Venca: Lidl je pro nás moc malý, my potřebujeme celý obchoďák
Tholisi nemáš se za co omlouvat, lidi se můžou ukroutit hlavy když jedu přes město. Když parkuju v centru tak běžně musím odhánět lidi abych se dostal k autu, všichni jsou z toho totálně hotoví, takže jeden nějaký kecálek s Golfem mě fakt nerozhodí i kdyby napsal cokoliv a o to víc si užiju jak se mi před tím budeš klanět
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 06 črc 2014 10:00, celkem upraveno 1 x.
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
LM: prave si pouzil ten nejotrepanejsi argument vesnickeho tunera... Ja jsem radsi kdyz nebudim pozornost a kdyz tak ji radsi budim u lidi co tomu rozumi.. Pritom ta bila je nadherna..fakt krasnej kousek...hold majitel ma asi esteticke citeni
LiberaleMiguel2 píše:Venca: Lidl je pro nás moc malý, my potřebujeme celý obchoďák
Tholisi nemáš se za co omlouvat, lidi se můžou ukroutit hlavy když jedu přes město. Když parkuju v centru tak běžně musím odhánět lidi abych se dostal k autu, všichni jsou z toho totálně hotoví, takže jeden nějaký kecálek s Golfem mě fakt nerozhodí i kdyby napsal cokoliv a o to víc si užiju jak se mi před tím budeš klanět
teda jo, seš fakt borec
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
par umeleckych, mobilem delanych a vlastne je to maly, nema to 500 koni, takze to nemelo smysl ani fotit... dobra zprava je ze se to udrzelo ujizdejici mazdy mx-5
To bílý coupé vypadá opravdu zdaleka nejlíp. Sice nemusím barvu kol, ale to už je otázka vkusu. Nechtěl jsem vůbec komentovat to zelený, ale naprosto souhlasim s Tholisem a miguela reakce mě opravdu solidně pobavila
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Diky za pozitivni reakce na meho Tiba, to jsem tady moc necekal Jinak na fotce ty kola vypadaji bidne, hlavne vsak cervene. V realu je to ruzova perlet ze vzorniku Lamborghini, ruzove to je vsak pouze na svetle, idealne slunicku, jinak se to tvari takhle cervene, kor ve tme. Kazdopadne diky za komenty, popr.i konstruktivni kritiku
Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
JRD McLAREN píše:Martine toho pana vedle Fonze druhy krat odomna pozdravuj.. a ze mu uz priste neprozradim ani cislo bot ..
(fpodstate ho moze pozdravovat hocigdo..)
Myslíte tady toho pana před pane Fonze? Co vám provedl vošklivýho?