Jaký auto na tahaní aut na podvalu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaký auto na tahaní aut na podvalu
taky jezdim morčetem, sice 85kw, ale tak nějak si s tím poradí, výhoda SAGu je delší rozvor, 7 míst, hodně velikej dojezd a malá spotřeba (jezdím do 8,5 litru, počítal jsem to z Chorvatska s Focusem na podvalu, prázdnej se o moc nenavyšuje od běžný spotřeby) na aktivnější tahání bych volil T4 111kW v longu
offroudi žerou jak prokopnutý i prázdný, tak že výdělek Ti jde do paliva
odtah od 7kč/km 731810210
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
T4 by nebyl problem, ale to uz je velkej kokot... Parkovani atd... Je to proste uz dodavka...
@starter: 85kW se chci vyvarovat. Jakej mas kod motoru a najezd / poruchy?
@starter: 85kW se chci vyvarovat. Jakej mas kod motoru a najezd / poruchy?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi, pokud jezdíš aktivně tak skoro neparkuješ
musim to zaťukat, ale zatím na nájezd 270tis km to má vše mimo startéru a prodloužení poloosy původní, přitáhl jsem to s kilem na tachu z rajchu, nepočítám brzdy a rozvody (na těch jsem udělal menší úpravu a zrušil jsem hydronapínák řemene)
momentálně repasuju bufík s ručním spínáním
musim to zaťukat, ale zatím na nájezd 270tis km to má vše mimo startéru a prodloužení poloosy původní, přitáhl jsem to s kilem na tachu z rajchu, nepočítám brzdy a rozvody (na těch jsem udělal menší úpravu a zrušil jsem hydronapínák řemene)
momentálně repasuju bufík s ručním spínáním
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nn nezivim se tim... Jen pro svy ucely max znamy...
Tak to rad slysim. Jeste ten kod motoru.
Tak to rad slysim. Jeste ten kod motoru.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem jezdil v PL tak 90% jacků měli Octu Tour v kompajnu a 4x4, a valili
kod AUY
obas ještě poláky vídám se zajímavejma kombinacema povozů, 607 a na podvalu T4 plachta
obas ještě poláky vídám se zajímavejma kombinacema povozů, 607 a na podvalu T4 plachta
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
JJ oni to moc neřeší , je fakt že jsem nedávno za mojí 306 sedan 1.9TD tahan nákladní přívěš s celkovou hmotností 2500kg sice prázdný, a v pohodě, jen jak fuklo tak jsem nevěděl co dřív
nevim, se 111kW to není ideální rozložení na kvalty, tam se vyplatí letět 110, při 90-100 to není úplně v ideálních otáčkách, lepší by byla převodovka ze 102ky.starter píše:taky jezdim morčetem, sice 85kw, ale tak nějak si s tím poradí, výhoda SAGu je delší rozvor, 7 míst, hodně velikej dojezd a malá spotřeba (jezdím do 8,5 litru, počítal jsem to z Chorvatska s Focusem na podvalu, prázdnej se o moc nenavyšuje od běžný spotřeby) na aktivnější tahání bych volil T4 111kW v longu
Hoši až potkáte jako já Poláky na dálnici se Seicentem a zatim vlál galaxy s prázdným podvalem při asi 100kilometrový rychlosti z kopce, tak to byl teprve extrém zajímala by mě výdrž toho auta...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Seicento je nezničitelné
- LiberaleMiguel2
Poláci v tomhle prostě spoléhají na svou víru, "pan z nami" a jedou
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si vzpomnel ze B6 Passat (ten hnusomrd s LED vzadu) 4motion ma taky 2tuny...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Transportér blbý na parkování? Mě osobně se s ním parkovalo líp než s většiny dlouhými limuzínami Je to vysoký, blízko předek, někdy jsou i prosklený, velký zrcátka.. To jsem antitalent na parkování.
Po Rakousko vidím často lítat feferóny a rumuny, oktávka komplet naplněná bordelem. Od pneu po staré televize . Za tím podvál s autem a to taky naplněné
Nebo jsem viděl borca a ten měl nějaký náklaďák, na něm malou odtahovku a na ní auto
Po Rakousko vidím často lítat feferóny a rumuny, oktávka komplet naplněná bordelem. Od pneu po staré televize . Za tím podvál s autem a to taky naplněné
Nebo jsem viděl borca a ten měl nějaký náklaďák, na něm malou odtahovku a na ní auto
Ahoj
Potřeboval bych to tu trochu oživit. Mám pár obecných otázek a potřeboval bych poradit. Doba se zase o čtyři roky oproti poslednímu příspěvku posunula a tak určitě máte za tu dobu zase víc zkušeností
Uvažuju koupit Sharana v dieselu 103 kw, rok výroby tak 2011. Auto chci využívat pro osobní potřeby, ale tak 8krát do roka zajet s podvalníkem do zahraničí. Koukal jsem na hodně aut a žádná lepší varianta mě nenapadla Je tu někdo?
Potřeboval bych to tu trochu oživit. Mám pár obecných otázek a potřeboval bych poradit. Doba se zase o čtyři roky oproti poslednímu příspěvku posunula a tak určitě máte za tu dobu zase víc zkušeností
Uvažuju koupit Sharana v dieselu 103 kw, rok výroby tak 2011. Auto chci využívat pro osobní potřeby, ale tak 8krát do roka zajet s podvalníkem do zahraničí. Koukal jsem na hodně aut a žádná lepší varianta mě nenapadla Je tu někdo?