HondaMan píše:kentoya píše:víš jak připravíš o majetek ty prachaté?
...měna vyřeší vše
Ty jsi neuvěřitelnej čurák! Tvá podpora Pitomia mě už vůbec nepřekvapuje.
blázen píše:Akorát že například Mach je blbej jak nejblbější troky a ten Okamura umí výsostně přemýšlet.
Setkal jsi se někdy s Okamurou osobně? Slizké individuum, nechutný demagog a populista. Paroubek je vůči Okamurovi férovej kluk s dobrými úmysly.
Osobně jsem se účastnil jednoho okamurovského brainwashingu před senátními volbami. Předváděčka s prodejem nerezových hrnců za 60 tisíc je vůči tomu přátelské posezení intelektuálů.
ad Mach: Mám obavu, že být "blbej jako Mach" by bylo Tvojí celoživotní výhrou...
šulinku, já jen napsal možnosti, všichni jste chytří až za roh, před volbama prezidenta, celej národ tvrdil, že prezident nemá žádné pravomoce, že je to jen loutka, už tehdy jsem tvrdil, že pravomoce má a že dokáže provést změny v politice, a byl jsem za pitomce, a jak vidno, zeman si celou poslaneckou sněmovnou vytřel prdel, to že ti tomiova slova lezla na mozek je tvůj problém, v podstatě o něm nic nevíš, jen co se dozvíš z medií, vůbec netušíš co přesně chce prosadit a jak, jen přibližně říká jak, nástroje na všechno jsou a je jich plno, jen je prosadit, vůbec netušíš co má v plánu, jen vidíš napsané populista, tak je to populista, vidíš napsané pitomio, je to pitomio, vidíš napsané, že je to demagog, tak je demagog, přečteš si že obdivuje komunisty, tak je to komunista, a tak můžu pokračovat do nekonečna, všichni jste chytří akorát za monitorem, urážet umíte akorát za monitorem, pouze libor s12 psal slušně, jinak nikdo, jak píšu, všichni by jste mohli učit brucknera trénovat
a klidně jsi jdi volit paroubka když ho obdivuješ
a když už je tomio populista a demagog, uved mi jednoho jediného politika, který by nebyl populista či to neměl v programovém prohlášení, když už jsme u populismu
ad kein, nevím kde jsi přišel na to že poplatek z daně darovací platí dárce, to platí pouze při darování do zahraničí
když už mě chceš jebat, tak si to naštuduj
DAŇ DAROVACÍ
§ 5
Poplatník
Poplatníkem daně darovací je nabyvatel; při bezúplatném poskytnutí majetku fyzickou osobou, která má trvalý pobyt v tuzemsku, nebo právnickou osobou, která má sídlo v tuzemsku, fyzické osobě, která nemá trvalý pobyt v tuzemsku, nebo právnické osobě, která nemá sídlo v tuzemsku, je poplatníkem daně darovací vždy dárce. Není-li dárce poplatníkem, je ručitelem.