resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
LiberaleMiguel

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Gizmi: fakt se do Aleše neser, když vis hovno co dela ;-) na jeho podnikání určitě nikdy žádnou podporu nedostal ;-)
A co se důchodu týče....muj děda je třeba v důchodu už skoro 20 let, stejne jako jeho vrstevnici, já budu sotva rad, když se ho dožiju, takže asi tak....
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

gizmi

Příspěvek od gizmi »

LiberaleMiguel: ani ty netusis "kdo jsem a co delam" a stejne tak je mi i jedno on. Chovat se neumi, podporuje lumpy a tak nic dobreho z nej nevznikne. Co se tyce duchodu, tak mozna kdyby jsi zil jinak, tak se i dozijes. Jenze to by jsi nesmel mit porad problemy se zakonem a chovat se jinak 8)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

ja bych to uzavrel takhle: stat okrada svoje obcany na kazdym kroku jak to jen de.. obcane se to naucily od statu a pouzivaj stejnej princip jako stat akorat pro vlastni dobro...

kdyby se stat choval jako clovek, tak tohle nevzniklo 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel

Gizmi:
ale já se tu do tebe nenavážím, ze jsi rozmazlenec atd, to je dost
rozdíl :hlazeni A tím, ze porusuju zákony atd si fakt nemyslím, ze bych
se dožil min než "slušní" občané :lol: přece jenom, ti největší šmejdi
jsou nejhůře vyhubitelní :-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:58, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

gizmi

Příspěvek od gizmi »

AlesiBoss: jen jsem podle emailu a nicku koukal na tvou firmu a jako prvni mi vylezlo tohle :lol: Myslel jsem, ze clovek tveho chovani to pobere jako srandu :lol:

LiberaleMiguel: tak jak se to vezme :o) To by jsi musel byt ale gangster a ne pesak co porusuje zakony do te doby, nez si sam ublizi 8) Ale ocenuji jako argument..neco na tom je 8)

LiberaleMiguel

gizmi: nebudu tady tvrdit, že jsem gangster :D ale co o mě víš ? že jezdím v Hyundaii a jinak nic....
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

gizmi

Příspěvek od gizmi »

LiberaleMiguel: no tak ruku na srdce - v hjundééééé zadnej ranar, gangster, ani frajer jezdit nebude :lol: Takze honiperko :lol: :pifko:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

A valím na dálniciii, jsem hustej gangsta a tak na co známku, nemám strach,nebojím se.. a kurva kontrola.. 2jka v řiti. "Mámiiii oni mě okradliii" :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Blazen: 8) vidim to stejne (a pak zasedne za PC, nacvaka TFko a kucííííííí, oni na mě byli zlííííííííííííí)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
už nemám hnujdaj...

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

:D dobrej topic
...

LiberaleMiguel

Já snad nějakou dvojku platil ? :shock:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

don

Příspěvek od don »

Jord píše::D dobrej topic
Bavím se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FOG

Příspěvek od FOG »

Jord píše::D dobrej topic
Dorte řekni, nebylo Hebmilo, pití hnojiva, bleach a pod lepší?
štyrykrátštyry tédéí

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Adžipka! :lol:
✠Luftwaffle✠

SubTera

Příspěvek od SubTera »

kentoya píše:u nás je základní rozdíl oproti evropským zemím ten, že tě policajt může zastavit jen tak, protože se mu zachce
Aha, to je mi novinka. Vim, ze jsi uz v pokrocilym veku, ale kolikrat jsi byl za hranicema? Mne v tech tvych evropskych zemich zastavili uz pomerne dostkrat (cca sedm cest z deseti) a duvod byl rekl bych stejny jako tady, kde me pro zmenu nestavi skoro vubec - zadny konkretni, proste me dojelo auto, navigovalo na exit, zkontrolovali ev. prohledali auto (naposled cca pred mesicem a pul pomerne dukladne) a zase odjeli, bez pokuty, bez uvedenyho duvodu. On ten duvod nemusi byt zadny, proste bezna silnicni kontrola, kdy svestka stoji a chyta auta ev. tuseni, ze zrovna tohle auto by mohlo prispet nejaky kacky do rozpoctu. Avsak nevim, co by si mohli rict u mych normalne vypadajicich aut.

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

pekna diskuse tady, zcela k tématu :-D a jako bavi me keci typu "odvadim fůru peněz na socialni" od 22letýho cucáka, co si hraje na webdesignera a vydělává těžký prachy. to je zase muj názor :mavani:

jinak teda když se k tomu vrátím, tak jsem z videa nabyl pocitu, že ta převozka co byla zrovna na "Vaderovi" asi byla přepisovaná, proto jí tak chtěly... je to snadno realizovatelný - nevyplní se datum, nebo se změní (je napsaný tužkou třeba, nebo tak... ) a může se používat "donekonečna", pokud se na to někdo nezaměří a nepostřehne, že na stejnej značce (příklas C 123456) se to datum záhadně změnilo. amozřejmě musí být záznam v knize a ten musí sedět s údajem na značce. furt ale trvám na tom, že pokud mělo auto noty v depu, tak tam papírovka nepatří a měl jí teda, když už musel, vozit na plechovkách

a myslim si, že si dokážu ubránit svoje práva sám i bez vypláznutí 3k ročně, aby to za mě dělal někdo jinej. když se policajti v autě ani neshodnou v jaký ruce sem měl ten telefon držet, tak mi to jenom zlehčujou... a na úřadě jsem nestrávil ani hodinu a půl a nehrozí mi, že si mě bude každej MPík pamatovat a pak mě nekde budou dusit 3+ hodin za každou prkotinu... a pod kapotu je prostě nepustim :wink:
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

kentoya

Příspěvek od kentoya »

