Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak změnit tvar nárazníku např.
Slyšel jsem že to jde pomocí montážní pěny, kterou naneseme přímo na plech nebo plast, v našem případě nárazník, poté si z ní vyřežeme - vybrousíme tvar, kterého chceme dosáhnout, poté to celé vezmeme žlutým kytovacím tmelem, pak už můžeme nastříkat plničem a lakovat. Je to možné? Nebo se to dělá jinak? Bojím se, aby vážně ta montážní pěna držela.
Předem děkuji
Jak změnit tvar nárazníku?
Re: Jak změnit tvar nárazníku?
Penu se doporucuje smichat s kypricim praskem a cukrem - lip se s tim pracuje a po vytvrdnuti to i lip drzi
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Dobře mi začíná dovolená
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Já dával místo cukru sůl, tou nic nezkazíš8laz3r píše:Penu se doporucuje smichat s kypricim praskem a cukrem - lip se s tim pracuje a po vytvrdnuti to i lip drzi
- LiberaleMiguel2
http://www.pajaplast.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Udělej ideálně ve Photoshopu návrh, dodej k němu rozměry co kde jak říznout, nadstavit atd a oni ti to upraví
Těch ostatních si tady nevšímej, v ustavech mají v pátky omezený výdej léků....
Udělej ideálně ve Photoshopu návrh, dodej k němu rozměry co kde jak říznout, nadstavit atd a oni ti to upraví
Těch ostatních si tady nevšímej, v ustavech mají v pátky omezený výdej léků....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)