Auto do 130 tisíc
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- phaeton_esc
Re: Auto do 130 tisíc
Saab 9-3, ideálně Aero, předělat na plyn a do těch 130 tisíc se vejdeš s přehledem. Díly cenově jako Opel (protože to v podstatě je Opel). Vyhnul bych se 9-5 2.0t, mají problém s odvětráváním, ale ten se dá při správné údržbě eliminovat.
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
A co říkáte na Accord TypeR?
http://www.sportovnivozy.cz/32663-honda-accord-type-r" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/32663-honda-accord-type-r" onclick="window.open(this.href);return false;
rychlá a docela udržbově náročná hračka
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Samozřejmě bys do toho musel naroubovat plyn jak ti tady všichni u všeho raděj
A taky dost papka.BIGPAPA píše:rychlá a docela udržbově náročná hračka
Co jsem tak četl, tak se s tím ATR dá prý jezdit i kolem 8l/100km. Samozřejmě, když se bude chtít člověk svézt, tak je mi jasné, že to vezme podstatně víc. Ale vzhledem k tomu, že mi Corsa brala 7-8l, tak by to tak hrozné nebylo
8l ano, ale nějak se vubec nesepne V-TEC a na něm je ten motor postavenej
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak to je mi jasné, že při těch 8l zdaleka nevyužiju výkon motoru. Pokud bych se přepravoval jen z bodu A do bodu B, tak těch 8l by šlo. Když bych se chtěl svézt, tak je mi jasné, že si to klidně vezme 2x tolik Ale to svezení za to pak zase stojí
9-3 jsou levnější, tohle byl pouze příklad jednoho pěkného. A v roce 2013 bych si s dílama hlavu opravdu nelámal.Gooder píše:Toho Focuse jsem chtěl hlavně z toho důvodu, že je větší než Fiesta. Další důvod jiného auta byl, že bych chtěl něco většího než Corsu, to Fiesta o moc není ten Saab je krásný, ale mimo rozpočet a tam to asi bude moc dobré s díly, ne? Primera mi zase přijde stará a z té Corolly mám taky takové divné pocity. Integra bohužel nesplňuje ten typ karosérie, nedokážu si to moc představit třeba jako auto pro rodinu
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/osobni/detail/saab/ ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
zbylé peníze dát to základní udržby po koupi
zbylé peníze dát to základní udržby po koupi
Je videt, zes LPG nikdy nemel.Laconi píše:Samozřejmě bys do toho musel naroubovat plyn jak ti tady všichni u všeho raděj
klasiku 1.6 benzin, nafta je pro tvoje ucely nesmysl, 1.4 benzin jsem nevyzkousel, ale necekal bych proti Corse zazraky a na nic silnejsiho ti asi nebude stacit rozpocet, alespon podle momentalni nabidky na Sauto.cz.Gooder píše:O té Mazdě jsem se akorát před chvíli bavil s přítelkyní, jí se líbí. Máš tip na nějaký motor?
Kdyz uz jsi zabrousil do vod Accordu TypeR, tak mrkni na novejsi generaci Accordu 2004+ s motorem 2.4 popr. Mazdu 6 s dvoulitrovym benzinem. Obe auta budou na udrzbu min narocny (dpodvozkovy a motorvy dily snaz sehnatelensjiú a za dany peneize budes mit mladsi auto, ale pravda, prijdes o cast zabavy, ale zase budes mit pohodlnou velkou karu, vse ma svoje pro a proti..
