Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
Ma v sekci bmw sve tema.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
ty voe....ja uplne zapomel, ze tu nejaka takova sekce je
R6 twin turbo + V10 + V12
Aktuální foto (soon to be) mojí hračky...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
zase chybu v každém díle?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Crocjirka: Co te vedlo k vymene tohohle za Leona?
abych nebyl OT,tak tady jedna supr aktualni z leta,vlevo loznice,vpravo herna.
abych nebyl OT,tak tady jedna supr aktualni z leta,vlevo loznice,vpravo herna.
R33 GTST Mspec2 '97
Jojo, jenom blázen si koupí 18 let starý italský auto s benzinovým turbomotoremBIGPAPA píše:zase chybu v každém díle?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
a není to trapný mít doma dvě 1,4 Turbo?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Bude mě bavit to "srovnání"
hroznej škoda werke versus italská špageta z konce minulýho tisiciletí
- Květoslávek
Kane,je to to gt z inzerce,preju at slouzi..planujes nejaky upravy?ps italskej turbo motor je spravna zabava:-)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Květoslávek: Bylo na italiancars a na Bazoši, o zbytku nevím.
Nejdřív bude třeba dát dohromady introš, ten je trochu zanedbanej, zrušit airbrush z klik a sloupků a popřemýšlet, co s tím předním nárazníkem. Na fotce je trochu jako pěst na oko, v reálu vypadá fajn. No a potom klasika - kola, podvozek, výfuk. Tentokrát už žádný angel eyes a podobný opičárny
Nejdřív bude třeba dát dohromady introš, ten je trochu zanedbanej, zrušit airbrush z klik a sloupků a popřemýšlet, co s tím předním nárazníkem. Na fotce je trochu jako pěst na oko, v reálu vypadá fajn. No a potom klasika - kola, podvozek, výfuk. Tentokrát už žádný angel eyes a podobný opičárny
- Květoslávek
Myslel sem co po motorove strance,do podvozku objednej silenty strongflex,mam s nima dobrou zkusenost..
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
No vzhledem k tomu, že "hothatch" mám poprvé, si myslím, že ITC bude plný mch dementních dotazů.... A rád si nechám poradit od zkušených
to punto nějak hulijo takže tam je asi TdI
premyslel jsem nad hodne variantama.. ale vzhledem k tomu, ze budu kupovat byt, tak snad i diky tomu neco nasetrim ... a a pak si koupim nejakou vikendovku napr 200sx nebo imprezu atd.. ale to az casem nejdulezitejsije ted bydleniMickael píše:Crocjirka: Co te vedlo k vymene tohohle za Leona?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- Květoslávek
Kane..ozvi se do sz a neco vymyslime.jinak mam na moje punto nejake felgi ssf neasy stajling dost.
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
tyhle salámy jsem viděl na FB sběratele Favoritů dobrá práce
- Květoslávek
Jj,je to kluk sikovnej,mam z nich radost
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Seděl za ním kamarád se Startkama (by Chesterfield). Auto ani není nastartovanýTakeshi píše:to punto nějak hulijo takže tam je asi TdI
Květoslávek: Díky za nabídku, jen co se s ním zkamarádím, dám vědět...
joo, to punto si pamatuju kdyz jsme ho jeste odvazeli na lane ten airbrush je fakt hnusnej... ale majitel z nej byl unesen
Mazda MX-5 Sportive
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
- LiberaleMiguel2
majitele už jste vyštvali tak to tu dám za něho....Brandonovo
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Asi jsem konzerva, ale já z něj moc na větvi nejsemála. píše:joo, to punto si pamatuju kdyz jsme ho jeste odvazeli na lane ten airbrush je fakt hnusnej... ale majitel z nej byl unesen
Proč máš potřebu sem dávat každý hyundai tvejch kamarádů? Od toho je tu téma Fotky z ulic, když už...LiberaleMiguel2 píše:majitele už jste vyštvali tak to tu dám za něho....Brandonovo
KEHO rennsport
mindrákrallik píše:Proč máš potřebu sem dávat každý hyundai tvejch kamarádů? Od toho je tu téma Fotky z ulic, když už...LiberaleMiguel2 píše:majitele už jste vyštvali tak to tu dám za něho....Brandonovo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
De facto souhlas, ale myslím, že to jde napsat i jinak, ne?rallik píše:Proč máš potřebu sem dávat každý hyundai tvejch kamarádů? Od toho je tu téma Fotky z ulic, když už...LiberaleMiguel2 píše:majitele už jste vyštvali tak to tu dám za něho....Brandonovo
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
@Pavelini: Hezky pekne... Tak to prekopem na pravaka ne?
A kdyz uz jsem tu... Jedna s kamosovo navonenym Blazerem... Jinak se starou X5 jsem velice spokojen... Ideal daily... Zatim...
A kdyz uz jsem tu... Jedna s kamosovo navonenym Blazerem... Jinak se starou X5 jsem velice spokojen... Ideal daily... Zatim...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jirka.Kolouch píše:Místo té super užrané a super srací se audině něco super shnilého, ale opravy za 10 korun V naftě. Se to trošku dá do šolichu a bude
Felda z Brna za Masaryka?
Jsem pro ni chtěl jet až ze severu za ty prachy
Jak na tom je ve skutečnosti?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole filckar Podry. Nedelej mi tady ostudu.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Cabro super..bude nec s kolama?nebo budou jiné?
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R