval ale nakonec od toho upustil kvuli vzhledu/mensimu motoru atd. atd.... Tech aut bylo vic, zbytecne rozepisovat vse ale snad alespon trochu vysvetleni. Jako ja nevim co jsem si mel potom tehdy koupit :)
:spac:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

LiberaleMiguel

Tholis: psal jsem to v projektu a dobre si pamatuju, zes to komentoval, takze znova ti to vypisovat nebudu. Ja ti taky nespochybnuju to, ze si myslis, ze vytahnes z Fabky funkcnich 200+hp za par desitek tisic....
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

carlomonte22

Příspěvek od carlomonte22 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/25257675/P ... 6-320i.php" onclick="window.open(this.href);return false; ???

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Liberale: Jenže já vím minimálně o 2desítkách FRS v ČR který mají kolem 200HP a to nemluvím kolik dalších vozů s tím motorem té mety dosáhli. Za to coupé neznám ani jedno 8) Proto jsem tak trošku skeptik 8) V tvém projektu jsem nikde úpravy za 200tis nečetl... :?

Jinak klidně mě zpochybňuj, protože je dost možný že tento rok to opět nebude, protože možná budu měnit podvozek :lol:
" www.autowerks.cz "

don

Příspěvek od don »

LiberaleMiguel píše:je to otazka penez, uz jsem to tu psal nekolikrat.... Kdyz se podivas do mojeho Projektu tak ti dojde za co ty penize sly(je to tam nekde myslim aji vypsane) ;-) Kdyz jsem si to auto kupoval tak jsem vydelaval sotva polovinu toho co ted a od te doby jsem se do neho proste zamiloval :-)
Ty seš fakt debil, myslel jsem že za to nemužeš ale co příspěvek to perla, mlčeti zlato, někam si to vystav a vždy se na to koukni než napíšeš nějákou kravinu. 8)

LiberaleMiguel

Ja mel na mysli ty tvoje naklady na ten vykon, kdyz jenom spojka co to snese vyjde na 20+ ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Liberale: Já ti nevím mě stála lamela s HDS od renovaku co snese ty Nm (ne výkon) cca 700kč.
" www.autowerks.cz "

Odpovědět

Zpět na „Pokec“