Díky kluci
Luke: Jelikož motor bude v autě jezdit cca 5měsícu rozhodl jsme se že pásky ušetřím na motor LET.
Motor se zdá že funguje v pohodě vše ukazuje jak má. Máme ale jiné problémy a to:
- prasklá vana.... jen takový ta vlásečnicová prasklinka bohužel na druhé vaně je uplně na stejném místě ta samá prasklinka:( (bud zavařit nebo zevnitř zalepit 2složkovým lepidlem popřípadě plechovou vanu z LET)
- teče benzín z ventilu který je za benzinovým čerpadlem ( druhý náhradní z červeného gsi byl totálně na kašu takže taky nepoužitelnej) nemá někdo?
- prasklej středovej díl výfuku ( nahradí se bud trubkou nebo rezonátorem)
Dneska dorazilo čelní sklo + bauset.....
A ted o víkendu asi nalepit skla nastrojit vnitřek.... a trošku zvenku něco stihnout......
Přední světla +mlhy zatmavit ( nevím jestli folií nebo rozdělat a stříknout sprejem....)
Plus do konce roku chci sehnat:
Převodovku F28 GZ
Brzdy Calibra turbo (líbíla se mi hodně práce co tady na foru nabízí Tom406 asi bych oslovil jeho)
Nerez komplet výfuk ( AMA exhaust nebo to sfoukne kámoš doma Tigem tot otázka.....)
vedení k intercooleru
chip EDS phase II
nějákým způsobem zkulturnit zevnějšek motoru C20LET a pošéfovat elektriku.....
Snad se Vám tenhle projekt aspon trochu líbí a jsem rád že to tu komentujete
Jinak trošku odbočím a jen tak pro zajímavost ( v žádnem příapadě nechci machrovat ) Tady pro případné nadšence, kteří by chtěli do něčeho podobného jít.
Tak tady hrubej seznam dílů a položek co je v autě. Určitě jsem na něco zapomněl.
Pořizovací cena 5000Kč
Díly motor( těsnění,rozvody montážní materiál náplně….) cca 15 000Kč
Rozpěra zadní 1000Kč
Keskin Kt 4 13 000Kč
KN filtr 500Kč
Nápravy přední ,zadní (zrepasovené) 15 000Kč
Spojková sada VALEO 5000kč
Zadní svetla irsmcher 700kč
KONI SPORT 8000kč
HR pružiny 4500Kč
silenty STRONGLEX 3800kč
lízo origo zender 500kč
Lízo zadní 1000Kč
baterka VARTA 60aH 1700kč
karosařina 15 000 Kč
lak cca 40 000Kč
prahy Rieger 5000Kč
motor c20let +kompletní příslušenství 30 000Kč
cca cca 165 000 Kč
http://www.youtube.com/watch?v=uWZCl50bUfg" onclick="window.open(this.href);return false;