resenipokut.cz ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: resenipokut.cz ?
Atoje prada Takešo
Hlavně prdel ja moralizujou většinou ty co jezdej max.30hp autem ideálně v kombinaci s laminátem, případně jinejma extrém tuning doplňkama
Hlavně prdel ja moralizujou většinou ty co jezdej max.30hp autem ideálně v kombinaci s laminátem, případně jinejma extrém tuning doplňkama
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Zrovna ty bio bys měl držet hubu a šoupat nohama o nějakým dodržování předpisů...nebudem tu přece veřejně rozmazávat jak ses vybodoval a ještě jel po jednom flámu řádně vožralej nemusej to přece vědět všichnibiohazard píše:všude kde jsem čet Trhačovo vyjádření k týhle události,tak primární fakt byl ten,že to ten tramvaják byl ten zlej.To,že Trhy trošku překročil rychlost bylo vždycky až druhotný.Nejvíc ale pobavilo vyjádření,že šlo o pouliční závod kde Trhy bohužel dojížděl jako druhej a potkal tramvaj ... asi tak nějak si to vždycky vybavuju
img]http://i1.ytimg.com/vi/nfV87TgYH78/maxresdefault.jpg[/img]
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Přesně tak, proto ve chvílích nudy otravuješ ostatní na FB tím, že do nich rýpeš, jak se mohlo jejich auto objevit v AS&T, že? Jak si sám zdůvodnil, choval si se jako retard proto, že "byla nuda"LiberaleMiguel2 píše:Nuda je svině a retardi jsou zábavní pane biohazard
Aleši ser na toho defekta, on má v hlavě nasráno ještě víc než je zdejší průměr
A zdejší průměr "kdo má v hlavě nasráno" hodně taháš dolů ty sám spolu se svým dvorním análním alpinistou AlesiBossem
ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe
No slyšel jsem že pár lidem ležim v žaludku, pak vznikaj super fámy vod ukecanejch, nemocnejch lidí a to je prdel se to pak dozvídat
Bych asi měl zase rozmrdat nějaku káru aby bylo co řešit
A ty pane dročkař budeš taky trošku mimo, nikdy sem nidke nebrečel že za to může tramvaják, bylo to jenom konstatování, ale chápu že si musíš trošku tu polívčičku přihřát
Bych asi měl zase rozmrdat nějaku káru aby bylo co řešit
A ty pane dročkař budeš taky trošku mimo, nikdy sem nidke nebrečel že za to může tramvaják, bylo to jenom konstatování, ale chápu že si musíš trošku tu polívčičku přihřát
jestli chceš slovíčkařit,tak fajn ... brečel bylo myšleno jako to tvoje konstatoval.Já ale zase chápu,že člověk,kterej prej si musí pujčovat peníze aby moh na fb házet fotky z Mallorcy,člověk co neplatí zdravotní nebo člověk co lidem domrdává okna to asi nepochopí protože takovej člověk toho asi vážně v hlavě moc nemá jak se o něm i řiká jo a než se zase pustíš do mě,tak ano,tohle mám z doslechu právě od lidí jako je Rudi a spol takže případný dotazy směřuj k nim
mluví se o tobě jako o top podnikateli
mluví se o tobě jako o top podnikateli
Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo, tak je to fakt prdel, ale nevim proč bych měl platit zdravotní pojištění někomu kdo u mě chtěl bejt zaměstnanej načerno, hlavně jako nevim kam bych ty peníze za to zdravotní měl posílat
Je mi jasný že Markus bude kopat kolem sebe že lidem domrdávám okna, to mě ani moc nepřekvapuje
Divný že ty lidi kterejm sem údajně domrdal okna se mi s žádnou reklamací neozvali
Dovolená na Mallorce na půjčku to je uplně nejvíc ROFL
Mě je uplně jedno jak se o mě mluví, já se mam dobře, nikoho nepodělávám, žádnou půjčku v bance taky nemam, nikdo po mě nestřílí, nikdo mi nevyhrožuje, hlady neumírám, zdravej taky sem, tak je všechno asi OK
Je mi jasný že Markus bude kopat kolem sebe že lidem domrdávám okna, to mě ani moc nepřekvapuje
Divný že ty lidi kterejm sem údajně domrdal okna se mi s žádnou reklamací neozvali
Dovolená na Mallorce na půjčku to je uplně nejvíc ROFL
Mě je uplně jedno jak se o mě mluví, já se mam dobře, nikoho nepodělávám, žádnou půjčku v bance taky nemam, nikdo po mě nestřílí, nikdo mi nevyhrožuje, hlady neumírám, zdravej taky sem, tak je všechno asi OK
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 01 úno 2014 22:31, celkem upraveno 1 x.
kde jsem psal o Markusovi?
