Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- SomČarovný
Re: Aktuální fota vašich aut
do archivu, sbiram zajimave fotky a ty tvoje se mi libi
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
a jeste dve z dneska. fijat, m3d a dve boudy zadarmo.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
davejte sem taky fotky.
.. boeing jumbo jet patina dost.
.. boeing jumbo jet patina dost.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
- F.l.a.n.e.l.
Podobná MIRJA dneska přistála i v Ostravě :lo:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
dobrej PAPA-mobil....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
zdraví vás majitel rychlého pitkina
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
asi to nebude seria
- LiberaleMiguel2
Však už s tou 110kW plečkou říkal, že ti natrhne triko, tak teď už jsi úplně v prdeli.....Stanley píše:Rychlého?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
když to nebude na rovince, tak je to dost možné
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
víc než pravděpodobnéVavris.cz píše:když to nebude na rovince, tak je to dost možné
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Clio je překvapivě agilní a zábavná krabička. V dobrých rukách dovede velmi zaskočit. A nadšeného vodiče báječně pobavit.
Pan AR asi plánuje koupit slona, tak shání matroš na megasloní boudu
Pan AR asi plánuje koupit slona, tak shání matroš na megasloní boudu
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- LiberaleMiguel2
To nejspíš jo, ale Lukin tehdy mluvil o přímcemaRkus píše:víc než pravděpodobnéVavris.cz píše:když to nebude na rovince, tak je to dost možné
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Flanel pekne, krasavecF.l.a.n.e.l. píše:Konečně povětrnostní podmínky, kdy si můžu trošku zadriftovat
SDC12666.JPG
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Jak jsem byl v Myte na tom malem okruhu, tak to je idealni pro takove male lehke auto.. Ale treba na Slovakia Ring bylo videt, ze tyhle male krabicky se tam spis docela trapi. Jinak jen tak pro info, Tib umi taky dobre fungovat na okruhu - https://www.youtube.com/watch?v=-DzjIGWWazI" onclick="window.open(this.href);return false; Uz jsem zkousel milion aut, mel i nekolik silnych fwd, ted mam i jako druhe auto rwd 300hp+ a Tib je na fwd prekvapive dobry i v zatackach. (mam/mel jsem moznost porovnat, takze to neni tim, ze bych byl zaujaty)
Jinak kdyz uz tu pisu, tak ta cerna M3 vypada dobre.. dival jsem se ted i na ceny a daji se sehnat docela rozumne. Fajn auto
Jinak kdyz uz tu pisu, tak ta cerna M3 vypada dobre.. dival jsem se ted i na ceny a daji se sehnat docela rozumne. Fajn auto
z toho videa jsem pochopil, že jsi tu 130 RS nemohl dohnat...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Tak aspoň je vidět kdo o téhle hračce něco ví Ono necelých 200ps při necelých 1000kg dělá toho žabožrouta na okreskách víc než hravého. Jsem zvědavý na čas z Brna. A ti, kteří kteří v tom nikdy nejeli nadále zůstanou u pózování se zaplýma neonama v podzemních garážích nákupního centra.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Tady má někdo v avataru novou audinku , to máš v manuálu? Koukám po 4kolce asi v benzínu a audi mi vychází nejlépe.remix píše:Flanel pekne, krasavecF.l.a.n.e.l. píše:Konečně povětrnostní podmínky, kdy si můžu trošku zadriftovat
SDC12666.JPG
Hujdaj a sempl klever
Lukine máš nějaký dobrý tip kdy se dá zajezdit v Brně? volné jízdy kdy se ti plete hromada blbů mě nezajímají.. díky za info
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Nejsem teda Lukin, ale koukni na todle v podstatě celá ta oblast před brnem kde jsou tečky je libová
BTW: na volnejch jízdách když si stoupneš dopředu tak si myslím že nebudeš mít problém, minimálně do doby než dojedeš loudy o kolo, což zase tak hned nebude
Kód: Vybrat vše
http://www.touge.cz/mapa/
BTW: na volnejch jízdách když si stoupneš dopředu tak si myslím že nebudeš mít problém, minimálně do doby než dojedeš loudy o kolo, což zase tak hned nebude
díky za link... no abych stal někde vepředu tak to abych tam v tom autě spal od večera... kdyby se s těma blbama alespoň dalo domluvit... navíc nechci na ně furt dávat pozor. jemu nevysvětlíš kdo má právo na stopu a podobně
EDIT: koukam kolem baraku chybi ten nejhezci kopec.. tak ho tam postnu
EDIT: koukam kolem baraku chybi ten nejhezci kopec.. tak ho tam postnu
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
progres: kdyz jsem v Brne byl na podzim s otcem tak jsme uz 10minut pred koncem predchozi jizdy stali na startu. Kupodivu starter prvne pustil specialy z depa, a za jednou M3kou co vyjizdela z depa jsme i dojeli do "cile" s minimalni ztratou. Chtelo se mi misty zvracet, a to ma jeho FWD focus jen 240koni. To co startovalo za nama po nas nas nepredjelo.
Ve vysokem myte to je radost pozorovat ty male splasene nakupni tasky. At uz Clio, Mini cooper, Lotus 7, MX5, Fiesty. S vetsima autama je to tam spise trapeni. Ja si to tam s Focusem vzdy uzivam naprosto moc
Ve vysokem myte to je radost pozorovat ty male splasene nakupni tasky. At uz Clio, Mini cooper, Lotus 7, MX5, Fiesty. S vetsima autama je to tam spise trapeni. Ja si to tam s Focusem vzdy uzivam naprosto moc
Naposledy upravil(a) r0mik dne 28 led 2015 21:45, celkem upraveno 1 x.
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
- LiberaleMiguel2
To je hovado ten pán aspoň že je aspoň jedna fotka na všech kolech dobré jak cyp
ten děda jak to pozoruje na stráni, fokus málem boudu
Já mám právě podobnou zkušenost taky z podzimu, jel jsem teda řekněme 6tej, všechno kromě M3 jsem předjel - ta dojela kousek předemnou no za tu dobu mě předjeli jen ty splašený lotusy No a až chvíli před koncem jsem předjel pár aut "o kolo" takžemi to nepřišlo tak hrozný
V Mejtě jsem byl na podzim taky a už se těším na příští rok snad toho stihnu víc a taky se někde potkáme - i s tvejma EX kolama Škoda že jsem z amater cupu dohledal minimum fotek, taky bych chtěl takový lítací
V Mejtě jsem byl na podzim taky a už se těším na příští rok snad toho stihnu víc a taky se někde potkáme - i s tvejma EX kolama Škoda že jsem z amater cupu dohledal minimum fotek, taky bych chtěl takový lítací
progres: myma exkolama? Vubec nemam tucha o co gou
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Jestli se nepletu, bral jsme od tebe v Prostějově na benzince kola
jake to meli byt? Ale spise si myslim ze to je omyl
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Máš recht, Mám v těch Fordistech z Vašeho kraje bordel.. Koukal jsme do SZ byl to Radek124