http://www.sportovnivozy.cz/52304-toyot ... ae86-praha" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
E46 330 nejede? Jsem to teda neřídil, ale zajímá mně názor.... a E90?Trhyy píše:Teď jsem chvíli jezdil s Focusem ST s cca 300hp a to tahání za volant to je něco šílenýho, člověk musí mít furt obě ruce na volantu i když jede pomalu...foukne turbo a volant se ti snaží vyškubnout z ruky. Todle mě by mě na těch předokolkách fakt nebavilo a 200hp předokolka moc zábavná asi nebude, pokuď teda nebude mít 900kgtholis píše:
vavris: Kdyby tě zajímala předokola tak pak silně doporučím GTI, S3, CupraDo limitu se vejdeš i s brzdama, podvozkem a stabíkama
Prdel s tím asi nebude jako se zadokolkou (i když já se s předohrabem bavím královsky), ale servis je jinde a dá se s tím jezdit denně. Jak ti cokoliv odejde můžeš do týdne zas jezdit a nevykrvácíš..
alternativ na předohrab je neskutečný množství: focus st/rs, megan sport, corsa OPC apod.
Za ty prachy bych koupil M3 3.2 a nebo trošku přitlačil a koupil EVO, nebo STI![]()
Zmíněná E46 330i fakt nejede....
1550kg nebo kolik a 230koní, takže fakt nic moc, E90 už má 265koní a pocitově mi přijde že to už trošku jede, ale furt žádnej zázrak s ohledem na váhu, a spíš mi to přijde jako daily car, než track day car, když už tak 335i a JB3, 400k, 600Nm a nasedanoViking píše:E46 330 nejede? Jsem to teda neřídil, ale zajímá mně názor.... a E90?Trhyy píše:Teď jsem chvíli jezdil s Focusem ST s cca 300hp a to tahání za volant to je něco šílenýho, člověk musí mít furt obě ruce na volantu i když jede pomalu...foukne turbo a volant se ti snaží vyškubnout z ruky. Todle mě by mě na těch předokolkách fakt nebavilo a 200hp předokolka moc zábavná asi nebude, pokuď teda nebude mít 900kgtholis píše:
vavris: Kdyby tě zajímala předokola tak pak silně doporučím GTI, S3, CupraDo limitu se vejdeš i s brzdama, podvozkem a stabíkama
Prdel s tím asi nebude jako se zadokolkou (i když já se s předohrabem bavím královsky), ale servis je jinde a dá se s tím jezdit denně. Jak ti cokoliv odejde můžeš do týdne zas jezdit a nevykrvácíš..
alternativ na předohrab je neskutečný množství: focus st/rs, megan sport, corsa OPC apod.
Za ty prachy bych koupil M3 3.2 a nebo trošku přitlačil a koupil EVO, nebo STI![]()
Zmíněná E46 330i fakt nejede....