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři
Vidíš já od jednoho člověka ( nebudu jmenovat ) slyšel že se mu přesně s timdle ( to že sem mu neplatil zdravotní když byl u mě načerno ) Markus svěřoval Klidně můžu hodit začerněnej screen z tý konverzacebiohazard píše:kde jsem psal o Markusovi?
já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel
Ano, jako nepražskej jsem musel mít o trhačovi zaručený info a jeho "osud" mě tak určitě trápí, to že na něj přišla řeč určitě nepopírám, stejně tak jako na ostatní legendy tohodle fóra, kde jim je konec...biohazard píše:ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe
a jiří nenuť mě dál se k tobě a tvejm představám vyjadřovat
VW - Very Wonderful
nebylo to zaručený info ohledně výměny skla na tvym Téčku?Na to můžeš bejt i mimorepublikovej pokud se jednalo o tvý auto a nechtěl si bejt jenom tehdy zajímavej
Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat.
Nějakej další tvůj příběh, kterej sem tvrdil a je vymyšlenej?
VW - Very Wonderful
biohazard píše:já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel
Rozumíš slovům Pokuď a asi ?Trhyy píše:Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo
A hlavně kdo by z tý vaší partičky ( ty, markus, rudi, berry apod. ) o mě měl logicky nejvíc info ? Logicky asi Markus kterej se mnou byl cca 2 roky relativně denně, takže toho o mě dost věděl a samozřejmě aby to bylo zajímavý tak si ledascos přibarvil, nebo vymyslel a vzhledem k tomu že sem ho z práce defkato vyhodil a rozešli jsme se ve zlym tak je celkem logický že bude kopat, ostatně vymejšlel a přeháněl už v době kdy sem ho poznal, některý jeho historky jsou nezapomenutelný
Walish a velkyPapa: svata pravda..AMEN..
Jinak v teto kauze se moc neorientuji, ale jako zabava na vecer super Lepsi jak program v TV
Jinak v teto kauze se moc neorientuji, ale jako zabava na vecer super Lepsi jak program v TV
Pamatuju si na to, okno jsme lepili v garáži u tebe v Kauflandu, auto jelo moc brzo po nalepení, okno sjelo a trošku tam foukalo, byla to samozřejmě moje kravina a vzhledem k tomu že jsme měli moc práce jsme to řešili dýl než je potřeba, no jsou to cca 2 ( 3 ? ) roky zpátky, dneska bych tu reklamaci taky řešil hned abych nepřišel o zákazníka, hold se člověk pořád učí.Rudi píše:Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat.
Ale co, stejně sem podle bia TOP podnikatel a po Praze se vo mě roznášej šílený drby vo mě, miliardu úvěrů mam, nikomu nic neplatim, lidem seru na vokna, pučuju si na dovolený, na drogy, na kurvy, na mejdany Vono totiž každýho v Praze zajímá mikro drobnej živnostník jako jsem já
a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi
a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
biohazard píše:a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi
No Scifi tu vytváříš zatim jenom ty hele
Film Mallorka na úvěr je uplně top např, společně s neplacením zdravotního zaměstnanci kterýho sem nikdy neměl
to přijdeBIGPAPA píše:a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?
Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti
2 roky asi určitě, to ste měli zrovna tu komickou Sintru problém byl, táhnul se, ale nakonec se vyřešil.
spíš nechápu BIOvu protireakci, že se hnedka zase musim přidávat na něčí stranu, "ikdyž mi ten člověk musí strašně ležet v žaludku, že sem o něm musel zaručený info a tloukl sem to info jistě do hlavy i ostatním na každým srazu"
ale tak on to za chvilku vydá určitě i knižně, obal už má...
spíš nechápu BIOvu protireakci, že se hnedka zase musim přidávat na něčí stranu, "ikdyž mi ten člověk musí strašně ležet v žaludku, že sem o něm musel zaručený info a tloukl sem to info jistě do hlavy i ostatním na každým srazu"
ale tak on to za chvilku vydá určitě i knižně, obal už má...
VW - Very Wonderful
tobě ho dám i s věnovánim
a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho?
Já čtu velice dobře neboj Píšeš to tady ty, takže to tady aktuálně vytváříš ty ( opět jsme u toho slovíčkaření ), nevim co je na tom k nepochopení. Ano sem strašně jednoduchej, ostatně se to o mě povídá si sám o trochu vejš napsal, hold mě rodiče nedomrdli uplně, tak sem se zmoh jenom na výměnu skel a i to prej dělám nahovnobiohazard píše:Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti
nikdo po tobě doznání nechtěl,ale hezký teda
Tak konec, dobrý, konečně můžu jít vybírat dovolenou na léto a schánět někoho kdo mi na ní půjči abych se tim mohl chlubit na FCB
fakt sem mám hodit ten screen s přiznáním BIA? já myslim, že je to už zbytečný, když máme po pohádcebiohazard píše:O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?
biohazard píše:a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho?
VW - Very Wonderful
Jen házej, já klidně v pohádce pokračovat budu, peníze sem si už mezitim půjčil u Providentu na 56856% úrok, vyřídil 626325 reklamací a dovolenou sem taky vybral, tak mam čas