Zdravim,
Tak nějak se mi blíží období kdy jsem si našetřil hromádku a přemýšlím a nějakym pěkným svezení za rozumnou cenu. Do oka mi padlo tohle (viz nadpis), jsem skoro už jasně rozhodnutej, že do usa verze accorda pujdu.
Ale mam dilema.
Co bude lepší z pohledu spolehlivosti, svezení?
3.0 V6, kterej se do toho daval zasadně v automatu nebo ta 2.2 16V manual?
Spotřebu a podobný kravinky neni třeba řešit, s nějakyma "rozumnýma" investicema do startu počítám.
Nad prelude jsem přemýšlel, ale neoslovilo mě
Popř. uvitam rad nějaky jiny předohrab alternativy
Btw vtípek pro miguela - hujdu čupé nechci
Díky
Honda Accord usa verze (coupe) - názory/zkušenosti
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Honda Accord usa verze (coupe) - názory/zkušenosti
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Re: Honda Accord usa verze (coupe) - názory/zkušenosti
ahoj, doporučím stavit na honda-clubu.cz projít si vlákna jako "honda clasic" projdi i jednotlivé modely jsou zvlášť vlákna o acco, legendu je tam spousta postřehů a zkušeností.
případně tam kontaktuj člověka s nickem "Rom." to je člověk kterého hledáš, hondy vozí, má veliký přehled a jestli někdo tak on poradí, sežene a doveze
případně tam kontaktuj člověka s nickem "Rom." to je člověk kterého hledáš, hondy vozí, má veliký přehled a jestli někdo tak on poradí, sežene a doveze
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
super, díky mocposero píše:ahoj, doporučím stavit na honda-clubu.cz projít si vlákna jako "honda clasic" projdi i jednotlivé modely jsou zvlášť vlákna o acco, legendu je tam spousta postřehů a zkušeností.
Nejspíš bych to nechal dotáhnout z němec apod. protože česky trh s tou generací 2000+ je tu strašně chudej
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
koukni na HC, něco si tam přečti, kontaktuj "Rom."ana a domluv se s ním to je asi nejlepší cesta kterou se můžeš vydat pro takové auto
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4