Ritchma píše:škoda že nemá mr2ka jinou barvu. Tahle je ta barevná kombinace hodně zvláštní...
Škoda že všechno není tak, jak by se Ričmovi líbilo, to by byl svět dokonalej...
MR2 peckovní, proč je na prodej? Omrzela?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ritchma píše:Aliku já nevim jak ty, ale evo mam na sériovým podvozku a už tak občas někde líznu nárazníkem. Abych se pak bál jezdit přes hrboly a nikam se s tim nedostal, na to se můžu vysrat... Navíc snižený evo vypadá hrozně...
Ja mam AVO Gtx mam to snizeni co to jde...jelikoz je to podvozek na rally tak je max snizeni ( aby to fungovalo jak ma)
je tak ze hrana narazniku je tam 12cm nad asfaltem....a nemam jedinej problem.
Az nebudes pouzivat Evo na dovazeni rohliku ,zjistis ze ten podvozek je nedostacujuci:)
tohle je muj nazor...
(musi to hopsat a pri brzdeni piskat) pak je to teprv Rejsing.....
Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Alik - však evo hopsá už na sériovym podvozku, ani se mi nechtělo věřit že tam není něco tužšího. A co jsem se párkrát svez, tak mi zatím podvozek vyhovuje. Spousta jinejch věcí který je potřeba udělat než se začne řešit podvozek. Navíc to byl myslim Michelin, kterej psal že mimo okruh série funguje výrazně líp.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Starlet: hele tohle auto mě neomrzelo vůbec prodej mě moc netankuje, stejně si myslim že mi zůstane ale kdyby šla pryč, tak bych šel do mašiny a je fakt, že by se mi celkem hodil pickup nějakej
schade.fan píše:Starlet: hele tohle auto mě neomrzelo vůbec prodej mě moc netankuje, stejně si myslim že mi zůstane ale kdyby šla pryč, tak bych šel do mašiny a je fakt, že by se mi celkem hodil pickup nějakej
Každopádně pěkná cena za takový auto
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ritchma píše:Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Alik - však evo hopsá už na sériovym podvozku, ani se mi nechtělo věřit že tam není něco tužšího. A co jsem se párkrát svez, tak mi zatím podvozek vyhovuje. Spousta jinejch věcí který je potřeba udělat než se začne řešit podvozek. Navíc to byl myslim Michelin, kterej psal že mimo okruh série funguje výrazně líp.
Kdo hledá problémy, vždycky si nějaký najde
Jen mě fascinuje, jak na všem najdeš nějakou chybu Teda vlastně, Evo je dokonalý. Bílý.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet - možná sis nešviml, ale nemám rád červený auta. A ano měl jsem červený auto a jenom proto že bylo levný a v super stavu...
Jinak jsem si dneska dal tu práci a odstrojil nárazník. Jsem zvědavej jak to poskládám zpět. Největší porod byl to vůbec narvat do auta a odvézt na lakování. Až pro něj pojedu, budu muset vzít něco jinýho. Ještě jsem domluvil že zavaří dva spodní otvory na držák značky a ten pak říznu napůl. Příjde tam malá značka...
Ritchma píše:Starlet - nějakej problém s mým názorem?
Starlet, Starlet co mě to jen říká? Není to ten pán, podle kterého uměli v Metalexu cestovat časem a jeho znalosti o autech končí u elementární věcí? To nemá cenu kometovat
Stanley: Jo tak tenhle motorák se mi krutě líbí. Žádný opičárny, pěkně čistý
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Nechtělo se mi ho sundavat, aby se mu pak v autě něco nestalo. Vůbec jsem tam ten nárazník nemohl dostat. Až pro něj pojedu, budu muset vzít v práci něco jinýho, jinak ho poškrábu ještě než ho vůbec dostanu zpět do práce...
luke.bean píše:naprosto dokonalý jak na tom červeným tiburonu je libově zpracovanej nárazník že je skrz něk vidět na silnici
Toho jsem si ani nevšiml. To bude asi tim, že tu fotku jsem si ani nerozklik Jinak to vypadá jen na obrubník
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
To mě nepomohl... když mi Supra kvůli baterce v myčce nenastartovala a s vypětím všech sil jsem jin nakonec dostal ven, potřeboval jsem samozřejmě nakopnout auto přes kabely a tak jsem si na benzínce odchytnul nějakýho pána s Fordem. Relativně ochotně nakonec auto propojil kabelama s mým, leč Supra nestartovala. Nechali jsme to chvilku nabíjet, zvyšoval otáčky, všechno marný, maximálně to jen zakuckalo. Pán celou dobu tvrdil, že to bude něco jinýho, že to baterkou nebude a po marné snaze odjel. Vzal jsem telefon, zavolal kamarádovi s Xedosem a vyčkal jeho příjezdu. Následně propojil kabelama (stejnýma jako před tím) a Supra nastartovala. Asi jí hrdost nedovolila nechat se nahodit jiným autem, než Japonským
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
LiberaleMiguel: obe ty kupecka jsou strasne zabity kolama Tahle generace je celkem pekna ale i kdyz jsou ty kola hezky tak se proste na tenhle typ auta nehodej...coz me prijde skoda kdyz tady ctu tve plany a projekty....jedno coupe uz po laku a GO a kola tam jsou vzhledove vhodne treba na EVO...