Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

kentoya

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od kentoya »

hattori_hanzo píše:Vezme ti je, páč co ti má nějakej Šiška dávat co nejaký prachy. Navíc bůhví kde to vzal on a za co to bylo, určitě zase nějaký tyhlety korupce! :D
Btw. Kentoyo ty jsi buď naivní, nebo úplně blbej. Myslíš, že moderní zloději nejsou dostatečně vybavení na to, aby drtivou většinu svejch zisků zlegalizovali?
jsem naivní a blbej to máš pravdu
víš jak připravíš o majetek ty prachaté?
je to úplně jednoduché, když to nejde po dobrém, jde to po zlém a už to tu jednou bylo, netvrdím že to bude zas, ale slovo měna vyřeší vše
ono možností je hodně, jen vybrat ty správné
a dokud budou všichni uvažovat na úrovni tuning fora, nezmění se nic
netvrdím, že se podaří vše změnit, ale nástroje v zájmu státu jsou použitelné

ale tím netvrdím, že těmto nástrojům dnes rozumím, jen že jsou
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Beaver píše:Darovací daň je výjeb s lidma a je to výběr peněz za něco, s čím má stát hovno co do činění. Zrušit.
ano vyjeb to je
ale použít se to dá, na danovej unik
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Navíc to jaksi nebylo gró otázky, na kterou se Kein ptal. Takhle je to pokud se nepletu prakticky už dneska a tak v tom žádnej Okamura JDM taxtuning nespatřuju.
✠Luftwaffle✠

FOG

Příspěvek od FOG »

bleach píše:
blázen píše: Co děláš ty proto aby se tu nekradlo?
ve volbach voli sveho zastupce. A co delas ty? Jezdis s odborarema blokovat do Prahy magistralu?
To mi ani nepřipomínej, panoptikum. Bohužel jsem měl tu možnost vidět tenhle výkvět v akci.
štyrykrátštyry tédéí

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

FOG píše:
bleach píše:
blázen píše: Co děláš ty proto aby se tu nekradlo?
ve volbach voli sveho zastupce. A co delas ty? Jezdis s odborarema blokovat do Prahy magistralu?
To mi ani nepřipomínej, panoptikum. Bohužel jsem měl tu možnost vidět tenhle výkvět v akci.
Blíči, já dělám především to, že neurážím lidi kteří chtějí něco změnit. A nemusíš se bát, takových hurá akcí se neůčastním, jsou malé a neučinné, akorát aby nasrali lidi.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Beaver

Příspěvek od Beaver »

kentoya píše:
Beaver píše:Darovací daň je výjeb s lidma a je to výběr peněz za něco, s čím má stát hovno co do činění. Zrušit.
ano vyjeb to je
ale použít se to dá, na danovej unik
Hele, pokud se jedná o soukromé osoby, které nejsou (ani jedna strana) činné v politice nebo na ni napojené, tak ať si darují co chtějí a státu ať je po tom hovno. Na tom žádnej únik nevymyslíš :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

bleach

Příspěvek od bleach »

kentoya píše: víš jak připravíš o majetek ty prachaté?
tak o to ti jde..
a co kdybys zacal u sebe, vydelal velky prachy a pak ti ty prachaty muzou bejt taky ukradeny, nebo spolu muzete v klubu zapolovat doutniky masarykama :savle:

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Kein píše:Se divím, že Sobotka nemá na stránkách ČSSD fotku kde pózuje s kladivem někde ve slévárnách po boku obyčejného dělného lidu.
Myslíš, že by unesl kladivo? :D

Kein

Příspěvek od Kein »

kentoya píše:
Kein píše:
kentoya píše: ti co je měli, (peníze) můžou dokázat, ti co nakradli, nedokážou
Dobrá.