Neměl no a ani ho nechci. Přijde mi na hlavu chtít sportovní auto a pak do toho dávat plyn aby to náhodou nežralo. Já měl Fiestu ST 4 roky a i když mě někdy štvalo kolik si bere tak mě plyn nenapadl ani v nejhoršim snu, ale to ej každýho věcSubTera píše:Je videt, zes LPG nikdy nemel.Laconi píše:Samozřejmě bys do toho musel naroubovat plyn jak ti tady všichni u všeho raděj
se někdy svez, utrpíš šok až zjistíš, že to jede naprosto stejně a ty si vyházel polovinu peněz za benál naprosto zbytečně jinak k tomu ATR to jsou taky takový pohádky, jezdí to svižně a relativně za málo, drahá údržba? ve srovnání s čím? nebo co konkrétního?Laconi píše:Neměl no a ani ho nechci. Přijde mi na hlavu chtít sportovní auto a pak do toho dávat plyn aby to náhodou nežralo. Já měl Fiestu ST 4 roky a i když mě někdy štvalo kolik si bere tak mě plyn nenapadl ani v nejhoršim snu, ale to ej každýho věc
Naposledy upravil(a) posero dne 21 črc 2013 10:36, celkem upraveno 1 x.
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- LiberaleMiguel
Proč platit 2x tolik když nemusím ?Laconi píše:Neměl no a ani ho nechci. Přijde mi na hlavu chtít sportovní auto a pak do toho dávat plyn aby to náhodou nežralo. Já měl Fiestu ST 4 roky a i když mě někdy štvalo kolik si bere tak mě plyn nenapadl ani v nejhoršim snu, ale to ej každýho věcSubTera píše:Je videt, zes LPG nikdy nemel.Laconi píše:Samozřejmě bys do toho musel naroubovat plyn jak ti tady všichni u všeho raděj
Laconi: Zrovna u té Fiesty bych to asi ani neřešil, když mě 1.4 Corsa jezdila za 8. Spíš třeba u něčeho silnějšího, na normální ježdění plyn a když bych se chtěl svézt, tak klidně přepnout na benzín.
posero: Včera jsem pročítal téma o ATR na Honda Klubu a škoda je, že spousta dílů se musí kupovat přímo od Hondy. Například přední silentblok motoru, který tam prý odchází, vyjde na 4000Kč. Nejspíš v porovnání s ostatními auty vyjdou origo díly +/- na stejno. ATR se mi vždycky moc líbilo, ale myslím si, že celkově levněji na provoz(nepočítám tam spotřebu, ale věřím, že když člověk bude jezdit rozumně, tak i ta spotřeba tam nebude tak hrozná) vyjde třeba i ten Focus ST170. Vycházím z toho, co jsem si tam o ATR přečetl, takže je třeba pravda úplně jinde
posero: Včera jsem pročítal téma o ATR na Honda Klubu a škoda je, že spousta dílů se musí kupovat přímo od Hondy. Například přední silentblok motoru, který tam prý odchází, vyjde na 4000Kč. Nejspíš v porovnání s ostatními auty vyjdou origo díly +/- na stejno. ATR se mi vždycky moc líbilo, ale myslím si, že celkově levněji na provoz(nepočítám tam spotřebu, ale věřím, že když člověk bude jezdit rozumně, tak i ta spotřeba tam nebude tak hrozná) vyjde třeba i ten Focus ST170. Vycházím z toho, co jsem si tam o ATR přečetl, takže je třeba pravda úplně jinde
na trhu je spousta náhrad, i performance dílů vždycky seženeš rozumný řešení focus ST mě nijak nenadchl a díly? když budu strašák tak se koukni kde na to koupíš byť jen třeba výfuk kat... navíc je to takový auto bez emocí
jestli hledáš rozumný auto tak koukni po civicu 7g sport ale poface. sice to neni až takovej dravec ale ono to asi neni podmínkou ne? kdyby v tom byl rozumnej plyn tak se toho taky neboj
ono celkově mi tady chybí informace co od auta čekáš? výlety? nebo se chceš občas pořádně svézt? potřebuješ někoho, něco vozit?
