DakujemK & P píše:Nevím jak vám ale mě osobně se to moc moc líbí at už leze kole ven nebo ne prostě klasika
Fiat 131 Supermirafiori Mk2
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Fiat 131 Supermirafiori Mk2
není zač ,jen pokračujJoe [SK] píše:DakujemK & P píše:Nevím jak vám ale mě osobně se to moc moc líbí at už leze kole ven nebo ne prostě klasika
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
Tak som si ho dnes po siedmych rokoch umyl
Naposledy upravil(a) Joe [SK] dne 20 črc 2013 22:35, celkem upraveno 1 x.
No a este som zohnal krytky na matice kolies. Povodne som ich chcel obrusit a streknut na cierno, ale myslim ze takto by to tiez slo. Co myslite?
Zdravím na Slovensko,chtěl jsem se zeptat jestli není Váš Fiat 131 na prodej.Příspěvek je sice staršího data,ale řekl jsem si,že to zkusím.Nebo jestli nevíte o někom kdo by prodal slušnou 131čku.Měl jsem 131 Abarth,ale před lety jsem ho prodal a teď toho lituji.S pozdravem Roman Říha Nový Knín / CZ /
adr112@seznam.cz
adr112@seznam.cz
- F.l.a.n.e.l.
Tohle už bude Death Topic ...dle poslední návštěvy Joeho ( viz.: pon lis 25, 2013 7:33 pm )
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Tak trochu som tu prestal chodit.... na aute nic extra nove.... obalil som klucky na stahovanie okien do kozenky.... snad pridam aj fotky
V okoli moc 131 nejazdi... viem o jednej ale neviem v akom je momentalne stave. Skusim zistit. Nad predajom auta som neuvazoval ono by to asi zaviselo od ceny. Nemam sajnu kolko by mohlo mat take auto cenu, nakolko to uz nieje original. Co myslite?
V okoli moc 131 nejazdi... viem o jednej ale neviem v akom je momentalne stave. Skusim zistit. Nad predajom auta som neuvazoval ono by to asi zaviselo od ceny. Nemam sajnu kolko by mohlo mat take auto cenu, nakolko to uz nieje original. Co myslite?
A aby ste nepovedali ze som celkom suchar tak aktualne foto mojho druheho Fiatu
- F.l.a.n.e.l.
Tak tohle se mi líbí o hodně více
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
na kolik si ceníš té červené 133?
- H.o.m.i.e.
Sakra chlape masakr! Pecka oba dva, ale ten červený se mi líbí víc
tak to je jednoduche : -auto ma stalo 700 EurojajiN píše:
na kolik si ceníš té červené 133?
-kolesa 500
-sedadla 200
-svetla 30
-volant Raid + naba 40
ostatne je zanedbatelbe.... zatial so s autom nic moc nerobil okrem znizenia, nafarbenia par podvozkovych komponentov a vyroby svetelnej rampy.
No konecne neco zase potesi oko.Kola cerveny slusej , ale u nas bych se asi bal vyjet, ze by me organove sezrali.
Souhlas. Takto bych se bál kola provozovat, mi to leze jen tak decentně a už mi bylo oznámeno, že to je na zastřelení.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW