Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Každej, kdo si tam chce vydělat, musí být svině...A prodejci na place jsou největší svině, protože o autech ví nejvíc (včetně těch negativních věcí)jajiN píše:Já si právě myslím, že prodejci jsou v pohodě, pomůžuo, poradí a snaží se aspoň nějak vykompenzovat vady auta. Ale to co se stane potom, kdy vás předají v řetězci dále tak je konec. V těch kancelářích jsou fakt strašné svině
Klaplo by dát mu něco bokem?Starlet píše:Každej, kdo si tam chce vydělat, musí být svině...A prodejci na place jsou největší svině, protože o autech ví nejvíc (včetně těch negativních věcí)jajiN píše:Já si právě myslím, že prodejci jsou v pohodě, pomůžuo, poradí a snaží se aspoň nějak vykompenzovat vady auta. Ale to co se stane potom, kdy vás předají v řetězci dále tak je konec. V těch kancelářích jsou fakt strašné svině
Chceš říct, že to v mnoha případech není pravda??Corsica píše:Presne taaak.Prodejci sou prasata,prodavaji bourane,stocene auta a obiraji vas o penize.prijedete si koupit auto ve 20:45 tvari se kysele kdyz chcete slevu a jeste kyseleji kdyz ve 23:00 odjizdite se svym vozem.Hruza!
hodon píše:Klaplo by dát mu něco bokem?Starlet píše:Každej, kdo si tam chce vydělat, musí být svině...A prodejci na place jsou největší svině, protože o autech ví nejvíc (včetně těch negativních věcí)jajiN píše:Já si právě myslím, že prodejci jsou v pohodě, pomůžuo, poradí a snaží se aspoň nějak vykompenzovat vady auta. Ale to co se stane potom, kdy vás předají v řetězci dále tak je konec. V těch kancelářích jsou fakt strašné svině
Vůbec jsme nepoznali, že děláš v áčkáchCorsica píše:Presne taaak.Prodejci sou prasata,prodavaji bourane,stocene auta a obiraji vas o penize.prijedete si koupit auto ve 20:45 tvari se kysele kdyz chcete slevu a jeste kyseleji kdyz ve 23:00 odjizdite se svym vozem.Hruza!
Lepší než chcípnout hlady, i když...SPEEDY píše:Vůbec jsme nepoznali, že děláš v áčkáchCorsica píše:Presne taaak.Prodejci sou prasata,prodavaji bourane,stocene auta a obiraji vas o penize.prijedete si koupit auto ve 20:45 tvari se kysele kdyz chcete slevu a jeste kyseleji kdyz ve 23:00 odjizdite se svym vozem.Hruza!
strucny popis co tam obcas chodi za vysiraci.SPEEDY píše:Vůbec jsme nepoznali, že děláš v áčkáchCorsica píše:Presne taaak.Prodejci sou prasata,prodavaji bourane,stocene auta a obiraji vas o penize.prijedete si koupit auto ve 20:45 tvari se kysele kdyz chcete slevu a jeste kyseleji kdyz ve 23:00 odjizdite se svym vozem.Hruza!
Fajn vědět, že personál považuje zákazníky, který ho v podstatě platěj, za vysíračeCorsica píše:strucny popis co tam obcas chodi za vysiraci.
auto diskont je takový sranda bazar - tam se prodává to, co se stydí prodávat i v AAAmaRkus píše: ..to samy je auto diskont
stačí mi dělat v blázincimaRkus píše:phaeton: nech se tam na jeden den zamestnat a pochopis proc tomu tak je....
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec