Dipování - Louny
Dipování - Louny
Čus, kámoš se zabývá dipováním kol, aut a všelijakých doplňků.
Ceny kol:
R15 -->1600kč
R16 -->1700kč
R17 -->1800kč
R18 -->1900kč - 2000kč
R19 -->2100kč
R20 -->2200kč
Cena za celolak dipem Leon/Octavia/Golf/A3 --> 10999kč
Ostatní doplňky záleží na dohodě.
Tel.: 603829223
http://ulozto.cz/xyBX4o4M/total-dip-rar" onclick="window.open(this.href);return false; zde si můžete stáhnout provedenou práci.
Ceny kol:
R15 -->1600kč
R16 -->1700kč
R17 -->1800kč
R18 -->1900kč - 2000kč
R19 -->2100kč
R20 -->2200kč
Cena za celolak dipem Leon/Octavia/Golf/A3 --> 10999kč
Ostatní doplňky záleží na dohodě.
Tel.: 603829223
http://ulozto.cz/xyBX4o4M/total-dip-rar" onclick="window.open(this.href);return false; zde si můžete stáhnout provedenou práci.
Leon 4x4 VR6 + Soft Chipforum.cz
Re: Dipování - Louny
Jak je tam foto toho obroušenýho nárazníku, chápu to dobře, že dipem se dají schovat právě tyhle problémy nebo se to před dipem ještě upravilo stejně jako kdyby to šlo na lak?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:28, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
bude se to muset zabrousit a evidentně to chtělo i trochu kitu, aby tam ta rejha nebyla i po dipu. každopádně tohle se místo předraženýho dipování dá vyřešit sprejem s plastovou strukturou (Body, 200,-), popřípadě se ta struktura prodává normálně v plechovce. spoustu aut to má stříklý origo.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Tohle poškození je plastidipu, takže naleptat ředidlem a stříknout znovu. Kit ani plnič se nepoužil...Chaindler píše:Jak je tam foto toho obroušenýho nárazníku, chápu to dobře, že dipem se dají schovat právě tyhle problémy nebo se to před dipem ještě upravilo stejně jako kdyby to šlo na lak?
mě by spíš zajímalo jak se tohle opravuje...když to šrábnu odřu atd..jak se to napojí nebo se to jen stříkně?
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
"Naleptáš" přechody ředidlem a dostříkneš. Většinou se to pěkně spojí. Ale je to zkušenost kamaráda, co dip dělá, sám to vyzkoušený nemám. Ale mně takhle spravoval masku dobitou od kamínků
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
o to mi šlo, mám SUV a občas jedu do terenu,kde se počítá s oděrem...je to postaší vůz tak je třeba i řešit rez atd ...takže spíš přemýšlím na tím přebarvením přes ty grafitácký spreje....co koukám po okolí tak barevnou stálost mají slušnou....
Ford Mondeo TDCI (96kw)