Na druhou stranu, co by jsi nechtel od jerabnika? A ruku na srdce - to auto za majitele prase nemuze a navic sundat tuzing samolepky, nalakovat kapotu a dat vyraznejsi kola, tak je to i pekne.
Markus: nejsi tlustej, jen se mas dobre..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
lupo se mi líbí, a že to není leštěnka? no a co, však daily car je daily car. jinak tebe musí mít sousedi asi rádi, když jim tam zabíráš 3 parkovací místa co?
Phob. píše:lupo se mi líbí, a že to není leštěnka? no a co, však daily car je daily car. jinak tebe musí mít sousedi asi rádi, když jim tam zabíráš 3 parkovací místa co?
To je ještě ok. Já mám sousedy se 4ma, 3ma a 3ma autama.. Takže kolikrát nemám kam zaparkovat svůj 3tí vůz
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
AR166 - proto jsem zvedák zatím nechal ležet v koutě a rači se válím po zemi. Jinak jednosloup schvaluju, to je super. Koukám že i beton v podlaze stojí za to
je skoro nepouzivanej, poctivej motex. dvousloupovej by se mi do garaze ani nevesel a na to moje prskani je jednosloup lepsi. beton, tu svini modrou, skalu pojebanou, ani nezminuj. 7 dni prace s velkou zbijeckou cca 3 hodiny denne. predchozi majitel na zakladech nesetril.
po třech letech na vrchách v chomutově.... byl to boj ale 43KW vybojovalo 2. místo v kategorii ST do 1600ccm (2/2) ...
ten flíček na dveřích máme od toho když se couvá v garáži a ťukne se ponk ...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
rekl bych že bys mi spis sebral pohar za místo druhé