Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Fotky aut z ulic
Flanel: taky sem koukal, ze to ma RZ
viper mel neskutecnej zvuk, to jako jo
no hodim sem jeste nejaky fotky ) nejak se mi to tu hromadi )
no hodim sem jeste nejaky fotky ) nejak se mi to tu hromadi )
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
tunerA3: dle RZ sem viděl neska toho samýho, dobrá náhoda. a byl na stejným místě jak před tejdnem ten E-type V12, kdo ví jestli to nejsou povozy nějakýho sběratele
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jinak majitel k tomu akorát přicházel, tak jsem si počkal co to bude za rachot a vono hovno, hybrid, aspoň do určitý rychlosti...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
smazano - vsechny vas tu miluju a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:04, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Tak, tak, P1 umí stejně jako 918tka jet čistě na elektriku narozdíl třeba od LaFerrari, které už je v čechách taky.
Doba razích supersportů pro mě skončila u F40 či F1...
Doba razích supersportů pro mě skončila u F40 či F1...
- F.l.a.n.e.l.
tunerA3 píše:Flanel: taky sem koukal, ze to ma RZ
http://www.stream.cz/speed-tv/10002677- ... ke-kladivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Na toho zasrané BMW i12 u nás děláme skla. To auto bytostně nesnáším.. Dnes jsem kuli tomu řešil expedici a ráno budu jak idiot od 6hod seřizovat stroj...grrr
" www.autowerks.cz "
myslíš i3 nebo tu i8
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
i8 = u nás i12...vím hovno proč i3 děláme taky i3=i01 tu mám taky ale ta se tolik nesere
" www.autowerks.cz "
vždycky mi je tak smutno, když koukám na ty fotky... aspoň pohladit!
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
Slušivé
Jakési Italské paštiky ..........
https://www.facebook.com/AlfaRomeoGTVbyO.H.1/?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; <--- Víc fotek a postupu
https://www.facebook.com/AlfaRomeoGTVbyO.H.1/?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; <--- Víc fotek a postupu
je divný, že to majiteli nechybí, zřejmě ho překvapilo zpoplatněný parkoviště u Benziny, na skle má i platnou park kartu na Phu-1, stojí tam asi 2 měsíce
odtah od 7kč/km 731810210
smazano - vsechny vas tu miluju a az se jednou potkame tak dame radsi panaka - zvu...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:05, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
u nás zase stála přes dva roky fungll nová audi a8L...bylo mi jí líto a pak jsem zjistil, že majitel snad sedí a auto je v exekuci, ale nechápu, že ho nechají jen tak dva roky stát. Navíc mě při čištění ulic málem odtáhli auto a tohodle se ani nedotkli....
- phaeton_esc
Kousek od práce zase parkuje docela hezká T3 Caravelle. S botičkou. Pokaždý na jiným místě, ale vždycky s botičkou...a nakonec jsem zjistil, že botička je majitele
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
smazano - vsechny vas tu miluju a az se jednou potkame tak dame radsi panaka - zvu...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:05, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Není to úplně z ulice.. byl na mimoňskejch válkách, tuším 2005, podle samolepky.
Na polňačce se vysypalo čelní
Na polňačce se vysypalo čelní
V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
U nás (Hodonín) jednu dobu stálo GTV, asi dva roky. Opuštěné, pod stromem. Bylo hodně zaprášené, urvaná anténa, maska, ruplné přední světlo, malinko padlá nárazník, ale interiér tip ťop, krásná zachovalá kůže, bílý koberec a bylo mi ho líto a říkal jsem si, že zjistím, čí je a domluvím se na koupi například za odvoz. A naráz auto někam zmizlo a už ho nikdo neviděl http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/9/9840 ... .jpg?ver=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakési Italské paštiky ..........
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Praze je celkem dost takhle opuštěných aut... nedávno jsem zrovna narazil na E46 cabrio, stojí minimálně měsíc na jednom místě (celkem dost rušné), ledabile zaparkovaná, ale vykradená nevypadá... nechybí někomu?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
copak ve městě, ale že už týden na R10 na výjezdu Brandýs n/L stojí passat B5 kombi je taky divný
odtah od 7kč/km 731810210
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
botičky teď jsou trend, jak jsem letěl na dovču, tak před letištěm cca 200m zaparkoval chlap BMW 7er, vylezl s rodinkou, auto zamkl a šel dovnitř, v letadle seděl vedle v uličce, tak jsem mu říkal jestli ho nesere, že tam byl zákaz stání, že dostan botu, tak mi říká: "Dělám to tak furt, dostanu botu za 450kč, a parking na 10 dní u letiště zdarma"
- LiberaleMiguel2
No hlavně u 7er je jistota, že kdyby nedostal botu, tak to auto tam za 10 dní nebude
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V jakým městě dávají policajti botičky za 450,- Kč, když padesátikorunový pokutový bločky už nejsou asi 10 let?
✠Luftwaffle✠
- F.l.a.n.e.l.
Bločky jsou na jakoukoliv částku Klidně ti dá 999,- kč
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
To první Capri jsem potkal asi před měsícem v Praze
Já na tom prvním Capri nechápu ty Véčka... To už mě je rovnou můžou dát na moje auto...
Něco z Tesca:
Něco z Tesca: