Kouření v hospodách/klubech.

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Je v zákaz kouření v hospodách dobrý nápad?

Jsem pro zákaz
40
42%
Jsem zásadně proti zákazu
43
45%
Je mi to jedno, ale chci se hádat
12
13%

Celkem hlasů: 95

Breakthru

Re: Němeček je buzna!

Příspěvek od Breakthru »

jo, tyhle zákony maj svoje výsledky.Stejně jako když se z dobrý vůle v USA zakázal alkohol :lol:

Srovnávat kouření s braním drog je dobrá píč*vina.Jakej je v tom rozdíl?Šlehněte si za volantem nebo si zapalte.Asi žádnej rozdíl,co :D daleko větší svinstvo je blbý pivo a jakejkoliv chlast, kvůli kterýmu lidi lezou do hospod.......
svět dospělých je pro mne záhadou......

Kein

Příspěvek od Kein »

A vůbec zakážeme v tomhle státě všechno, včetně zábavy. Ignorance is strength, freedom is slavery, war is peace.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

:kladivo:
Obrázek
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Kein píše:
MartyCZe píše:Dobře, když pominu ten zákaz kouření.
Aniž to tušíte tak většina z nich tyhle podmínky dávno splňuje!
Ano! A to je přesně ono! Trh se přizpůsobuje. Zcela přirozeně a nerušeně, nikdo netrpí, nikdo nepžichází o své právo a o své peníze. Otevírají se nekuřácké hospody, v restauracích se začínají objevovat domácí produkty, levnější a alcohol-free. Tak proč podporuješ zákon, který násilně uvede toto pro všechny podniky a to i pro ty, u kterých to povede ke ztrátě? Proč?

Mě ani tak nesere to, že se to kouření zakáže, kuřák nejsem; mě sere to "kdo" to zakáže a jakými "argumenty" to podporujete - stylem "já bych to chtěl, to se mě hodí a tak to chci" a vůbec se nezajímáte o lidi co ty podniky vlastní a mají představu o svém podniku svou vlastní, a nemáte nárok toto požadovat.
Z meho pohledu to žadny argument "že se mi to hodí" vubec není. Vzhledem k tomu, že často cestuju tak vyjit z klubu/hospody bez nutnosti hned doma zahodit oblečení, protože je komplet nasakly smradem z cigár považuju za běžný standart.
Bohatě by stačilo v tomhle zákoně přidat vyjímku, že prostě hospody vytyčí prostor určení kůřákům k hulení a nazdar. Podobně jako je to v pajzlech kam v čechách chodim já. Většina z nich má malou zahrádku nebo balkony, kam si jdou kuřaci kurvit dobrovolně plíce a nerušej tím ostatní.
Chápu, že lidi co kouřej si to dobrovolně obhájí i kdyby jim do cigar začali přihazovat kyanid.
Všichni tu brečíte, že jooo všechno nam zakažte a udělejte z nás větší ovce, připadáte mi akorát jako anarchisti, ktery by si nejradši dělali co chtěli a klidně někoho odpráskli na silnici jen protože chtěj. Ty zakony, leč v čr to jsou fakt kraviny tu jsou ve svym základě nastaveny tak, aby se tu neděl bordel jako na ukrajině, což nikomu z vás nedochází.
Na eko vypalny jste si zvykli, leč tu na to bylo taky dost vybrečený téma a žijete s tim v pohodě dodnes, proto nevidim důvod proč se nepřizpůsobit i tomuhle a najit si v tom stejný kličky, jako to bylo z vypalnym z eka, kdy se to ojebavalo přes ZTP
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

AR166 píše:ze tys hlasoval, ze se chces hadat? :D
Ne ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Kein píše: Ritchmo..."tady" je kde? Australie? Ono úroveň svobody v zemích Commonwealthu, včetně UK není nic moc a rozhodně ji tady nepropaguj jako vzor, protože to žádný vzor není a odsralo to už hodně lidí. Naopak, státy "kingdom of Condom" je přesný příklad toho, kde se nechcem jako ještě relativně svobodná střední Evropa dostat. A opravdu to, že si na to nevolníci v Australii zvykli, protože jim nic jiného ani nezbývalo, mě opravdu jako racionální argument nestačí. Za války si lidi v Německu a Rusku taky zvykli na leccos. Naopak Commonwealth je odstrašující případ.
Jj zmiňoval jsem to v jednom z předchozích příspěvků, tak už jsem to znovu neopakoval. Nic nepropaguju, prostě mi jak to tu funguje vyhovuje. Ono to bohužel neni jenom o zákonech a pravidelch, ale i o lidech a jejich přístupu. Nevím kde si přišel na to že si na to lidi zvykli apod. Tuším tak maximálně hádáš.

