Z čeho vyrobit držák na GoPro do auta?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Z čeho vyrobit držák na GoPro do auta?

Příspěvek od Tom_ »

Jedna se o trubku,ktera bude lehka a pohlti i nejake ty vibrace...Premyslim,ze bych koupil ty plastove na vodu,ale nevim jak to bude s vydrzi...Delka te trubky bude nejspis cca 70-90cm...Uchytit na sedacku kamera nejde...Jedna se o to,aby byla kamera primo uprostred mezi sedackami...Uchyceni bude bud u "popelniku vzadu" a nebo u uchyceni zadnich pasu...

edit : neco takoveho,ale tycka musi smerovat smerem dolu..Jelikoz na skorepinu to takhle nepujde uchytit...
Obrázek
Audi Coupe Quattro

LiberaleMiguel2

Re: Z čeho vyrobit držák na GoPro do auta?

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

U skořepiny by to šlo takhle uchytit na průvleky na pásy. Jestli budeš mít dvě skořepiny, tak bych mezi ně natahnul tyčku a cajk 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

jekl je asi lepsi napad, nez plastova trubka na vodu. ta se bude hodne ohybat.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Mam dve skorepiny,ale nechci sedacky spojovat...Docela me zaujal tenhle "dildo" drzak...Myslim,ze s prisavkou by sel pekne prisat na lakovanou stranu skorepiny a tema otocnyma kloubama pak nastavit do dostatecne vysky...

Obrázek

A uchytit to nekde bud na oranzovou znacku a nebo cervenou,ikdyz na cervene uz dochazi k zaobleni...

Obrázek
Audi Coupe Quattro

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

To se bude třepat jak cyp...
Dával jsem mobil za jízdy do podobného dřzáku na sklo a vždycky jsem to musel ještě zapřít o sklo přímo mobilem, jinak se to třepalo...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Nemas lepsi tohle? http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1744 ... -cable.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; prisaknes to na zadni okno a bude to zhruba stejne jak mezi sedackama ne? :)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

No ja tohle uz da se rict mam,ale jen s takovym ramenem...No kdyz to bude na zadnim okne pripevnene, tak mam takovy pocit, ze to bude pomerne hodne vzadu a ze ty vibrace to uvolni a spadne dolu prave...
Audi Coupe Quattro

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Ja jsem si tohle prave koupil ale nemel sanci jeste vyzkouset protoze jeste cekam nez dorazi kamera no.. tak snad to bude ok.. hlavne zvenku teda at to drzi heh :)

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

co zespodu na strechu prilepit nejakym mamutem nebo tmelem na autoskla desticku se stativ sroubem a potom nejaky vkusny pruchod a zaslepku na stropnici? a v kompu potom jenom otocit video o 180 stupnu?

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Nemit strop,tak to neresim,ale nechce se mi mit diru ve strope a pak nejakou záslepku,to nebude zrovna vypadat nejlepe...
Audi Coupe Quattro

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

Stanley píše:Nemas lepsi tohle? http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1744 ... -cable.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; prisaknes to na zadni okno a bude to zhruba stejne jak mezi sedackama ne? :)
tenhle drzak mam a stoji dost za prd... do auta jeste mozna dobry, ale treba na strechu ani napad, kdyz zaberu, tak to sundam holou rukou... Je dost maly a hur se nastavuje. Navic na kyvani do stran nema zoubky, takze se to vyklani i kdyz to utahnes na krev

Ted mam tenhle http://www.ebay.com/itm/360767290921?_t ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatim jsem s tim nejel vic jak 120, ale prezilo to (orig GoPro vydrzi asi 230)
Naposledy upravil(a) PitrsCZ dne 02 zář 2014 12:39, celkem upraveno 1 x.
SEAT Toledo II 1.9TDi 81->96kW, -35/-35 KW Suspension - SOLD
Škoda Octavia II FL RS 2.0TDi 125kW DSG

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

Tom_ píše:edit : neco takoveho,ale tycka musi smerovat smerem dolu..Jelikoz na skorepinu to takhle nepujde uchytit...
Obrázek
driv jsem na rychlo vyrabel neco podobneho na chate ze dreva, celkem do drzi, ale chce to pridelat kyvnou hlavu z nejakyho levnyho stativu aby se to dalo nastavit do stran. Mel jsem to na sedacce ridice, takze to moc nelitalo a drzelo

