resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Trhyy
V.I.P.

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od Trhyy »

Atoje prada Takešo :lol:

Hlavně prdel ja moralizujou většinou ty co jezdej max.30hp autem ideálně v kombinaci s laminátem, případně jinejma extrém tuning doplňkama :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

biohazard píše:všude kde jsem čet Trhačovo vyjádření k týhle události,tak primární fakt byl ten,že to ten tramvaják byl ten zlej.To,že Trhy trošku překročil rychlost bylo vždycky až druhotný.Nejvíc ale pobavilo vyjádření,že šlo o pouliční závod kde Trhy bohužel dojížděl jako druhej a potkal tramvaj ... asi tak nějak si to vždycky vybavuju :lol:
img]http://i1.ytimg.com/vi/nfV87TgYH78/maxresdefault.jpg[/img]
Zrovna ty bio bys měl držet hubu a šoupat nohama o nějakým dodržování předpisů...nebudem tu přece veřejně rozmazávat jak ses vybodoval a ještě jel po jednom flámu řádně vožralej 8) nemusej to přece vědět všichni :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

walish

Příspěvek od walish »

LiberaleMiguel2 píše:Nuda je svině a retardi jsou zábavní pane biohazard :hlazeni

Aleši ser na toho defekta, on má v hlavě nasráno ještě víc než je zdejší průměr 8)
Přesně tak, proto ve chvílích nudy otravuješ ostatní na FB tím, že do nich rýpeš, jak se mohlo jejich auto objevit v AS&T, že? Jak si sám zdůvodnil, choval si se jako retard proto, že "byla nuda"

A zdejší průměr "kdo má v hlavě nasráno" hodně taháš dolů ty sám spolu se svým dvorním análním alpinistou AlesiBossem

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe 8)

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No slyšel jsem že pár lidem ležim v žaludku, pak vznikaj super fámy vod ukecanejch, nemocnejch lidí a to je prdel se to pak dozvídat :smich2:

Bych asi měl zase rozmrdat nějaku káru aby bylo co řešit :D

A ty pane dročkař budeš taky trošku mimo, nikdy sem nidke nebrečel že za to může tramvaják, bylo to jenom konstatování, ale chápu že si musíš trošku tu polívčičku přihřát :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jestli chceš slovíčkařit,tak fajn ... brečel bylo myšleno jako to tvoje konstatoval.Já ale zase chápu,že člověk,kterej prej si musí pujčovat peníze aby moh na fb házet fotky z Mallorcy,člověk co neplatí zdravotní nebo člověk co lidem domrdává okna to asi nepochopí protože takovej člověk toho asi vážně v hlavě moc nemá jak se o něm i řiká :D jo a než se zase pustíš do mě,tak ano,tohle mám z doslechu právě od lidí jako je Rudi a spol takže případný dotazy směřuj k nim 8)
mluví se o tobě jako o top podnikateli

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo, tak je to fakt prdel, ale nevim proč bych měl platit zdravotní pojištění někomu kdo u mě chtěl bejt zaměstnanej načerno, hlavně jako nevim kam bych ty peníze za to zdravotní měl posílat :smich2:
Je mi jasný že Markus bude kopat kolem sebe že lidem domrdávám okna, to mě ani moc nepřekvapuje :lol:

Divný že ty lidi kterejm sem údajně domrdal okna se mi s žádnou reklamací neozvali :D

Dovolená na Mallorce na půjčku to je uplně nejvíc ROFL :smich2:

Mě je uplně jedno jak se o mě mluví, já se mam dobře, nikoho nepodělávám, žádnou půjčku v bance taky nemam, nikdo po mě nestřílí, nikdo mi nevyhrožuje, hlady neumírám, zdravej taky sem, tak je všechno asi OK 8) :D
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 01 úno 2014 22:31, celkem upraveno 1 x.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

kde jsem psal o Markusovi? :D
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři :wink:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:kde jsem psal o Markusovi? :D
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři :wink:
Vidíš já od jednoho člověka ( nebudu jmenovat ) slyšel že se mu přesně s timdle ( to že sem mu neplatil zdravotní když byl u mě načerno ) Markus svěřoval :D Klidně můžu hodit začerněnej screen z tý konverzace :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel :wink:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

biohazard píše:ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe 8)
Ano, jako nepražskej jsem musel mít o trhačovi zaručený info a jeho "osud" mě tak určitě trápí, to že na něj přišla řeč určitě nepopírám, stejně tak jako na ostatní legendy tohodle fóra, kde jim je konec... :D

a jiří nenuť mě dál se k tobě a tvejm představám vyjadřovat :?: :mavani:
VW - Very Wonderful

