Den otevřených dveří - Autodrom Most - 22.3.2014
Re: Den otevřených dveří - Autodrom Most - 22.3.2014
Butcher: Ja jsem to posledni kolo odjel tak pomalu kuli zavade ty woe...(spad mi tlak oleje)Ne ze jsem se az tak bal...Slo jen o to ze jsem nedokazal jet na plno do zatacky...furt jsem mel v hlave co se stalo pri nehode...Hold asi takovej frajer co se presto prenese nejsem no...
" www.autowerks.cz "
ahoj.to chce čas.Já když šel na dálnici přes boudu,tak jsem se pak také v každé zatáčce bál....
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Všechny fotky ze sobotního Mostu:
http://tunerrr.rajce.idnes.cz/Volne_jii ... _22.3.2014" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tunerrr.rajce.idnes.cz/Volne_jii ... _22.3.2014" onclick="window.open(this.href);return false;
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Onboard videa z mejch jízd ze sobotního Mostu: http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... l-zp6ReZTO
Mazda 6 2,3i - 122kW
(kotouče EBC TG, destičky EBC YellowStuff, HEL BrakeLines, pružiny H&R -35mm,tlumiče Bilstein B8, stabilizátory RacingBeat, Spojka Exedy Stage1, Setrvačník Exedy, 6spd swap, zadní světla CarLed, RX-8 Wheels GlossBlack...)
(kotouče EBC TG, destičky EBC YellowStuff, HEL BrakeLines, pružiny H&R -35mm,tlumiče Bilstein B8, stabilizátory RacingBeat, Spojka Exedy Stage1, Setrvačník Exedy, 6spd swap, zadní světla CarLed, RX-8 Wheels GlossBlack...)
tak pár záběru ode mě
1. jízda - moje nejrychlejší, mihne se tam pár škodovek, 5d Cicic Ufo, 2 Focusy
2. jízda - kluci s Nissanama, Deri, Evo, BMW, Focus
3. jízda - okta RS, Primera, 306GTi,Type-R, E36, Ibiza Cupra a černý BMW - který jsem za boha nedokázal předjet
4. jízda - pár Civiců a moje volnější jízda - už se mi zas projevoval problém s odlejváním benzínu v zatáčkách
po zimě je tam chyb jak máku a rezerv v jízdě pro příště je tam ukrytých taky dost
nemáte tam někdo na fotce toho mího splašeného veterána
1. jízda - moje nejrychlejší, mihne se tam pár škodovek, 5d Cicic Ufo, 2 Focusy
2. jízda - kluci s Nissanama, Deri, Evo, BMW, Focus
3. jízda - okta RS, Primera, 306GTi,Type-R, E36, Ibiza Cupra a černý BMW - který jsem za boha nedokázal předjet
4. jízda - pár Civiců a moje volnější jízda - už se mi zas projevoval problém s odlejváním benzínu v zatáčkách
po zimě je tam chyb jak máku a rezerv v jízdě pro příště je tam ukrytých taky dost
nemáte tam někdo na fotce toho mího splašeného veterána
Subaru Legacy RS MY93
Subaru Imreza RS Sport MY05 (sold)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Respekt Nemůžu se nezeptat, jak se Ti řídí s tou levou rukou?Dle videa,to vodíš naprosto normálně
Audi Coupe Quattro
občas mám problém s některými typy volantu, v práci dost auta střídám (osobáky, dodávky, malý náklaďáčky) jen ty volanty dost ničím, třeba na fábce po mě koženej volant vypadal, jak po 500tisících a přitom měl jen 160tisíc, tady ten na Legu má najeto cca 8tisíc a už ho mám ohoblovanejTom_ píše:Respekt Nemůžu se nezeptat, jak se Ti řídí s tou levou rukou?Dle videa,to vodíš naprosto normálně
velký problém jsou teda auta bez posilovače řízení, takže žádný starý veteráni jinak i na kole a malý motorce (skútr, babeta) jsem jezdil
Subaru Legacy RS MY93
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak to jsou sluzební auta, tak to sere pes... Mozna nejakou rukavici,vyzkouset, ci neco obdobneho...Snad to nejak vyresis
Audi Coupe Quattro
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
To ladaf,,,,,
Az ty onboardy poslu na kamaradovo pc z KV, ktery ma uz kotel let ,vymazleneho legace, druheho v turbu jako darce a k tomu dve svx, tak ho okamzite odvezou.......
To proste neda....
Az ty onboardy poslu na kamaradovo pc z KV, ktery ma uz kotel let ,vymazleneho legace, druheho v turbu jako darce a k tomu dve svx, tak ho okamzite odvezou.......
To proste neda....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
tak pak napiš jeho reakci, to jsem zvědavej možná o mě už bude vědět ze subaru forpavelini píše:To ladaf,,,,,
To proste neda....
