Přehrání RFID čipu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přehrání RFID čipu
Máme v baráku otevírání na kartu, což bude hádám a prosím o opravu jestli se mýlím, jednoduchej RFID čip(prostě přiložím, ozve se pípnutí a dveře se otevřou). Vzhledem k tomu, že mě sere forma klasický kreditní karty která je velká a nepraktická a hlavně jsem jí dneska ráno někde vytratil, jsem se chtěl zeptat, zda je možný data z tý karty vytáhnout a nahrát je na nějaký jiný zařízení. Je to nějak složitý udělat? Umí to někdo v domácích podmínkách, nebo je třeba někam do firmy? A co na to Jan Tleskač?
Ideálně na něco takovýho
Ideálně na něco takovýho
✠Luftwaffle✠
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehrání RFID čipu
ja ja ztratil takový "bytař"
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je karta jen na vstup do baráku a do garáží. Jinak se chodí přes recepci, kde tě stejně pustí bez ptaní.
✠Luftwaffle✠
to zarizeni stoji cca 4500 a musis mit na to prislusny SW...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:36, celkem upraveno 2 x.
už nemám hnujdaj...
On ale nemá z čeho, když tu kartu ztratil
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:36, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Ten čípek na obrázku jsme měli na vstup do školy. Vevnitř je jen LC obvůdek, s tím nic moc neuděláš
(natož do toho něco nahraješ), je to tam zakápnutý nějakou srajdou.
Musel bys nejspíš zasáhnout přímo do toho otevíracího systému.
PS: výborná věc : Když máš ten čípek na klíčích a oderve se ti to plastový očko,
tak čip přestane fungovat, páč ta cívečka vevnitř je vinutá tím kouskem plastu
(natož do toho něco nahraješ), je to tam zakápnutý nějakou srajdou.
Musel bys nejspíš zasáhnout přímo do toho otevíracího systému.
PS: výborná věc : Když máš ten čípek na klíčích a oderve se ti to plastový očko,
tak čip přestane fungovat, páč ta cívečka vevnitř je vinutá tím kouskem plastu
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kartu mám ještě jednu, ale šlo mi o to, že než si nechávat dělat novou kartu, tak bych si to nechal zkopírovat do nějakýho použitelnějšího formátu. Je to prakticky klíč od vchodovejch dveří, ale sere mě že i když jdu jen před barák nebo do garáže, tak si musím cpát do kapsy peněženku protože neustále jí vyndavat a zandavat je voser. Tohle bych si dal jako přívěsek ke klíčům a bylo by to vyřešený.
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neříkám že to musí bejt zrovna konkrétně to co je na obrázku, ale prostě cokoliv co by šlo přidělat na klíče a bylo by to nějak použitelně velký.
✠Luftwaffle✠
tyhle rfid chipy sa daji sehnat pomerne jednoduse napr ebay hledej RFID key fob nebo RFID keychain
pokud máš kartu je z ní třeba to přehrát do chipu,
tak 50% jsou neprogramovatelný chipy s pevným kódem.
pokud ke kartě máš něco jako předávací protokol, pravděpodobně na tom papíru bude i ten kód z chipu
ikdyž koupíš RFID klíčenku za 40 korun, tak by měla jít přikódovat do systému zámku, záleží na typu zámku, asi je o do domluvě s domovnicí
pokud máš kartu je z ní třeba to přehrát do chipu,
tak 50% jsou neprogramovatelný chipy s pevným kódem.
pokud ke kartě máš něco jako předávací protokol, pravděpodobně na tom papíru bude i ten kód z chipu
ikdyž koupíš RFID klíčenku za 40 korun, tak by měla jít přikódovat do systému zámku, záleží na typu zámku, asi je o do domluvě s domovnicí
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tyhle mám skladem, ale je potřeba aby tě někdo přidal na "list" čipů co můžou do baráku a starej se jen smaže. Pak je za cca 1600 RFID kopírka, ale ta umí tuším 125KHz čipy a ten co máš ty je s nějvětší pravděpodobností 13.56MHz, ale může to bejt i ta "stopětadváca"
Já bych si to nechal implantovat pod kůži ono i vytahovat klíče je voser
tvl to není zlej nápad.. zase tak velký to neníjajiN píše:Já bych si to nechal implantovat pod kůži ono i vytahovat klíče je voser
sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:36, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
To se pak nemusíš bát, že by nějakej nálezce čipu zneužil situace.. Chtěl bych vidět někoho, jak si štrádluje s něčí amputovanou rukou, aby si otevřel vchodový dveře.
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T