![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
Hlavně prdel ja moralizujou většinou ty co jezdej max.30hp autem ideálně v kombinaci s laminátem, případně jinejma extrém tuning doplňkama
![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zrovna ty bio bys měl držet hubu a šoupat nohama o nějakým dodržování předpisů...nebudem tu přece veřejně rozmazávat jak ses vybodoval a ještě jel po jednom flámu řádně vožralejbiohazard píše:všude kde jsem čet Trhačovo vyjádření k týhle události,tak primární fakt byl ten,že to ten tramvaják byl ten zlej.To,že Trhy trošku překročil rychlost bylo vždycky až druhotný.Nejvíc ale pobavilo vyjádření,že šlo o pouliční závod kde Trhy bohužel dojížděl jako druhej a potkal tramvaj ... asi tak nějak si to vždycky vybavuju![]()
img]http://i1.ytimg.com/vi/nfV87TgYH78/maxresdefault.jpg[/img]
Přesně tak, proto ve chvílích nudy otravuješ ostatní na FB tím, že do nich rýpeš, jak se mohlo jejich auto objevit v AS&T, že? Jak si sám zdůvodnil, choval si se jako retard proto, že "byla nuda"LiberaleMiguel2 píše:Nuda je svině a retardi jsou zábavní pane biohazard
Aleši ser na toho defekta, on má v hlavě nasráno ještě víc než je zdejší průměr
Vidíš já od jednoho člověka ( nebudu jmenovat ) slyšel že se mu přesně s timdle ( to že sem mu neplatil zdravotní když byl u mě načerno ) Markus svěřovalbiohazard píše:kde jsem psal o Markusovi?
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři
Ano, jako nepražskej jsem musel mít o trhačovi zaručený info a jeho "osud" mě tak určitě trápí, to že na něj přišla řeč určitě nepopírám, stejně tak jako na ostatní legendy tohodle fóra, kde jim je konec...biohazard píše:ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe
biohazard píše:já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel
Rozumíš slovům Pokuď a asi ?Trhyy píše:Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo
Pamatuju si na to, okno jsme lepili v garáži u tebe v Kauflandu, auto jelo moc brzo po nalepení, okno sjelo a trošku tam foukalo, byla to samozřejmě moje kravina a vzhledem k tomu že jsme měli moc práce jsme to řešili dýl než je potřeba, no jsou to cca 2 ( 3 ? ) roky zpátky, dneska bych tu reklamaci taky řešil hned abych nepřišel o zákazníka, hold se člověk pořád učí.Rudi píše:Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat.![]()
Nějakej další tvůj příběh, kterej sem tvrdil a je vymyšlenej?
biohazard píše:a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi
to přijdeBIGPAPA píše:a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?
Já čtu velice dobře nebojbiohazard píše:Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti
fakt sem mám hodit ten screen s přiznáním BIA? já myslim, že je to už zbytečný, když máme po pohádcebiohazard píše:O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?
biohazard píše:a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho?