Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
gizmi

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od gizmi »

Skoda jen, ze Honda nepokracuje v tradici a nic noveho zabavneho nema :( Jinak zazil jsem integru a ruzne kastle s Bckovym motorem, ale Acco v TypeR (S) jeste ne.. :D

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Cyve Flinto ty KB bloky (nebo co to je)v tom namr*any,to se to snižuje :D
R33 GTST Mspec2 '97

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

gizmi píše:Skoda jen, ze Honda nepokracuje v tradici a nic noveho zabavneho nema :( Jinak zazil jsem integru a ruzne kastle s Bckovym motorem, ale Acco v TypeR (S) jeste ne.. :D
Do 5000 tis. otáček to je normální auto. Pak je to šílenost.
Má to kompletní sání Injen. Ten zvuk je lahoda.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

TomasUL.....naprosto te chapu.
Ja se dost navozil , ale s cervenym a musim uznat, ze za ty penize co se to auto da poridit, proste nema chybu. 8) 8)
Ps ale to zdejsim radoby znalcum tezko vysvetlis.....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

joooo, v tomhle sem mel to stesti taky jezdit.... to auto je pecka 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

pavelini píše:TomasUL.....naprosto te chapu.
Ja se dost navozil , ale s cervenym a musim uznat, ze za ty penize co se to auto da poridit, proste nema chybu. 8) 8)
Ps ale to zdejsim radoby znalcum tezko vysvetlis.....
Aspoň někdo.
Nikdy jsem Hondám neholdoval. Ale tohle nemá chybu. Chtěl bych vidět ty ksichty "místních znalců" po vystoupení z auta :D :lol:
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

TomasUL: Atr jsem nikdy neochutnal ač bych rád ale měl sem civica Type-R s injen saním takže moc dobře vím o čem mluvíš 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

Mickael píše:Cyve Flinto ty KB bloky (nebo co to je)v tom namr*any,to se to snižuje :D
je to i pracant tak musi pul tuny odvezt obcas :D

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Ono to neni jen o Kcku, mam na Bckovem motoru TenzoR sani a ten rev (jinak auto plne serie) je taky mazec :D Jen jak rikam - tyhle auta starnou, v serii a dobrem stavu jich je mene a mene a Honda uz nic takoveho nedela :(

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

gizmi píše: Jen jak rikam - tyhle auta starnou, v serii a dobrem stavu jich je mene a mene a Honda uz nic takoveho nedela :(
jj je to škoda, C7g type-r bylo asi tak poslední, dneska už vážně nevím do čeho bych vlezl, asi mi nemá honda co nabídnout a nebo asi stárnu :lol:

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Ja hlavne porad nechapu ty ceny. spek :roll:

Opravovany banan ....http://www.sportovnivozy.cz/47449-honda ... -veselicko" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/45988-honda-civic-15-lsi-5g" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen:
http://www.sportovnivozy.cz/35253-honda ... -vtec-brno" onclick="window.open(this.href);return false;

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

cenu toho "banána" bych byl rád kdybych dostal za svoje acco no :lol:

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

nj tak to nepochopíš asi tak jako hondari nepochopí dovezený nissany za dvacku :lol:

VTIček je ku*va málo a když je v dobrým stavu, tak si fanda připlatí - nevidim nic špatnýho na ATR za 180tis, naopak když ho vidim za 80tis, tak je to "podezřele" nízká cena
...

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

jedna za hezkého počasí :).
Přílohy
megi_bgl.jpg
Nafta & benzín

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

Takto..
Obrázek

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Lukinho píše:Ja hlavne porad nechapu ty ceny. spek :roll:

Opravovany banan ....http://www.sportovnivozy.cz/47449-honda ... -veselicko" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/45988-honda-civic-15-lsi-5g" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen:
http://www.sportovnivozy.cz/35253-honda ... -vtec-brno" onclick="window.open(this.href);return false;
Toho prostředního měl asi ten Brájn Érl Spilner, známej masovej vrah. :lol:
✠Luftwaffle✠

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Davidoff píše:
gizmi píše: Jen jak rikam - tyhle auta starnou, v serii a dobrem stavu jich je mene a mene a Honda uz nic takoveho nedela :(
jj je to škoda, C7g type-r bylo asi tak poslední, dneska už vážně nevím do čeho bych vlezl, asi mi nemá honda co nabídnout a nebo asi stárnu :lol:
ne nestarnes, a ono celej autoprumysl prestava delat hracky, a je to skoda
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Nechapu jedno - majitel si hraje na JDM, dava do auta nejaky zelezo jako vyztuhu a pak mu nezbudou penize na uchyceni pasu dole u sedacek? Ma pasy kategorie "street", ktere jsou schvaleny jen pro montaz vzadu do dvou mist (sloupek, nebo sedacka) - on to nesmyslne mota kolem vyztuhy a pak to da sejdrem dolu? :shock: Tohle nepochopim - kdyz neco delam, tak poradne.

