líbí se vám taková úprava?
líbí se vám taková úprava?
Ahoj vše Zajímá mě váš názor na takovou úpravu, kterou jsem si nechala udělat
Re: líbí se vám taková úprava?
Pokud k tomu bude takhle ztvárněná karoserie, proč ne...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem konzervativní a litý kola mají být stříbrná... případně bílá... jen u Subaru je vyjímka na zlatá
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tak být konzervativní se mi nechce ale díky za názor.
ukaž na co to přijde
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já konzervativní ohledně kol uplně nejsem, ale designově mi to přijde o ničem. Uplně se ztratí tvar kola a výsledek je takovej, že je vlastně jedno, jestli tam budeš mít poklici polepenou tim samym motivem nebo nějaký epes kola....a to by mě sralo
Jojo, je to jak vysypanej bordel z popela pokrytej lakem, nebo to má nějaký tvary, smysl? Moc v tom toho nevidim, každopádně je to moc malý, kdyby to bylo 5x tak velký, tak se na to asi dá koukat, když beru v potaz, že na to nebudu koukat půl metru od kola
...
stejne je to jen reklama
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
fajn pro někoho, kdo při prakování brousí obrubníky
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tak uz nekdo napiste, ze chceme videt slecny ( )( ).
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- F.l.a.n.e.l.
AMENm.artty píše:Já jsem konzervativní a litý kola mají být stříbrná... případně bílá... jen u Subaru je vyjímka na zlatá
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše