Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
Řešení křídla je hezký, ale na autě, který tomu celkově odpovídá, aspoň vzhledově. To tvoje coupečko mi na takový křídlo přijde málo extreme, podle mě to bude vypadat dost blbě - kor v kombinaci s neonama atp.
raketovyho králíka s tím prosím nespojujTakeshi píše:takhle mno
[img]jpg[/img]
mě se to líbí, ale bude to hrozná šílenost
sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
- LiberaleMiguel2
Křídlo je fakt na seznamu poslední, ono by se toho ještě dost upravilo než by tam šlo. Jiný přední nárazník, vepředu spliet, vzadu difusor....
o Rocket bunny jsme taky uvažoval, líbí se mi to jak cyp ale to už jsou cypovinky, až bych nevěděl co s penězma a vzhledem k ceně plánů na honění výkonů to jen tak nebude
o Rocket bunny jsme taky uvažoval, líbí se mi to jak cyp ale to už jsou cypovinky, až bych nevěděl co s penězma a vzhledem k ceně plánů na honění výkonů to jen tak nebude
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- SomČarovný
Kde se dá sehnat ten Rocket Bunny wide kit? Nejlip na audi? kdyžtak sz
7GTD
- LiberaleMiguel2
JDM only, změn značku
http://www.greddy.com/products/aerodyna ... cketbunny/" onclick="window.open(this.href);return false;
aji na Coupečko bych si ho musel upravit, resp. vyrobit na míru....
A při ceně řádově tisíce dolarů mi ta výroby přijde tak nějak lepší
http://www.greddy.com/products/aerodyna ... cketbunny/" onclick="window.open(this.href);return false;
aji na Coupečko bych si ho musel upravit, resp. vyrobit na míru....
A při ceně řádově tisíce dolarů mi ta výroby přijde tak nějak lepší
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Mazda 6 2,3i - 122kW
(kotouče EBC TG, destičky EBC YellowStuff, HEL BrakeLines, pružiny H&R -35mm,tlumiče Bilstein B8, stabilizátory RacingBeat, Spojka Exedy Stage1, Setrvačník Exedy, 6spd swap, zadní světla CarLed, RX-8 Wheels GlossBlack...)
(kotouče EBC TG, destičky EBC YellowStuff, HEL BrakeLines, pružiny H&R -35mm,tlumiče Bilstein B8, stabilizátory RacingBeat, Spojka Exedy Stage1, Setrvačník Exedy, 6spd swap, zadní světla CarLed, RX-8 Wheels GlossBlack...)
- LiberaleMiguel2
a málo Undergroundu a teď si dám tak do jara pauzu
- SomČarovný
a nálepky taky nesouhlasí
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
A ten blinkr je taky víc oranžovej
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
Mazda-121-1.3
LiberaleMiguel2 píše:
a málo Undergroundu a teď si dám tak do jara pauzu
to jako ze tu nebudes nic psat?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
ten pravy se ozval...
čobol ukažte nam nissana
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš být raketový inženýr a stací ti kalkulačka aby jsi si spočítal že na křídlo takové velikosti bude působit tlak - střelba od boku - při 180km/h cca 400kg což je ti asi jasné,že nějaký pojebaný plastový nárazník i s hliníkovou výztuhou nemůže udržet a jediné možné řešení je konstrukce ukotvená přímo do kastle. Jinak se na to VYSER!LiberaleMiguel2 píše:to bych musel řezat do výztuhy, ona je těsně pod nárazníkem, a to se mi moc nechce. Ona ta výztuha je jenom obdelník, nic složitého na výrobu
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
- LiberaleMiguel2
A výztuha je ukotvená do čeho ? .....SZ
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Ale je uchycená na uchytu kterej je kurčenej k tlumení nárazu a ne aby držel tlak křidla kterej to bude tlačit dolů a vyvracet do zádu
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Vyměnit výztuhu za tažný, který je na podobný zatížení stavěný by mohlo vyřešit problém ale jedna nevýhoda tam je váží to o pár desítek kilo víc
Mazda 6 2,3i - 122kW
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A vy si stále myslíte, že to bude lítat 180 aby to mělo takovej přítlak?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Akorát to tažný je stavěný přesně na to co ta výztuha,teda přesně opačně.Deri píše:Vyměnit výztuhu za tažný, který je na podobný zatížení stavěný by mohlo vyřešit problém ale jedna nevýhoda tam je váží to o pár desítek kilo víc
Já bych ho nechal na to "auto" přidělat co chce,víc zmrvit ho už stejně nemůže?