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

markusi s tích bych asi nesouhlasil, třeba zatím můj největší favorit jako auto který bych si někdy koupil je Fiesta RS, po pár přečtenejch článcích v topgearu sem se do ní prostě zamiloval, peugeot 208 taky není špatnej ale tam mi hrozně vadí interiér, ono už jen ta fiesta hodně útočí cenou :) dál tady máš P208GTi, nebo Clio, ale zaprvé to jsou auta o 50-100k dražší jak fiesta a clio se mi nelíbí exteriérem, zato na pežo se mi vubec nelibí palubovka jak je řešená... tady prostě aspon u mě vítězí fiesta 8)

Edit: mám pocit že kia taky trochu poladila ceed, nebo něco, vím že sem něco někde četl, docela to chválili ale jakej to byl model si za boha nevzpomenu

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Ale hovno, mrtvá pětiletka už je pryč a zase se objevují solidní auta. Třeba RCZ je nejlepší Peugeot za... ani nevím za jak dlouho... Přišlo Toyobaru, přišel Genesis, vznikla 4C, VW dává do GTI mechanické samosvory... :)

Jinak k těm Hondám - CTR 8g je imho pořád v pohodě (ta torzka není žádná tragédie, zvlášť když EP3 nemá v sérii taky kdovíjaký podvozek), plus má aspoň trochu normální řízení oproti 7g. Za mě je největší masakr Integra, Acco je trochu zabité megadlouhými kvalty...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Davidoff píše:...ono už jen ta fiesta hodně útočí cenou :) dál tady máš P208GTi, nebo Clio, ale zaprvé to jsou auta o 50-100k dražší jak fiesta...
Jestli máš o ty auta reálnej zájem, tak doporučuju zajít jak k Pežotu, tak Renaultu na salon. Ceníkovka v katalogu je spíš jen tak pro pobavení, v reálu se dostaneš na velmi zajímavou cenu a nebudeš ani muset prosit. :D
Jinak ale souhlasim, taky je mi nejsympatičtější Fiesta.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Davidoff píše: Edit: mám pocit že kia taky trochu poladila ceed, nebo něco, vím že sem něco někde četl, docela to chválili ale jakej to byl model si za boha nevzpomenu
http://www.auto.cz/test-kia-pro-ceed-1- ... ovec-73911" onclick="window.open(this.href);return false; 8) ale mám pocit, že se dělala aji silnější verze se 180hp, ale tu nemůžu najít
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Myslim, že Davidoff spíš myslel tohle: http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni ... vsech-dob/
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Lordík

Příspěvek od Lordík »

v tom GTčku jsem jel a vždy jsem si myslel že KIA je sračka. tohle otočilo můj názor o 180! má to 204 nebo 205koní pěkně to vypadá a jede šíleně. model kterým jsem jel měl velikánskou výbavu a hezky vypadá za mě dobrej povoz 8)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

LiberaleMiguel2

Jo, to je ono :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

LiTe

Příspěvek od LiTe »

Prodám Subaru, důvod prodeje, přechod na KIA.
Abych nebyl uplně OT: nějaký leštění před zimou
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Osobně mi ten Ceed GT přijde jako hrozně ošklivé auto :oops: :D

Ale s tím ATR mi to nedělejte, zvažoval jsem jedno za 135tisíc. Bylo ze Slovenska, ale prodáválo se hrozně dlouho, takže možná nějaký vrak :?

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

twingo: jj to je ta kia kterou jsem myslel, děkuji 8) jo a o ty auta vážně reálnej zájem nemám s hypo na krku, psal jsem že kdybych se měl dneska rozhodovat, né že se rozhoduju :lol: o tyhle auta který se prodávaj tedka bych se možná zajímal až budou tak 4-6let starý a kolem 80-100tkm nalítáno :lol: :kladivo: zatím sem spokojenej se svojí limuzínkou, jenom by nemusela tak papat :D ale na to sem měl koukat asi dřív :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Za 6 let a 100tkm už budou ty auta ale dvakrát po smrti, v tom je trochu problém. :D
✠Luftwaffle✠

LiberaleMiguel2

Hlavně s tím, jak si korejci drží cenu, tak bude ta Kia za 6 let tak za 40k :lol: stačí se podívat jak jdou dolů ceny Genesise

Odpovědět

Zpět na „Pokec“