Peníze mi dal Petr Šiška, bohužel umřel. Jak bude zde postupovat Okamurova neprůstřelná legislativa?
máš darovací smlouvu?
máš super
zaplatil jsi darovací dan?
ne
danový únik
pokuta ve výši jakou schválí budoucí zákon
Ale pan Šiška exnul. Již ho není více! A jak jistě víš (nebo nevíš), tak darovací výpalné platí dárce, nikoli příjemce. Jestli pan Šiška zaplatil, nebo nezaplatil daň, mě je jedno a smlouva byla pouze ústní. A možností jak vyprat prachy je mnoho, tohle je čistě co mne napadlo, no respektive, napadlo to Standu Grosse. :pifko:

A mimochodem, to co jsi napsal nijak neřeší pochybný majetek, ale jen pokutu za nezaplacení daně...čili stát si chce taky něco z toho "nakradeného" ukousnout? Takhle uvažujou Okamurovci? Good to know. :)

Znova opakuju, stát nebude mít nikdy přehled nad příjmy občanů, pokud jim nebude razantně porušovat lidská práva. Chceš takový stát? Chce ho Okamura? Já ne.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

bleach píše:
kentoya píše: víš jak připravíš o majetek ty prachaté?
tak o to ti jde..
a co kdybys zacal u sebe, vydelal velky prachy a pak ti ty prachaty muzou bejt taky ukradeny, nebo spolu muzete v klubu zapolovat doutniky masarykama :savle:
Není to příbuzný? http://www.youtube.com/watch?v=7W5iHDSo9Mc" onclick="window.open(this.href);return false;
ale nástroje v zájmu státu jsou použitelné
A co mají Okamurovci za nástroje v zájmu občanů? Mrzí mě, že to musím takto říct, ale píšeš tady jako kovanej Komouš, sorry.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

pokud se nic nezmění a bude se krást ,tak jako se krade doposud, půjde to tady do totální prdele. Lidi ždímat do nekonečna nejde. Můžeš si nazývat komoušem koho chceš,ale tady se stát vykrádá neskutečně ve velkém. Na daních,korupcí...a nějaké sociálky..to je až někde fakt za prdelí.

Kein

Příspěvek od Kein »

blázen píše:pokud se nic nezmění a bude se krást ,tak jako se krade doposud, půjde to tady do totální prdele. Lidi ždímat do nekonečna nejde. Můžeš si nazývat komoušem koho chceš,ale tady se stát vykrádá neskutečně ve velkém. Na daních,korupcí...a nějaké sociálky..to je až někde fakt za prdelí.
Ano, krade se, jako kdekoliv jinde. Jak s tím souvisí tuna naprosto nesmyslných kravin, co přichází od Okamurovců jako lék na korupci, které jen opět naserou normálního člověka a nevyřeší vůbec nic? Opět se tady prezentuje jakási salónní teorie, která má populisticky zaujmout a na praxi se nehledí. Okamura to možná myslet dobře může, ale absolutně neví jak.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Netuším co má okamura za lubem a jestli to je vůbec z jeho hlavy . Ale spoustu krát v dřívejších dobách jsem viděl, jak se prezentuje a Keine promin, považuji ho dodnes za člověka na absolutně jiné úrovni než jsi ty. Tím nehájím jejich program, ani jsem ho nečetl. Ale předpokládám v něm tunu slibů, jako třeba od svobodných. Akorát že například Mach je blbej jak nejblbější troky a ten Okamura umí výsostně přemýšlet.

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

kentoya píše:víš jak připravíš o majetek ty prachaté?
...měna vyřeší vše
Ty jsi neuvěřitelnej čurák! Tvá podpora Pitomia mě už vůbec nepřekvapuje.
blázen píše:Akorát že například Mach je blbej jak nejblbější troky a ten Okamura umí výsostně přemýšlet.
Setkal jsi se někdy s Okamurou osobně? Slizké individuum, nechutný demagog a populista. Paroubek je vůči Okamurovi férovej kluk s dobrými úmysly.
Osobně jsem se účastnil jednoho okamurovského brainwashingu před senátními volbami. Předváděčka s prodejem nerezových hrnců za 60 tisíc je vůči tomu přátelské posezení intelektuálů.

ad Mach: Mám obavu, že být "blbej jako Mach" by bylo Tvojí celoživotní výhrou...