jinak z Legáče je tam původní už jen kastle, motor, pohon a část interiéru - zbytek prošel komplet kurou od Whitelinu a beSTIalizací - křížením s GC imprezou, aby byla víc
Subaru Legacy RS MY93
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
ladaf: borec, smekám.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Verim, ze na kecy o nejakym handicapu nejsi vubec zvedavej, ale smekam Na druhou stranu nebyl bych to ja, kdybych se nezeptal, jestli tem lidem nahodou neni spatne z te pacenky ....joke, ses borec
mmch znas Petra Nemce z NC power?To je dokonce protetik....snad jsem pouzil spravny slovo
mmch znas Petra Nemce z NC power?To je dokonce protetik....snad jsem pouzil spravny slovo
KEHO rennsport
myslím že ne, pochybuju, že si dotyčný stihl všimnout on si toho normálně nikdo moc nevšimne, většinou jí skovávám v kapse nebo podobně a stává se mi, že si toho lidi všimnou třeba až po několika setkáníchButcher píše:Verim, ze na kecy o nejakym handicapu nejsi vubec zvedavej, ale smekam Na druhou stranu nebyl bych to ja, kdybych se nezeptal, jestli tem lidem nahodou neni spatne z te pacenky ....joke, ses borec
Petra Nemce z NC power bohužel neznám, tu Ladu vodí parádně já na to ani nemám od státu žádnej papír, pro ně jsem stejnej jako všichni ostatní a jsem za to rad, jen u odvodu na vojnu jsem hned vyfasoval modrou
Subaru Legacy RS MY93
ladaf: zvenku to mělo parádní zvuk
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
LADAF - klobuk dolu ...
skutocne bezva jazda...
to P.E.T.R. - a skus si predstavit, co asi tak robia mne...
ked som na drahe s mojim zelenym crepom ..
skutocne bezva jazda...
to P.E.T.R. - a skus si predstavit, co asi tak robia mne...
ked som na drahe s mojim zelenym crepom ..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
čí je ta celica GT4?
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
xenon04: nádherná fotka moc dík
Subaru Legacy RS MY93
kdyby chtěl někdo zkouknout obrázky, tak může zde - https://www.flickr.com/photos/99751302@ ... 922721263/" onclick="window.open(this.href);return false;
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neztratily se nějaké příspěvky? Nebyly tu náhodou už 4 strany?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Xenon - parádní fotky jako vždy, díky
Posero - moje, pokud se nepletu, už jsme si dříve psali SZ. Koukej už tu svou dostavit, ať mám parťáka konečně...
P.S. Chlapi, když už jsem online, nechystáte se někdo do Mostu ještě na testy, třeba teď v dubnu viz termíny:
http://www.autodrom-most.cz/cz/test-auto-moto/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Dni otevrenych dveri je moc hustej provoz na honění časů a chtěl bych zkusit zajet nějaký rozumný čas na volnější trati... nechcete někdo taky vyrazit, ať nejedu sám?
Díky, Hasa
Posero - moje, pokud se nepletu, už jsme si dříve psali SZ. Koukej už tu svou dostavit, ať mám parťáka konečně...
P.S. Chlapi, když už jsem online, nechystáte se někdo do Mostu ještě na testy, třeba teď v dubnu viz termíny:
http://www.autodrom-most.cz/cz/test-auto-moto/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Dni otevrenych dveri je moc hustej provoz na honění časů a chtěl bych zkusit zajet nějaký rozumný čas na volnější trati... nechcete někdo taky vyrazit, ať nejedu sám?
Díky, Hasa
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
moje je zatím v původním stavu a myslím, že bude honička leotos to přestavit
jinak do mostu plánujem nějaký víkend jak říkáš bez lidí tak se můžem domluvit
jinak do mostu plánujem nějaký víkend jak říkáš bez lidí tak se můžem domluvit
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
no víkendy asi nejsou z pochopitelnejch zavodnich duvodu, ty terminy viz link jsou spis pracovni dny... ja tam urcite v dubnu pojedu, tak pokud by se chtěl někdo přidat, budu rád...
Tak držím palec, ať vše uděláš dle představ
Tak držím palec, ať vše uděláš dle představ
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
Hasa: Pokud by to bylo za rozumné peníze jel bych já a určo ještě jedno GTI. Za oba ručím že pojedeme bezpečně Třeba to nakonec zlomím..Problém je že mohu cca až po té hodině
" www.autowerks.cz "
no, cena neni uplne lidova, 1100 Kč/auto/25 min...
budu rád, když vyrazíme společně...stačí domluvit datum, i podle pocasi, aby bylo sucho...klidně tam pak zavolam a ověřím konkrétní termín... díky, Hasa
budu rád, když vyrazíme společně...stačí domluvit datum, i podle pocasi, aby bylo sucho...klidně tam pak zavolam a ověřím konkrétní termín... díky, Hasa
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205
Uff já myslel že se to dá rozpočítat jako třeba v Sosnové... Ticka za 25minut je celkem dost. Mám tam nějaké známé zkusím to zařídit levněji Já to mám kousek tak pokud to bude po 4té hodině pojedu každopádně...pokud to bude cca tak za polovic
" www.autowerks.cz "
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:34, celkem upraveno 2 x.
už nemám hnujdaj...
Aleshi: Kamarád se živí kurzy bezpečné a sportovní jízdy.. A to přímo na autodromu a polygonu.. Byl i v televizi na silvestra Chceš kontakt?
" www.autowerks.cz "
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:34, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Aleshi: Zavolej mu;) Určitě ti ukáže jak se má jet a pak bude sedět vedle tebe a říkat ti apod. Nevím neabsolvoval jsem to a taky bych to potřeboval... Párkrát semnou jel v autě na Sosně a ukazoval mi apexi, kdy brzdit a kdy plyn a čistou stopu..ale to bylo jen tak...určitě má metody jak to učit A mají kurzy i pro PČR a záchranky
" www.autowerks.cz "
tholis - pokud se ti něco povede domluvit, budu rád, když mě přibereš do klubu ...kdyžtak mi napiš SZ prosím, kdyby to bylo aktuální... díky, M.
Audi A4 2.0 TDI MY08
Toyota Celica GT4 ST205
Toyota Celica GT4 ST205