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

PitrsCZ píše:
Stanley píše:Nemas lepsi tohle? http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1744 ... -cable.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; prisaknes to na zadni okno a bude to zhruba stejne jak mezi sedackama ne? :)
tenhle drzak mam a stoji dost za prd... do auta jeste mozna dobry, ale treba na strechu ani napad, kdyz zaberu, tak to sundam holou rukou... Je dost maly a hur se nastavuje. Navic na kyvani do stran nema zoubky, takze se to vyklani i kdyz to utahnes na krev

Ted mam tenhle http://www.ebay.com/itm/360767290921?_t ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatim jsem s tim nejel vic jak 120, ale prezilo to (orig GoPro vydrzi asi 230)
s přísavkou na sklo mám svý zkušenosti a určitě to nemůžu hanit, na okruhu to vždycky drželo fest, pokud ta samotná přísavka nebyla už vylítaná...bohužel na sedačce se to bude dost klepat si myslim
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

Na sedacce ridice moc ne, jelikoz tu zatizi ridic svoji vahou, a kamera bude kopirovat pohyb ridice. Zkousel jsem to, kdyz jsem jeste nemel kameru (SJ4000), tak jsem tam pridelal kompakt fotak (Olympus TG-820) s vypnutou stabilizaci obrazu a rozklepany to nebylo.

Tu prisavku (tu malou) mam novou cca mesic. Na skle to drzi v aute celkem dobre, ale pro venkovni pouziti se nehodi jak jsem psal nahore. Pri nastaveni osy X tam jsou zuby a neprotoci se to, ale na nastaveni osy Y uz tam nejsou a i kdyz se to hodne utahne, tak staci mala rana a nakloni se do strany.

Asi nejlepsi by byl ram v aute a drzak primo na nej

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

Pro inspiraci. Tech kamer tam ma nekolik ;)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

tak či tak, mě tydle záběry zpoza řidiče nepřijdou tak gut, krom toho, že tam jde vidět na řidiče a jeho pohyby, ale zase mi přijde, že jde mnohem hůř vidět dopředu před sebe, což třeba při závodech je pak marný, když člověk nemá záběr na pořádný souboje před sebou.
VW - Very Wonderful

PitrsCZ

Příspěvek od PitrsCZ »

No, na sklo pridelavam mobil pro nataceni pred sebou ;) Jeste musim vychytat umisteni drzaku aby nebyl videt.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

No ja mam tu prisavku co tady daval Pitrs...Rudi, kde pripevnujes kameru?Na okno spolujezdce?Nechci,aby mi prekazel sloupek...
Audi Coupe Quattro

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Dnešní kamery mají takový úhel, že je podle mě zbytečné vymýšlet ať je to fakt uprostřed.... Pro příklad:
Na okně spolujezdce, jde vidět krásně před sebe i na řidiče, z okna ani když to bylo venku, dokonce i na plechu mi nikdy nespadla a to je přísavka za dvě stovky z bazoša

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

to jo,ale kdyz bude sedet nekdo na sedadle spolujezdce,tak ten uhel co pujde videt, bude hodne maly si myslim
Audi Coupe Quattro

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

já mám klasickou malou do auta, né GOpročko, takže rovnou na čelňáka 8)
VW - Very Wonderful

P.E.T.R

Příspěvek od P.E.T.R »

Já mam jedno GoPro origo přísavkou na čelním skle, hned vedle středového zrcátka a druhou mam vzadu na 3. brzdovém světle pro zadní záběr. Zkoušel jsem ji i na helmu a z toho jsou supr záběry, jenom je třeba vychytat správný úhel. Ven už ji nedávam, je z toho nepoužitelný zvuk.
Aktuálně: :D
2000 Citroen Saxo VTS 1.6 16V 150hp 791kg
2001 Peugeot 607 3.0 V6 152kW
2000 Citroen Saxo VTS 1.6 16V
1999 Citroen Saxo VTS 1.6 16V
2003 Mercedes-Benz Vito II 2.2CDI 110kW
???? Škoda 120S
podval

Odpovědět

Zpět na „Pokec“