jestli hledáš rozumný auto tak koukni po civicu 7g sport ale poface. sice to neni až takovej dravec ale ono to asi neni podmínkou ne? kdyby v tom byl rozumnej plyn tak se toho taky neboj
ono celkově mi tady chybí informace co od auta čekáš? výlety? nebo se chceš občas pořádně svézt? potřebuješ někoho, něco vozit?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Tak chtěl bych to jako auto na denní ježdění, ale i na občasné svezení. Nejčastěji jezdím sám nebo s přítelkyní, možná bych vozil i psa(Ale to mě teď jenom napadlo. To bych v tom případě musel hledat kombiky). Spotřeba na denní ježdění by se dala řešit plynem, ale ať mě to nesežere na údržbě
Zvažuju třeba Astru G OPC, tam se mi líbí kombi, ale je o 50tisíc dražší(130tisíc) než 3dv hatchback(80tisíc) Ten hatchback se mi líbí, ale nevím, jak je to v něm s místem.
Tohle je nejspíš podvod: http://auto.bazos.cz/inzerat/26069107/O ... bo-OPC.php" onclick="window.open(this.href);return false; Chtěl ať píšu anglicky, tak jsem ho poprosil o foto a ptal se, kde je auto k vidění. Tohle odepsal
Na můj dotaz jak si to představuje s platbou odpověděl
Zvažuju třeba Astru G OPC, tam se mi líbí kombi, ale je o 50tisíc dražší(130tisíc) než 3dv hatchback(80tisíc) Ten hatchback se mi líbí, ale nevím, jak je to v něm s místem.
Tohle je nejspíš podvod: http://auto.bazos.cz/inzerat/26069107/O ... bo-OPC.php" onclick="window.open(this.href);return false; Chtěl ať píšu anglicky, tak jsem ho poprosil o foto a ptal se, kde je auto k vidění. Tohle odepsal
Edit: Koukám, že už je inzerát staženýHello,
The situation is that i-am lokated in Spain and I was working as an engineer in the Czech Republic two years, and now I'm back to my house in Spain with my car.
The car is registered in the Czech Republic, so you do not register, and I want to sell it because it costs a lot to register and I will ship to your home at my expense, if you really want buy.The car is in perfect condition, has never been involved in no accidents, no technical problems (motor works well), no scratches or dents, non-smoker vehicle.
waiting reply
Thank you for your cooperation
Na můj dotaz jak si to představuje s platbou odpověděl
Hello ,
I already spoke with a home delivery company, car and all acts are to this company, which will help me to sell it.
You will not pay anything for transport, you will pay only 60.000, - Kc ,
plus they said that will leave the car and papers to you for 2 days to be able to test and inspect.
The company will handle with all the transaction, will do all the steps and will deliver the car of your address in a few days, about 3 days.
First the company will give you a tracking number and the contract for sale , with this number you will see if the car exist , who is the owner , where will be delivered the car and at what name is reserved to be delivered.
please tell me if you are Ok with that ?
Laconi: LPG v Evu na denni jezdeni ma napr. Semerad, je podle tebe taky na hlavu i kdyz by si jiste bez problemu mohl dovolit auto zivit i bez nej?
Dlouho mi trvalo, nez jsem plynu prisel na chut a namontoval ho, ted bych si nafackoval, ze jsem tak dlouho otalel. Driv jsem pouze v PHM mel naklad u 2.0 105kW cca 3,2Kc/km, ted i s privstrikem naturalu 1,6Kc/km, ale s vyssi prumernou rychlosti a stale zapnutou klimou bez ohledu na pocasi. Mozna jsem podle tebe na hlavu, ale jsou to moje penize a ty usetreny dokazu efektivne vlozit jinam.
Dlouho mi trvalo, nez jsem plynu prisel na chut a namontoval ho, ted bych si nafackoval, ze jsem tak dlouho otalel. Driv jsem pouze v PHM mel naklad u 2.0 105kW cca 3,2Kc/km, ted i s privstrikem naturalu 1,6Kc/km, ale s vyssi prumernou rychlosti a stale zapnutou klimou bez ohledu na pocasi. Mozna jsem podle tebe na hlavu, ale jsou to moje penize a ty usetreny dokazu efektivne vlozit jinam.
