Z nikoho si prdel nedělám, jen málokdo tu umí slušně odpovědět. Vesměs jsou tu zamindrákovaní dementi co se baví utočením do něčí neznalosti. Nevím, optám se, od čeho je internet! Nikde se tu nad někým nepovyšuji, nic neshazuji. Nemíním dávat do usraných kol 15tisíc, příjde mě to jako demence. Nejsem blbeček ani si z nikoho nedělám srandu, jasně snad jde poznat že nevím. Díky lidem jako jste vy běhá po světě mraky elementálů, co nic neví a bojí se na vše zeptat, aby se jim nedejbože nikdo nesmál. Já se radši zeptám,ač nějaký špinavý mentál se bude navážet do mé neznalosti, ale vím, že časem ho předeženu a budu vědět o něco víc, zatím co on se bude válet ve svém hovně.
Vectra kombi není žádné tuz(n)erské auto a já nejsem tuz(n)er, co má rád auto oblepený pičovinama. Chci jen alu kola za cenu ocelových disků, pokud možno s gumou na jednu sezonu.
Odpověď by stačila:
Kola jsou staré jak metuzalém, celkem dost škrábanců, opravovat by se to moc neoplatilo. 15" se ti na Vectře ztratí, hlavně se pohlídej, aby k ním byl typový list.