UFO a jiné
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
UFO a jiné
Jsme v offtopicu, takže... věříte, názory ? Podle mě jsme jenom blbý loutky a velmoce z nás dělají uplný idioty..
A zajímavej článek ...
http://www.anti-illuminati.net/area-51/
A zajímavej článek ...
http://www.anti-illuminati.net/area-51/
life's too short to drive slow
Re: UFO a jiné
kolik ti je 
aby nam USA netajila i Stargate a tak

aby nam USA netajila i Stargate a tak

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
V nekonečném vesmíru je teoreticky nekonečno planet Země a také nekonečno mimozemských civilizací takže ano, věřím na UFO.
smazano - vsechny vas tu miluju
a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...

Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:56, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Jen takova teorie.
Pokud bych shodil rekneme cerveny auto ze skaly. Nekdo to videl z hodne velky vzdalenosti, tak, ze by byl schopnej rict, ze slo o cervenej flek, ale nepoznal by ze jde o auto, je to taky UFO?
Letelo to, a neslo to identifikovat 
Pokud bych shodil rekneme cerveny auto ze skaly. Nekdo to videl z hodne velky vzdalenosti, tak, ze by byl schopnej rict, ze slo o cervenej flek, ale nepoznal by ze jde o auto, je to taky UFO?

SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG
je pád let? 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Mam dojem, ze nekolik Ufounu je i zde na foru, tedy v jejich existenci verim.

- phaeton_esc
Na tohle jsem ochoten věřit, nebo si spíš myslet že to mohlo existovat http://www.xage.cz/recenze-a-clanky/pravda-o-ufo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na zelený a jinak barevný idioty co unášej lidi, aplikujou rektální sondy a chtěl s nima vládnou Paroubek skutečně ne.
Na zelený a jinak barevný idioty co unášej lidi, aplikujou rektální sondy a chtěl s nima vládnou Paroubek skutečně ne.
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
stejně všecko řídí Bilderberg klub, celou galaxii a i všechny další
Já taky věřím, že někde jinde něco bude.... koneckonců, kdyby ne tak kdo teda hrál ve Star Wars Jar Jara?

Já taky věřím, že někde jinde něco bude.... koneckonců, kdyby ne tak kdo teda hrál ve Star Wars Jar Jara?

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Já mám rád Asgardy 

r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
- phaeton_esc
Jinde jsou Cylonikubi píše:Já taky věřím, že někde jinde něco bude

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Už zase??
Nestačí ti prezident a aktuální vláda?

Nestačí ti prezident a aktuální vláda?

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Battlestar Galacticaphaeton_esc píše:Jinde jsou Cyloni

KEHO rennsport
- LiberaleMiguel
Verim v 500hp AWD Hyundaie......UFO, Yetti, Lochneska apod jsou pro me samozrejmost 

TDI, 4x4LiberaleMiguel píše:Verim v 500hp AWD Hyundaie......UFO, Yetti, Lochneska apod jsou pro me samozrejmost
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele klidně bych tomu věřil, stejně jako tomu, že americká vláda už 12 let utajuje skutečnost že si 11.září zařídili sami amíci, resp mocenské skupiny co řídí zemi.
i všechny neoficiální konspirační teorie jsou mnohem důverihodnější, než skutečné prohlášení. (o 11. září)
další z x teorií jako haarp, filadelfsky exp., tesla apod o kterých se nedozvíš jestli je to fejk nebo ne
minimálně další zajímavý námět na pokračování akt X s máldrem http://noobik.pise.cz/483-rusky-experiment.html" onclick="window.open(this.href);return false;

minimálně další zajímavý námět na pokračování akt X s máldrem http://noobik.pise.cz/483-rusky-experiment.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hele já osobně jsem o tom 100% přesvědčen a doufám že se to jednou provalí.Rostack píše:i všechny neoficiální konspirační teorie jsou mnohem důverihodnější, než skutečné prohlášení. (o 11. září)
To je to samé jako s Oblastí 51 a spousty dalších projektů a akcí o kterých se možná nikdy nic nedovíme. Dělají z nás akorát debily, ale na to si udělá názor každej sám.
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Laconi píše:Hele já osobně jsem o tom 100% přesvědčen a doufám že se to jednou provalí.Rostack píše:i všechny neoficiální konspirační teorie jsou mnohem důverihodnější, než skutečné prohlášení. (o 11. září)
To nikdy nedopustime!Ale nejakej ten "chlup" Vam prece jen pustime

https://www.facebook.com/PriznaniIluminatu?fref=ts
KEHO rennsport
- kubesmaurer
Spíš je problém že se všecko točí kolem USA..11.září,bilderberg,krádež pitné vody,symboly illuminátů na letištích ale zas je fakt že tyto věci ovlivn'ují celý svět....co se týče věcí jako létající disky nebo philadelphia project:pod svícnem je největší tma
na mimouše nejde věřit je jasné že existují (fakt že dítě co by se narodilo v kosmické stanici je taky mimozemšt'an ) pravda může být v knížkách pana danikena a je to zajímavější než pohodlné a nudné čtení osnovy přesně nalajnované a schválené mocipány a církve to je verbež už jen kvůli nim doufám že doletí jejich ''BŮH'' a řekne jim že jsou totální dementi.
na mimouše nejde věřit je jasné že existují (fakt že dítě co by se narodilo v kosmické stanici je taky mimozemšt'an ) pravda může být v knížkách pana danikena a je to zajímavější než pohodlné a nudné čtení osnovy přesně nalajnované a schválené mocipány a církve to je verbež už jen kvůli nim doufám že doletí jejich ''BŮH'' a řekne jim že jsou totální dementi.
Amíci na to přišli už dávno a většina populace jim všechno dodnes baští. Přišli na to, že s lidma se dá manipulovat ve velkým pomocí něčeho o čem nic neví. Můžete tady třeba radši řešit jejich výlet na měsíc. To by mě zajímalo, k čemu se dojde. Jestli je tam někde vlajka, tak věřím spíš tomu, že jim to tam dodatečně dohodil Železný aby byl důkaz, než že tam v té době dolítl a odlítl ten alobalovej chuchvalec. Ale vzali si jenom příklad z křesťanství. To je dokonalej příklad toho, jak se dá s lidma hýbat. 

Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole fakt jste někdo byl schopnej dokoukat to video? Já ho jen tak proklikal, celkem jsem viděl asi 3-4 minuty a nevěděl jsem jestli se mám začít hystericky smát, nebo propadnout v těžkou depresi z toho, jak velký úsilí a do jakejch hoven jsou lidi schopní vložit. 

✠Luftwaffle✠
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
kubesmaurer píše:...pravda může být v knížkách pana danikena...

Ze by k hovnu?Mr.Bean píše:Můžete tady třeba radši řešit jejich výlet na měsíc. To by mě zajímalo, k čemu se dojde
EDIT: Hattori: 20s
KEHO rennsport