kentoya

Příspěvek od kentoya »

HondaMan píše:
...měna vyřeší vše
blázen píše:Akorát že například Mach je blbej jak nejblbější troky a ten Okamura umí výsostně přemýšlet.
Setkal jsi se někdy s Okamurou osobně? Slizké individuum, nechutný demagog a populista. Paroubek je vůči Okamurovi férovej kluk s dobrými úmysly.
Osobně jsem se účastnil jednoho okamurovského brainwashingu před senátními volbami. Předváděčka s prodejem nerezových hrnců za 60 tisíc je vůči tomu přátelské posezení intelektuálů.

ad Mach: Mám obavu, že být "blbej jako Mach" by bylo Tvojí celoživotní výhrou...
šulinku, já jen napsal možnosti, všichni jste chytří až za roh, před volbama prezidenta, celej národ tvrdil, že prezident nemá žádné pravomoce, že je to jen loutka, už tehdy jsem tvrdil, že pravomoce má a že dokáže provést změny v politice, a byl jsem za pitomce, a jak vidno, zeman si celou poslaneckou sněmovnou vytřel prdel, to že ti tomiova slova lezla na mozek je tvůj problém, v podstatě o něm nic nevíš, jen co se dozvíš z medií, vůbec netušíš co přesně chce prosadit a jak, jen přibližně říká jak, nástroje na všechno jsou a je jich plno, jen je prosadit, vůbec netušíš co má v plánu, jen vidíš napsané populista, tak je to populista, vidíš napsané pitomio, je to pitomio, vidíš napsané, že je to demagog, tak je demagog, přečteš si že obdivuje komunisty, tak je to komunista, a tak můžu pokračovat do nekonečna, všichni jste chytří akorát za monitorem, urážet umíte akorát za monitorem, pouze libor s12 psal slušně, jinak nikdo, jak píšu, všichni by jste mohli učit brucknera trénovat
a klidně jsi jdi volit paroubka když ho obdivuješ
a když už je tomio populista a demagog, uved mi jednoho jediného politika, který by nebyl populista či to neměl v programovém prohlášení, když už jsme u populismu

ad kein, nevím kde jsi přišel na to že poplatek z daně darovací platí dárce, to platí pouze při darování do zahraničí
když už mě chceš jebat, tak si to naštuduj
DAŇ DAROVACÍ

§ 5

Poplatník

Poplatníkem daně darovací je nabyvatel; při bezúplatném poskytnutí majetku fyzickou osobou, která má trvalý pobyt v tuzemsku, nebo právnickou osobou, která má sídlo v tuzemsku, fyzické osobě, která nemá trvalý pobyt v tuzemsku, nebo právnické osobě, která nemá sídlo v tuzemsku, je poplatníkem daně darovací vždy dárce. Není-li dárce poplatníkem, je ručitelem.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

ad kein
taky nechci aby stát měl kontrolu nad příjmy občanů, mě stačí, když budou nezávislé soudy a ty zjistí, jestli byl majetek nabyt legálně
dále mě nezajímají majetky pod 20mega a u lidí kteří se netočí okolo státních zakázek a u lidí, kteří evidentně nefigurují v podnikatelské činnosti, která je napojena na chyby v zákonech, nemyslím chybičky, ale rýžování zlata za nic ze státní kasy, a z kapes občanů
chybami myslím třeba fotovoltaiku, exekutory a tak
to že má někdo firmu na výrobu papírových hraček a má miliardu, kterou nezískal podvodem, tomu ty peníze přeji, a je mi jedno kolik jich má

kentoya

Příspěvek od kentoya »

a protože je to téma o prezidentovi, osobně jsem rád, že jsem ve druhém kole dal hlas zemanovi, dlouho jsem váhal, ale naštěstí si to karel u mě posral
ne že bych měl zemana v lásce, ale nevěřil jsem že dokáže co si usmyslí, a že opravdu půjde do boje proti zmrdům ve vládě a parlamentu
mýlil jsem se a jsem rád že je na hradě, to že prezident může hodně změnit, jsem věděl od okamury
že jsou zákony podle kterých se dá jednat, ale dnes si myslím, že by okamura nedokázal tuhle hru zahrát tak brilantně jako zeman