SubTera píše:
kentoya píše:u nás je základní rozdíl oproti evropským zemím ten, že tě policajt může zastavit jen tak, protože se mu zachce
Aha, to je mi novinka. Vim, ze jsi uz v pokrocilym veku, ale kolikrat jsi byl za hranicema? Mne v tech tvych evropskych zemich zastavili uz pomerne dostkrat (cca sedm cest z deseti) a duvod byl rekl bych stejny jako tady, kde me pro zmenu nestavi skoro vubec - zadny konkretni, proste me dojelo auto, navigovalo na exit, zkontrolovali ev. prohledali auto (naposled cca pred mesicem a pul pomerne dukladne) a zase odjeli, bez pokuty, bez uvedenyho duvodu. On ten duvod nemusi byt zadny, proste bezna silnicni kontrola, kdy svestka stoji a chyta auta ev. tuseni, ze zrovna tohle auto by mohlo prispet nejaky kacky do rozpoctu. Avsak nevim, co by si mohli rict u mych normalne vypadajicich aut.
venku tě zastaví protože jsi cizák, domácí nestaví bezdůvodně až na podezření
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

SubTera

Příspěvek od SubTera »

To sice muze byt ten duvod, ale jelikoz jsem se jistou dobu i v Nemecku pohyboval, tak me staveli i na "jejich znackach"...kdyz trochu procitnes do systemu a nejedes jen Mnichov a zpatky, zjistis, ze podobnost s nasincema je. Namistrovany umi byt taky ale jsou tak dusledni, kdyz jsem se tak rozpomel, ze me dohnali i pred soud, kde jsem se obhajil resp. byl jsem obhajen.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Franto, venku tě nezastaví protože jsi cizák, ale protože jsi čech, oni moc dobře ví, co jsou češi zač.

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

Aleš je webdesigner jo? 8) hoď portfolko, když už se tu v tom topicu řeší samý jiný sračky :lol:
...

LiberaleMiguel

Ales je webdesigner jo ? Aha :lol:
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Kein

Příspěvek od Kein »

Jsem rád, že byl gizmi policajt. Je slušný, spravedlivý, a bez předsudků k cizím lidem a osobních útoků k nim. A takoví policajti mají být. Škoda, že skončil.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kein: a jsme znovu u toho, co jsem ti tu rikal. Ono je VELKY rozdil mezi SKPV, PMJ, Pyrotechnikem, Psovodem, Spisarem na OOP, atd. Ty vidis jen bilou uniformu a vsechny hazes do jednoho pytle. 8) A i u dopravaku mas spisare, mas nehodovku, atd.. 8)

Blazen: pane blazen, jak ja jen s Vama souhlasim!!! 8)

SubTera: pravda, pravda..zkuste si nekdy zapnout Nemeckou TV. Maji tam podobny porad jako u nas, kde jezdi kameraman s hlidkama. Zastavuji koho chteji jako v CR. A kdyz jsme u toho, tak kdyz jsem mel tuzingova auta, tak jsem byl staven porad. Dneska jezdim defakto seriovkama a 6 let jsem hlidku nevidel!!!! Manzelku staveli, kdyz vyjela s mazlem na Vckovych znackach, aby se podivali, ale tak to chapu - take nic. Otec nalita cca 50t za rok a kdyby se nenchal zmerit v Plzni, kdyz dohanel zelenou (za 500,-), tak za poslednich 8 let minimalne taky nic. = porad me nikdo neodpovedel, zda si myslite, ze tato sluzba je pro NORMALNIHO slusneho cloveka :D Ja myslim, ze nikoliv..

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

už nemám hnujdaj...

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

gizmi píše:...je pro NORMALNIHO slusneho cloveka :D...
Počujte, Kefalín. A čo si vy predstavujete pod takým slovom, “normální”?
✠Luftwaffle✠

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

AlesiBoss píše:
Jord píše:Aleš je webdesigner jo? 8) hoď portfolko, když už se tu v tom topicu řeší samý jiný sračky :lol:
Nejsem... Ale jsem rozmazlenej cucak ;)
cajk cucáku :lol:
...

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ale nejsi..jen jsou lidé odpovědní a pak jsou vychcaní a neodpovědní,kteří by si chtěli dělat co chcou někde,kde jim to nepatří a kde nejsou sami.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

ad gizmi, nevím co je normální slušný člověk, ale mě se to vyplatí, jezdím s autama v polopřevodu
nemám problém s hlídkama, staví mě každej druhej měsíc a svoje si uhádám
rychlost mi naměřili za posledních 8 let jen jednou a to jezdím rychle, akorát vím kde si můžu rychle jet dovolit
když už mě zastaví tak za světla, nebo pásy, a nebo námátkové dýchání

a myslím si že mě se to vyplatí, ale netvrdím, že to musí mít každý
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Odpovědět

Zpět na „Pokec“