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

nebylo to zaručený info ohledně výměny skla na tvym Téčku?Na to můžeš bejt i mimorepublikovej pokud se jednalo o tvý auto a nechtěl si bejt jenom tehdy zajímavej 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat. :wink:

Nějakej další tvůj příběh, kterej sem tvrdil a je vymyšlenej?
VW - Very Wonderful

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel :wink:
Trhyy píše:Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo
Rozumíš slovům Pokuď a asi ? :D

A hlavně kdo by z tý vaší partičky ( ty, markus, rudi, berry apod. ) o mě měl logicky nejvíc info ? Logicky asi Markus kterej se mnou byl cca 2 roky relativně denně, takže toho o mě dost věděl a samozřejmě aby to bylo zajímavý tak si ledascos přibarvil, nebo vymyslel a vzhledem k tomu že sem ho z práce defkato vyhodil a rozešli jsme se ve zlym tak je celkem logický že bude kopat, ostatně vymejšlel a přeháněl už v době kdy sem ho poznal, některý jeho historky jsou nezapomenutelný :D

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Walish a velkyPapa: svata pravda..AMEN..

Jinak v teto kauze se moc neorientuji, ale jako zabava na vecer super :lol: Lepsi jak program v TV :D

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Rudi píše:Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat. :wink:

Nějakej další tvůj příběh, kterej sem tvrdil a je vymyšlenej?
Pamatuju si na to, okno jsme lepili v garáži u tebe v Kauflandu, auto jelo moc brzo po nalepení, okno sjelo a trošku tam foukalo, byla to samozřejmě moje kravina a vzhledem k tomu že jsme měli moc práce jsme to řešili dýl než je potřeba, no jsou to cca 2 ( 3 ? ) roky zpátky, dneska bych tu reklamaci taky řešil hned abych nepřišel o zákazníka, hold se člověk pořád učí.

Ale co, stejně sem podle bia TOP podnikatel a po Praze se vo mě roznášej šílený drby vo mě, miliardu úvěrů mam, nikomu nic neplatim, lidem seru na vokna, pučuju si na dovolený, na drogy, na kurvy, na mejdany :lol: Vono totiž každýho v Praze zajímá mikro drobnej živnostník jako jsem já :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu 8) ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi :wink:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

to jsou telenovely :lol: kdyby si radši každej hleděl svýho :D
...

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu 8) ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi :wink:

No Scifi tu vytváříš zatim jenom ty hele :D

Film Mallorka na úvěr je uplně top např, společně s neplacením zdravotního zaměstnanci kterýho sem nikdy neměl :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

BIGPAPA píše:a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?
to přijde :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

2 roky asi určitě, to ste měli zrovna tu komickou Sintru :lol: problém byl, táhnul se, ale nakonec se vyřešil. :wink:

spíš nechápu BIOvu protireakci, že se hnedka zase musim přidávat na něčí stranu, "ikdyž mi ten člověk musí strašně ležet v žaludku, že sem o něm musel zaručený info a tloukl sem to info jistě do hlavy i ostatním na každým srazu" 8)
ale tak on to za chvilku vydá určitě i knižně, obal už má... :lol:
Obrázek
VW - Very Wonderful

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tobě ho dám i s věnovánim 8)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho? :wink:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti :D
Já čtu velice dobře neboj :D Píšeš to tady ty, takže to tady aktuálně vytváříš ty ( opět jsme u toho slovíčkaření ), nevim co je na tom k nepochopení. Ano sem strašně jednoduchej, ostatně se to o mě povídá si sám o trochu vejš napsal, hold mě rodiče nedomrdli uplně, tak sem se zmoh jenom na výměnu skel a i to prej dělám nahovno :cry:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

nikdo po tobě doznání nechtěl,ale hezký teda :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tak konec, dobrý, konečně můžu jít vybírat dovolenou na léto a schánět někoho kdo mi na ní půjči abych se tim mohl chlubit na FCB 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

biohazard píše:O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne? 8)
fakt sem mám hodit ten screen s přiznáním BIA? já myslim, že je to už zbytečný, když máme po pohádce :D
biohazard píše:a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho? :wink:
VW - Very Wonderful

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Jen házej, já klidně v pohádce pokračovat budu, peníze sem si už mezitim půjčil u Providentu na 56856% úrok, vyřídil 626325 reklamací a dovolenou sem taky vybral, tak mam čas :D

Odpovědět

Zpět na „Pokec“