Ztracené ozdoby České stylingové scény
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Ztracené ozdoby České stylingové scény
Na 50km/h pěkně rozšklebený... Beton je beton Tak hlavně brzké uzdravení, plechy vem čert..
Ford Mondeo ST220
Butcher: Hele nedokazu si to vysvetlit...jak rikam tak to je..ten tlumic a unibal me napadl jako moznost...jsem v nemocnici a auto ma policie..ale horni ulozeni (unibal) mel ten den trosku jinej zvuk.(vzdy pri jizde to vrzalo ale vcera trosku vic) Pripisoval jsem to teplotam a vlhkosti a chtel jsem to zkontrolovat...Nevim jestli to mohlo byt ono...Ale nif jineho m nenapada...kdybych jel jak dobytek priznam to...ale po meste jezdim..jezdil jsem opatrne
" www.autowerks.cz "
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
policie se bude urcite zajimavat o tech. stav vozu. Rozmer gum, disku, homologace podvozku, brzd.. pojistovny si hlidaj vsechno, jen aby nemusely plnit.
drzim palec, at jses ok.
drzim palec, at jses ok.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Tak mohlo tam byt nakapano z mostu neco mnamkoveho (olejoviteho) a diky svizne jizde, mokru a chybe ridice to klouzlo. Take nemyslim, ze by to bylo technickou vadou. Ale tak uvidime, vlastne je to v celku fuk. Stalo se a nema smysl to resit. Hlavne at ti daji ruku do pucu, auto sesrotovat a koupit neco poradneho v zakladu Ve finale bude lepe.
Tak to zkazi den, hlavne preji brzke uzdraveni, auta jsou a budou dalsi
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
-
- Kontaktovat uživatele:
asi jak kdy , trošku jsem přepůlil combo octavií která měla rám , o několik palců větší kola , široký blatníky , laminátový díly a dost dalších upravených věcí a vůbec po autě ani nehlesliAR166 píše:policie se bude urcite zajimavat o tech. stav vozu. Rozmer gum, disku, homologace podvozku, brzd.. pojistovny si hlidaj vsechno, jen aby nemusely plnit.
dali mi pokutu a body za nedání přednosti , combo na totálku pojišťovna vyplatila
QUATTRO 309 kW
Tak to potěš prdel, hlavně ať jsi ok, je to jen auto
life's too short to drive slow
Lukasi a mel si auto na expertize? Ja mam obavu ze u me se to resit bude...auto je zapecetene nikdo k nemz nesmi a jde na expertizu..takze uz se pomalu smiruju ze budu bez penez.
" www.autowerks.cz "
Tholis: expertizu na SKPV jsem u auta zazil jen jednou a to slo o rozstrelenou trafostanic ve meste, kdy zhasla cela ctvrt a skoda na odpalene stanici octavkou byla v ramci milionu. Jsi si jist, ze ten most je OK? Nebo zda jsi neposkodil neco statniho?
PS: dale si uvedom, ze autonehoda se zranenim je i kdyz jsi poskozeny jen ty sam. To se posuzuje stejne
PS: dale si uvedom, ze autonehoda se zranenim je i kdyz jsi poskozeny jen ty sam. To se posuzuje stejne
Naposledy upravil(a) gizmi dne 16 říj 2013 20:04, celkem upraveno 1 x.
- LiberaleMiguel
Proč to tahají na expertizu ? Však jsi nikomu nic neudělal.... A hádám, že ten most taky nespadnul, ne ?
LiberaleMiguel:
1. nehoda se zavaznym zranenim
2. nehoda s vozidlem neschvalenym pro provoz na poz. kom. (upravene)
3. obavam se, ze hlavnim duvodem je poskozeni statniho majetku
1. nehoda se zavaznym zranenim
2. nehoda s vozidlem neschvalenym pro provoz na poz. kom. (upravene)
3. obavam se, ze hlavnim duvodem je poskozeni statniho majetku
Expertizu chteli aby zjistili pricinu nehody.. Nakonec jsem se domluvil ze jsem dostal smyk a vuz mi bude bez kontroly vracen..prvni pozitivum..druhe je ze jsem po operaci a pry bude vse v poradku.
Most byl dalnicni..ten to fakt ani nepocitil..
Most byl dalnicni..ten to fakt ani nepocitil..
" www.autowerks.cz "
- twingo.driver
A já se zase obávám, že hlavním důvodem je něco úplně jinýho, dokonce ho tu tholis několikrát zmiňoval.
edit: Tholis byl rychlejší.
edit: Tholis byl rychlejší.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nechapu to misto tholisi. to musela bejt nejaka divna situace, tam se da jet 70 na mokru jak nic. v 50ti je to na zavreny oci, i kdyz uz jsem tam v tom miste par aut videl, vcetne blbecka co se chtel honit a rozsekal to tam za mnou do strane pred tim betonem. ale tam srat na to, hlavne at ses v cajku
a experti v TP ze by neco vysetrili? nechaj si to 30dni na parkingu, napisou zpravu ze pricina nezjistena od stolu a nazdar
schvalne to tam zejtra zkusim utrhnout
a experti v TP ze by neco vysetrili? nechaj si to 30dni na parkingu, napisou zpravu ze pricina nezjistena od stolu a nazdar
schvalne to tam zejtra zkusim utrhnout
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- LiberaleMiguel
Tholisi jak se ti vlastně podařilo zlomit si tu ruku ? Řekni mi prosíme, že jsi jí neměl prostrcenou volantem
Liberale ridim v pozici ctvrt na devet...ale auto jsem rovnal...nevim kde byla ve chvily narazu.