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

Viceméně souhlasím s kentoyou. Až na toho Tomia.. Určo to myslí dobře, ale snaží se uplatnit model, kterej v současný době nebude v Čechách fungovat.
Je potřeba získat v co nejkratší době co možná největší mandát, ale cesta kterou si získá davy (roz. "Ovce") je zároveň cesta kterou odpudí přemýšlející voliče jako vy, kteří by dejme tomu rádi něco změnili...Protože z každýho jeho slova smrdí psychologickej nátlak kterej, bohužel, EVIDENTNĚ funguje pořád na jedničku.
A přeci jen má trochu odlišnou mentalitu než Classic čecháček :wink:

Nestane se nic, věřte mi! Všechno spěje do piče.. Naštěstí nejenom tady..

Všichni chytrý jak rádio, ale komu z nás jde o dobro Lidu? :lol: :roll: spek
Act:BMW e39 528iT

kentoya

Příspěvek od kentoya »

PreludeR píše:Viceméně souhlasím s kentoyou. Až na toho Tomia.. Určo to myslí dobře, ale snaží se uplatnit model, kterej v současný době nebude v Čechách fungovat.
Je potřeba získat v co nejkratší době co možná největší mandát, ale cesta kterou si získá davy (roz. "Ovce") je zároveň cesta kterou odpudí přemýšlející voliče jako vy, kteří by dejme tomu rádi něco změnili...Protože z každýho jeho slova smrdí psychologickej nátlak kterej, bohužel, EVIDENTNĚ funguje pořád na jedničku.
A přeci jen má trochu odlišnou mentalitu než Classic čecháček :wink:

Nestane se nic, věřte mi! Všechno spěje do piče.. Naštěstí nejenom tady..

Všichni chytrý jak rádio, ale komu z nás jde o dobro Lidu? :lol: :roll: spek
možná máš pravdu v tom že se možná nepodaří nic změnit
asi máš i pravdu v tom, že se snaží získat davy, spíše ovcí, protože na přemýšlející musíš mít v zádech média, a bez nich nemáš vůbec žádnou šanci
máš pravdu v tom, že je potřeba získat co největší mandát
jediné v čem nesouhlasím je až na toho tomia, kdyby tu byla lepší alternativa, souhlasil bych, ale lepší není široko daleko
a model jestli bude či nebude fungovat, opravdu nevím, myslím si ale, že bude lepší jako stávající, ale pouze myslím, opravdu nevím

tak mi zbývá jediná otázka, proč to přes něj nezkusit, podle zákulisních odhadů, se nyní pohybuje na hranici 15%, zvěřejněno bude max 5% aby mu odradili voliče
a já opravdu nevidím nikoho lepšího a tomiovi otevřeně říkám určité věci se kterými nesouhlasím, ale to že nesouhlasím třeba s třetinou toho co říká, neznamená, že se s ním musím hádat, ale rozhodně slepě nepodporuji každou jeho myšlenku

jinak podle zpráv jednoho vyšetřovatele co je v zahraničí a spolupracuje na odkrývání korupce a praní peněz, tady bude kolotoč, přes polovina odsáků je v zaměřovači vyšetřování, z topky to jde ke čtvrtině, čssd pár % a světe div se na komanče nějak nic nemají

takže přestože nejsem komunista, a přestože mě tady hodně lidí osočuje z komančství, tak kdyby tu nebyl okamura, tak se veřejně přiznám, že tyto volby bych dal poprvé hlas komančům, protože znám jejich volební program a dlouhou dobu ho podstatně nemění a možná by to byla chyba, ale nevidím nic lepšího a než nejít k volbám a nebo dát hlas rádoby pravici, či rozpolcené čssd

tak asi tak a jak jsem psal budu za okamurův úsvit kandidovat, protože chci něco změnit a ne jen blbě tlachat na netu