- LiberaleMiguel2
přes 200 to lítá už v sériiVenca Brody píše:A vy si stále myslíte, že to bude lítat 180 aby to mělo takovej přítlak?
vmax = 206 km/h hustýýýýýý
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
moje ide len 253 ...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Libor12: 400kg? na Fabii WRC bylo na zadním křídle 2t...
Race your life
Nechte to tak, aspon bude sranda..
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem napsal "střelba od boku" nijak jsem si práci s výpočty nedal,vše odhadem. Vím,že při velkých rychlostech vznikají dle rozměru,tvaru a rychlosti tlaky i nekolik tun. Proto jsem to taky otevřel. Vím o jednom nejmenovaném členovi,kterému podobná lopata - dobře ukotvená - v rychlosti nad 250,zlomila zadek auta jak sirku karoserie podobná h coupé jen v origo RWD. Taky se takovýmhle lopatám přizpůsobuje nastavení podvozku jako spring rate pružin,tuhost tlumičů .. není to jen o tom - dát lopatu - sundat lopatu. Aby auto pak nejak fungovalo je třeba doseřídit podvozek. I když třeba do předem označených pozic,znamená to práci určitě na celý den,včetně nastavení geometrie. Prostě pokud to chce člověk dotáhnout do funkčního konce a ne to tam mít jen kvůli "pozérství" urazí dlouhou cestu a nic nesmí podcenit. a zrovna tak jako je ta lopata schopná vyvinout přítlak,umí to i obráceně,což sice není žádoucí ale už jsem to viděl.mira58 píše:Libor12: 400kg? na Fabii WRC bylo na zadním křídle 2t...
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
- LiberaleMiguel2
Alešovi naštěstí taková lopata Coupečko nezlomila, tak jsem celkem klidný
Jenže to měl asi uchyceny za kufr a křidlo bylo velky asi jako když se posklada z kinder vajíčka ne? To co si tam navrhoval ty je blbost totalni. Se na to raději vykašli u tebe to k jizdnim vlastnostem nepřida nic (bo pochybuju že tvoje pruměrna rychlost je kolem 160 km/h) nehledě na to, že lidi co testuji křidla to nedělaji jen na papirech.LiberaleMiguel2 píše:Alešovi naštěstí taková lopata Coupečko nezlomila, tak jsem celkem klidný
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
- LiberaleMiguel2
Měl tam lopatu jak sviň
A s plánovaným výkonem tahle rychlost v průměru nebude problém
LM2: a jen tak pro moji zajimavost. To křidlo jste tam davali jakym způsobem? Počitala se vaha a poměr zatížení tlakem při rychlostech? Dělali jste to někde ve wing-tunnelu/v terenu, bo jste prostě koupili křidlo, ktery se vam libilo a řekli jste si "jooo dame to na kufr a bude to krutopřisny a pak napišu jak to děla přitlak jak hovado"
Neřešim jestli to vypada dobře nebo ne, ale mě někdy přijde že vy oba nevite, jestli chcete auto na vykon, nebo na design. Oboje mit prostě nemůžete.
Neřešim jestli to vypada dobře nebo ne, ale mě někdy přijde že vy oba nevite, jestli chcete auto na vykon, nebo na design. Oboje mit prostě nemůžete.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- LiberaleMiguel2
Ono tam to křídlo bylo a já ho před lakem jenom sundal, zabalil a poslal Zemimu