ta tvoje smrt taky ještě překvapivě žijeBIGPAPA píše:nevim niv, ale ma to V-TEC naraznik a V-TEC to nenía bude to asi rychlá smrt....

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ta tvoje smrt taky ještě překvapivě žijeBIGPAPA píše:nevim niv, ale ma to V-TEC naraznik a V-TEC to nenía bude to asi rychlá smrt....
110kw je vtak, toto ne...jinak o narazník mi nejde tyhle vtecové se prodavají dráž než obyčejné preface, spíš mě de o to jestlitam někdo byl jak moc je to prohnile a jestli motor nepapá popř. tam něco nemlátí navícLukinho píše:je tatkoBIGPAPA píše:nevim niv, ale ma to V-TEC naraznik a V-TEC to nenía bude to asi rychlá smrt....
Mohl bys prosím nějak exaktně popsat rozdíl mezi vyboulením a vydutím ?Takeshi píše:slabší má vyboulenou a silnější vydutou
to jsou ale motory v delsolceTakeshi píše:92 kw je s vtecem,ale neni to to nejsilnější 160k Vti nebo jak to označovali, dá se to snad poznat podle kapoty,slabší má vyboulenou a silnější vydutou,ale nejsem hondař,tak nevim to jistě,kdyžtak mě někdo opravte
Nj. neměli to všechny,koukal jsem na dobové letáky a opravdu to tak je.Tak já nevím od čeho se to odvíjí,já měl rok 1991 a bouli jsem mělBIGPAPA píše:tenhle 110kW V-TEC nemá tu bouli na přední kapotěkapota je origo, žadnej civic
![]()