Mikemad.: ja to taky nechapu...je to rovne prehledne misto...furt nevim conse stalo a nezjistim to asi uz nikdy.
Mikemad.: ja to taky nechapu...je to rovne prehledne misto...furt nevim conse stalo a nezjistim to asi uz nikdy.
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel
Brácha taky dostal před nedávnem smyk v mírné zatáčce, na mokru, kde se da valit klidně 120 a on jel sotva 80. Někdy holt štěstí nepřeje.... A nebo přiznej, že jsi jel jak prase konečně
Tholisi, vzhledem k tomu, že projekt už nemáš a nepamatuji si konkrétní setup ... pokud chceš - napiš cos měl za gumy ? co bylo vzadu s tím podvozkem děláno a nakonec (protože to tam neznám) jestli před tím nebyla možnost že jsi ťuknul o brzdu a pokud ano jaký si měl brzdy v předu vzadu - možná by se dala nějaká konspirační teorie vymyslet
Ale jinak hlavně zdraví, i když si to spousty lidí neuvědomuje tak 50 do betonu je darda a stačí trochu a nemusí to končit dobře........
Ale jinak hlavně zdraví, i když si to spousty lidí neuvědomuje tak 50 do betonu je darda a stačí trochu a nemusí to končit dobře........
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Priznal bych to...ale ja ve meste fakt nezdim slusne..
" www.autowerks.cz "
- OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Auta škoda - ale jak už bylo psáno - zdraví máme každej jen jedno , jde o ruku !
Na zbytek se našetří ( prachy budou furt -> my nebudem :-/ )
Na zbytek se našetří ( prachy budou furt -> my nebudem :-/ )
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01
Na auto se vyser,člověka to zamrzí,obzvlášť když si do toho teď investoval tolik peněz a času,ale jak už říkali ostatní...Buď rád ,že se Ti "nic" nestalo
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
to se hold stane, asi před měsícem jsem dostal hodiny na křižovatce kde jezdím každý den už 6 let, taky jsem čuměl jak péro z gauče, jelikož sem jel zrovna předpisově
Trabant, VW Golf, MX 5
Z toho vyplývá, že jezdit předpisově může zabíjet
Ford Mondeo ST220
- Květoslávek
To mi pripomina toto http://www.youtube.com/watch?v=Dnf6ib823vM" onclick="window.open(this.href);return false;
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Tholisi co operace? Všechno ok?
Auto jebat. I když se mi vážně v tomhle setupu líbilo, hodně.
Auto jebat. I když se mi vážně v tomhle setupu líbilo, hodně.
štyrykrátštyry tédéí
tholis: jel jsem pod tím mostem směrem od centra a hned jsem jí poznal podle kol
nechápal jsem co se mohlo stát, žádný jiný poškozený auto okolo nebylo a fábka celkem na kaši
přeju brzké uzdravení, drž se
nechápal jsem co se mohlo stát, žádný jiný poškozený auto okolo nebylo a fábka celkem na kaši
přeju brzké uzdravení, drž se
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Tak už jen pro úplnost...auto je totálka...probíhá rozprodej.. Sem z toho v háji. Dík za podporu, já jsem díkybohu relativně fyzicky ok. Operace ruky, pohmožděné rameno a boky od pásu rozseklé čelo...takže mě podržela..vyvázl jsem z toho sakra dobře. Fabie ne...
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel
Kde přesně je ten most do kterého Tholis třísknul ? Ideálně GPS, díky
Tholis: je to skoda ale jak uz zde bylo psano....hlavne ze ty jsi ok. Sice taky moc nechapu jak se to mohlo stat pokud je to naprosto rovnej usek bez zatacky ale to je jedno. Nedavno na mokru skoncila jedna RSova Fabie v Praze kde to ridic odnesl hur (do dneska ani nevim jestli je vubec ok?)
Tady se opet potvrzuje co nam rikaji starsi a zkusenejsi hlavy, ze cpat prachy do auta je nesmysl Nechces koupit jinou fabcu a dily preskladat?
Tady se opet potvrzuje co nam rikaji starsi a zkusenejsi hlavy, ze cpat prachy do auta je nesmysl Nechces koupit jinou fabcu a dily preskladat?
Vcera po ceste z nemocnice jsem tam jel. Je tam precijenom zatacka s obracenym sklonem a policisti tvrdi te je tam hodne hladkej asfalt...takze asi tak..
Nova fabie nebude nemam silu vse znovu absolvovat takze poridim asi octavku mk2 rs a necham ji v serii..chci neco bezpecneho
Nova fabie nebude nemam silu vse znovu absolvovat takze poridim asi octavku mk2 rs a necham ji v serii..chci neco bezpecneho
" www.autowerks.cz "