Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Obecně rozšířený omylgizmi píše: PIVO JE JEN JEDNO a to PLZENSKE!!!!
No pojmenovávat to můžou dle libosti, mě to chutná a to mi stačíLiberaleMiguel píše:radler ani za pivo nepovažuju
plzeň není moc dobré pivo, jeho kvalitu nepopírám,ale řadím ho někde níž. Další věcí je,že je předražené.gizmi píše:Nechapu otazku - PIVO JE JEN JEDNO a to PLZENSKE!!!!a jak kolega napsal, tak na osvezeni v lete stavicka od Radleru
Nevysvětlil. To je stejný jako by tvrdil, že auto je jen jedno a to škodagizmi píše:blazen: kamarad ma jako konicek piva a ten by ti to vysvetlilProste pivo je jen jedno a to je Plzen a nejlepe Plzensky nefiltr. Zkratka vec nazoru
PS: nejvic me dostala ted dovolena v Turecku, kde bylo mraky Rusaku. Prisel frajer na vycep a nechal si dat do 3/4 pivo a zbytek docepovat vodkou. Chvilku jsem na nej koukal a pak mu povidam: Plzenak place, ty jsi ale prase a znechucene jsem odeselTo uz na me bylo hodne
blázen píše:plzeň není moc dobré pivo, jeho kvalitu nepopírám,ale řadím ho někde níž. Další věcí je,že je předražené.gizmi píše:Nechapu otazku - PIVO JE JEN JEDNO a to PLZENSKE!!!!a jak kolega napsal, tak na osvezeni v lete stavicka od Radleru
Kdysi sme měli kousek od pivovaru Klášter chalupu, to bylo první pivo co sem jako dítě ochutnalJord píše:březňák, klášter, svijany