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

HondaMan píše:
...měna vyřeší vše

Blá blá blá.. Ne nechci, díky, on je opravdu hloupej

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

kentoya píše:...nic nevíš...
...vůbec netušíš...
...vůbec netušíš...
Tohle Tě naučil Pitomio?
kentoya píše:jen vidíš napsané populista, tak je to populista, vidíš napsané pitomio, je to pitomio, vidíš napsané, že je to demagog, tak je demagog, přečteš si že obdivuje komunisty, tak je to komunista, a tak můžu pokračovat do nekonečna, všichni jste chytří akorát za monitorem, urážet umíte akorát za monitorem, pouze libor s12 psal slušně
Tohle ani nemusím nikde číst. Stačí vidět a slyšet jeho projev osobně. Tohle sedí zcela přesně:
kentoya píše:že se snaží získat davy, spíše ovcí...
Za jeho projev bych se styděl v hospodě 4. cenové. Kamarádku, se kterou jsem byl na jeho předvolební agitce nazvané Talkshow, zcela odradil. Především jeho slizký a sprostý humor, který byl očividně směřován na potenciální voliče s hluboce podprůměrným IQ.

btw. Jak můžeš obhajovat měnu/zabavování majetku... a zároveň se vyhrazovat vůči kradení? Vždyť to je krádež na nejvyšší úrovni!
Tvá alternativní volba (KSČM) ale mnohé vysvětluje.

Kein

Příspěvek od Kein »

kentoya píše:ad kein, nevím kde jsi přišel na to že poplatek z daně darovací platí dárce, to platí pouze při darování do zahraničí
když už mě chceš jebat, tak si to naštuduj

Ok, máš pravdu, má chyba. Nicméně, jak vidíš tak prokazováním majetku leda můžeš dát někomu pokutu a opět jen za to, na co finančák přijde, když je smlouva ústní. Jeho majetek to nijak neřeší, nehledě na to, že existuje dalších 100+1 provařených aktivit, jak vyprat prachy a majetek, hlavně pak přes neziskovky, u kterých jsou dárci anonymní.

Stavět si kampaň na tom, že zatočím s korupcí je jako tvrdit, že naučím prase lítat; a navíc, s tímhle šli do voleb už VV.
Ty tvrdíš, že tě majetek do 20 mega nezajímá, nezajíma i Okamuru? A proč zrovna 20 mega? Vždyť to je majetek vetšiny menších firem. A co je podle tebe chyba v zákoně? Je například presumpce nevinny chyba v zákoně? Mě se tyhle Okamurovské pindy jeví jako strašná komančská demagogie a osobně mám strach z jeho pohledu na utahování šroubů, protože mu nedělá problém obvinit kohokoliv, kdo se mu jen trochu nelíbí a do lidu hlásat morální, ničím nepodložené, fráze, proč je onen člověk tak špatný.
Naposledy upravil(a) Kein dne 09 srp 2013 12:53, celkem upraveno 1 x.

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Kein píše: Mě se tyhle Okamurovské pindy jeví jako strašná komančská demagogie a osobně mám strach z jeho pohledu na utahování šroubů, protože mu nedělá problém obvinit kohokoliv kdo se mu jen trochu nelíbí a do lidu hlásat morální, ničím nepodložené, fráze, proč je onen člověk tak špatný.
Tak tak, aby tu nebyl druhý Joseph McCarthy 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

kentoya

Příspěvek od kentoya »

HondaMan píše:
kentoya píše:...nic nevíš...
...vůbec netušíš...
...vůbec netušíš...
Tohle Tě naučil Pitomio?
kentoya píše:jen vidíš napsané populista, tak je to populista, vidíš napsané pitomio, je to pitomio, vidíš napsané, že je to demagog, tak je demagog, přečteš si že obdivuje komunisty, tak je to komunista, a tak můžu pokračovat do nekonečna, všichni jste chytří akorát za monitorem, urážet umíte akorát za monitorem, pouze libor s12 psal slušně
Tohle ani nemusím nikde číst. Stačí vidět a slyšet jeho projev osobně. Tohle sedí zcela přesně:
kentoya píše:že se snaží získat davy, spíše ovcí...
Za jeho projev bych se styděl v hospodě 4. cenové. Kamarádku, se kterou jsem byl na jeho předvolební agitce nazvané Talkshow, zcela odradil. Především jeho slizký a sprostý humor, který byl očividně směřován na potenciální voliče s hluboce podprůměrným IQ.