- LiberaleMiguel
to se holt tezko vysvetluje lidem, co nikdy nepoznali tu pohodu, ze natankujou za 700Kc a ujedou na to 400km(nebo 300 jako prase)
nebo 600 jako klobouk
Za 610Kc mam plnou, prumerne nejvic jsem dal 450km, nejmin 360km, ale to byla kudla
- LiberaleMiguel
Ja mel rekord plnou za 682kc a 520km Ostrava - Novy bydzov - skoro Ostrava a to jsem posledni asi 20km k Bydzovu nejel pod 4000rpm
Já hlavně parkuju doma i v práci v garáži takže bych s plynem jak to říct aha už vim utřel nos.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci proc porad dokola resite tu spotrebu, kdyz si nekdo neco chce koupit, tak si musi snad predem zjistit, zda na to ma to uzivit a nebo ne. A nebo je dalsi varianta, ze na to ma, ale prijde mu zbytecny penize cpat do spotreby, kdyz muze jezdit za min.
Bud chci nejaky auto, co se mi libi nebo je to vysneny model, tak pak ozilim tu spotrebu a nebo vim, ze chci aby mi to auto zralo treba 5L nebo 6L a podle toho vybiram, co je v mych moznostech a pak taky, co se mi nejak zamlouva vzhledovat, spolehlivosti atd.
A to porad mame sekundarni naklady (z tohodle pohledeu, kdy primarni je provoz) - servis
Bud chci nejaky auto, co se mi libi nebo je to vysneny model, tak pak ozilim tu spotrebu a nebo vim, ze chci aby mi to auto zralo treba 5L nebo 6L a podle toho vybiram, co je v mych moznostech a pak taky, co se mi nejak zamlouva vzhledovat, spolehlivosti atd.
A to porad mame sekundarni naklady (z tohodle pohledeu, kdy primarni je provoz) - servis
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Čím víc koukám po autech, jaké pořídit, tím hůř se vybírá
Nemáte někdo zkušenosti s 206 RC?
Ještě mě zaujalo Clio RS 172, ale to je snad ještě menší než Corsa. Ale všude to auto chválí, neviděl jsem na něj křivého slova.
Ještě mě zaujalo Clio RS 172, ale to je snad ještě menší než Corsa. Ale všude to auto chválí, neviděl jsem na něj křivého slova.
Čím víc koukám po autech, jaké pořídit, tím hůř se vybírá
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O Peugeotu 206 RC se dozvis hodne zde: http://peugeot-club.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;Gooder píše:Čím víc koukám po autech, jaké pořídit, tím hůř se vybírá
Je tam nekolik aktivnich majitelu, co urcite poradi je tam snad i jedna na prodej v inzerci
Co jsem včera četl o 206 GTI, tak moc lidí ho dobře nehodnotilo. Předpokládám, že RC na tom bude podobně. Celkem dobře byl hodnocený Pug 306 GTI-6, ale sehnat pěkný kousek je celkem těžké. U nás jsem našel jen 2, první je ztuzené a druhé bylo bourané.
To Clio mě hodně láká, ale je malé
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
206 GTI nebo nekde uvedeno S16, tak je mezi nimi rozdil. Je nekolik specifik nekdo tvrdi, ze zasadnich, priznam se, ja se o ne moc nezajimal, ale jak rikam, vic se dozvis na foru a to RC bych neztracoval, dle meho nazoru i nazoru jinych je to fakt nekde jinde nez GTI/S16, mozna Rejty by povedel vicGooder píše:Co jsem včera četl o 206 GTI, tak moc lidí ho dobře nehodnotilo. Předpokládám, že RC na tom bude podobně. Celkem dobře byl hodnocený Pug 306 GTI-6, ale sehnat pěkný kousek je celkem těžké. U nás jsem našel jen 2, první je ztuzené a druhé bylo bourané.
Jinak 306 GTI-6 bude tezke sehnat, to spis sledovat, zda nejaky klubak se nerozhoupe a neproda svuj opecovavany kousek, nebo se juknout v Nemecku, ale takovych to modelu bude opravdu poskromnu