A co se důchodu týče....muj děda je třeba v důchodu už skoro 20 let, stejne jako jeho vrstevnici, já budu sotva rad, když se ho dožiju, takže asi tak....
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Bavím seJord píše:dobrej topic
Dorte řekni, nebylo Hebmilo, pití hnojiva, bleach a pod lepší?Jord píše:dobrej topic
Aha, to je mi novinka. Vim, ze jsi uz v pokrocilym veku, ale kolikrat jsi byl za hranicema? Mne v tech tvych evropskych zemich zastavili uz pomerne dostkrat (cca sedm cest z deseti) a duvod byl rekl bych stejny jako tady, kde me pro zmenu nestavi skoro vubec - zadny konkretni, proste me dojelo auto, navigovalo na exit, zkontrolovali ev. prohledali auto (naposled cca pred mesicem a pul pomerne dukladne) a zase odjeli, bez pokuty, bez uvedenyho duvodu. On ten duvod nemusi byt zadny, proste bezna silnicni kontrola, kdy svestka stoji a chyta auta ev. tuseni, ze zrovna tohle auto by mohlo prispet nejaky kacky do rozpoctu. Avsak nevim, co by si mohli rict u mych normalne vypadajicich aut.kentoya píše:u nás je základní rozdíl oproti evropským zemím ten, že tě policajt může zastavit jen tak, protože se mu zachce
venku tě zastaví protože jsi cizák, domácí nestaví bezdůvodně až na podezřeníSubTera píše:Aha, to je mi novinka. Vim, ze jsi uz v pokrocilym veku, ale kolikrat jsi byl za hranicema? Mne v tech tvych evropskych zemich zastavili uz pomerne dostkrat (cca sedm cest z deseti) a duvod byl rekl bych stejny jako tady, kde me pro zmenu nestavi skoro vubec - zadny konkretni, proste me dojelo auto, navigovalo na exit, zkontrolovali ev. prohledali auto (naposled cca pred mesicem a pul pomerne dukladne) a zase odjeli, bez pokuty, bez uvedenyho duvodu. On ten duvod nemusi byt zadny, proste bezna silnicni kontrola, kdy svestka stoji a chyta auta ev. tuseni, ze zrovna tohle auto by mohlo prispet nejaky kacky do rozpoctu. Avsak nevim, co by si mohli rict u mych normalne vypadajicich aut.kentoya píše:u nás je základní rozdíl oproti evropským zemím ten, že tě policajt může zastavit jen tak, protože se mu zachce
Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým slovom, “normální”?gizmi píše:...je pro NORMALNIHO slusneho cloveka...
cajk cucákuAlesiBoss píše:Nejsem... Ale jsem rozmazlenej cucakJord píše:Aleš je webdesigner jo?hoď portfolko, když už se tu v tom topicu řeší samý jiný sračky