btw. Jak můžeš obhajovat měnu/zabavování majetku... a zároveň se vyhrazovat vůči kradení? Vždyť to je krádež na nejvyšší úrovni!
Tvá alternativní volba (KSČM) ale mnohé vysvětluje.
tak jak je možné, že se okolo tomia točí lidé s nadprůměrným IQ, když oslovuje ty s podprůměrným
a co se týká jeho humoru, třeba ho neumíš pochopit, třeba je na to potřeba vyšší IQ
a promin zabavit nezákonně získaný majetek není krádež, protože, když mi někdo ukradne auto a vezmu si ho zpět, tak to není krádež, ale navrácení majetku
a to s tou ksčm nevysvětluje nic, jen to že jsi nakažen médii, které ksčm ničí několik let a nemají šanci je zničit, a bohužel bubák ksč (nikoliv ksčm jak je úmyslně zaměnováno) je pryč

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

kentoya píše:a to s tou ksčm nevysvětluje nic, jen to že jsi nakažen médii, které ksčm ničí několik let a nemají šanci je zničit, a bohužel bubák ksč (nikoliv ksčm jak je úmyslně zaměnováno) je pryč
To mi přijde taky vtipný. Jakmile se někdo zmíní pozitivně o KSČM tak ho všichni hned posílaj do ruska (to nechápu) nebo do severní korey (což je sice logický ale taky to nechápu). Takovej ten strašák na lidi ještě pořád funguje, radši si zvolíme monstrzmrdy jen aby tady proboha nebyli komunisti, to by totiž hned přijely tanky jako v 68, jen nevim odkud :smich:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Takže ta strana se jmenuje Komunistická, na svém webu otevřeně tvrdí, že sleduje zavedení socialismu a že se přiklání k marxismu ale nemá nic společného s KSČ... :hlazeni to už začíná být na doktora tohleto.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Vše vysvětleno a zpětně pochopeno 8) pěkně jste to teď napsali, kluci... Doufal jsem jen, že to špatně chápu, ale není tomu tak...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Laconi píše:
kentoya píše:a to s tou ksčm nevysvětluje nic, jen to že jsi nakažen médii, které ksčm ničí několik let a nemají šanci je zničit, a bohužel bubák ksč (nikoliv ksčm jak je úmyslně zaměnováno) je pryč
To mi přijde taky vtipný. Jakmile se někdo zmíní pozitivně o KSČM tak ho všichni hned posílaj do ruska (to nechápu) nebo do severní korey (což je sice logický ale taky to nechápu). Takovej ten strašák na lidi ještě pořád funguje, radši si zvolíme monstrzmrdy jen aby tady proboha nebyli komunisti, to by totiž hned přijely tanky jako v 68, jen nevim odkud :smich:
dík aspon někdo inteligentní se něčeho zastane

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Jasně komunisti jsou hodný lidi :roll: Jedinej důvod proč proč nejsou namočený v korupčních kauzách je ten,že nejsou ve vládě a prakticky nemají rozhodovací pravomoc.Pokud by je měli,tak by kradli taky,což dokazuje komunální politika kde se to děje.A takovej Ransdorf je důkaz charakteru komunisty.Nefungovalo to tady,nefunguje to nikde na světě,ale někdo to prostě nepochopí

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Strašit komunisty je přežitek. Ale lidé je volit budou..na truc. A nedivím se jim. Volby se blíží, je třeba dát pá pá Kalouskovi ,ale ten je schopný vlézt i do KSČ jen aby se udržel u koryta.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“