Ty hospody a kluby tady prostě v naprostý většině případů mají kuřáckou otevřenou místnost nebo malou terásku apod, která je pro kuřáky a všichni jsou spokojený.
Co se týče kolkovaný vody to jsem samozřejmě nemyslel. Regulujou se ceny cigeret a to je v pořádku, ale taková hloupost jako jeden levnější nealko drink než pivo a všichni z toho mají vánoce. Tady je voda z kohoutku zdarma všude. Nikdo si nikam nepůjde sednout jenom na vodu zdarma. Lidi si jí tu dají opravdu jenom když chtějí. Nedají si jenom proto, že je zadarmo a tak jí tam přece nemůžou nechat.
Upřímně levnější nealko drink než pivo je mi celkem ukradenej. Dává to smysl a chápu proč se to někdo snaží prosadit, ale nepříjde mi to tak důležitý. Pro kouření nemám naprosto žádný pochopení, takže jsem pro jakkoukoliv regulaci ve prospěch nekuřáků.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Kein

Příspěvek od Kein »

MartyCZe píše: Na eko vypalny jste si zvykli, leč tu na to bylo taky dost vybrečený téma a žijete s tim v pohodě dodnes, proto nevidim důvod proč se nepřizpůsobit i tomuhle a najit si v tom stejný kličky, jako to bylo z vypalnym z eka, kdy se to ojebavalo přes ZTP
No, touto větou jsi mi doslova vyrazil dech, takže už ti dál nic argumentovat nebudu/nemůžu, leč to s tímto tvým přístupem nepadne na úrodnou půdu. To je zkrátka už hodně zvrácený styl života.

I když, přeci jen jednu výtku k tomuto:
MartyCZe píše:připadáte mi akorát jako anarchisti, ktery by si nejradši dělali co chtěli a klidně někoho odpráskli na silnici jen protože chtěj. Ty zakony, leč v čr to jsou fakt kraviny tu jsou ve svym základě nastaveny tak, aby se tu neděl bordel jako na ukrajině, což nikomu z vás nedochází.
Mýlíš se, velmi se mýlíš. Nejvíc chaosu a zla mají na svědomí právě vlády s diktátem se zdánlivou presumcí správnosti a příznivci takového silného státu, neboť "Zákony se přeci musí dodržovat". Stačí se podívat do historie. Kritické myšlení je zapotřebí.

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Re: Kouření v hospodách/klubech.

Příspěvek od Venca Brody »

Takže jelikož jsem nekuřák a v rodině kuřáka taky nemáme, tak jsem pro zákaz. Zrovna včera jsem byl na jedné oslavě obklopen kuřákama ze všech stran a bohužel se to nedalo vydržet. Zabalil jsem to brzo, jelikož tak silnej záchvat kašle a pálení očí jsem dlouho nezažil. :shock:
Nepomohlo ani si jít vyčistit plíce na vzduch, po návratu do místnosti do 10ti minut opět to samé.
Takže jsem pro úplnej zákaz.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

to bude krása až si u piva nezapálím, možná doma u lahváče ale to mi asi taky brzo zakážou, protože někdo bude chtít dojít na návštěvu a bude mu vadit že bude smrdět, sic mu můžu říct at nechodí ke mě když nechce smrdět....

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Breakthru píše: Srovnávat kouření s braním drog je dobrá píč*vina.Jakej je v tom rozdíl?
Přestaň kouřit. Už za pár hodin začneš shánět svoji dávku drogy stejně jako feták. Ty to máš jednodušší v tom,že drogu ti legálně dodává stát.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Já teda nekuřák jsem, kouření mi vadí když někam jdu a přesto jsem proti plošnému zákazu... je přece demokracie ne? Každého hospoda a na každém je rozhodnutí kterou klientelu preferuje. Pokud někdo ve své knajpě povolí dýmit tak já tam prostě nejdu a jdu jinam, kde se nekuří.... hotovo :mavani:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

ja sice kuřák jsem, ale nevnucuju nikomu to dýchat, takže ani před přítelkyní nekouřim, nebo si zajdu na balkón. V autě jsem si zapálil párkrát, ale vždy okna dole a v hospodách kam chodím, kouří snad všichni, ale převážně se chodí ven. Jinak je u nás i spousta nekuřáckých podniků nebo podniky se stavebně oddělenými prostorym do kterých si i já kuřák rád zajdu na dobrý jídlo...Takže je mi celkem jedno jestli to zakážou nebo ne, ale je pravda co nám zakážou dál? Celkem zajímavý dokument ČT o návykových látkách a celkově o tomhle omezování. https://www.youtube.com/watch?v=GADCWPgkEuQ" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

zákaz je nesmysl,ale tvrdě tresta za porušení zákazu tam, kde to už účelně zakázáno je. (zastávky apod.) Přijít do práce smradlavý by nasralo asi každého nekuřáka.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Včera jsem na celé odpoledne půjčil svou 2,5 letou dcerku tchýni - kuračce. A ačkoliv by si nedovolila v její blízkosti zapálit (viděla jak rychle jde típnout vajgl, když to jeden takovej idiot udělal) její barák je tím nasátej. Večer se mi malá vrátila a hadry šly hned do pračky a malá do vody. Hnus toto! Bohužel i kdyby krabka stála dvě kila stejně budou smradi chodit mezi námi...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

ty ses dobrovolne rozhodl odevzdat dite do mista ktere je nasate kourem a pak brecis ???? wtf ????

co to tu tak ctu tak fakt tato spolecnost je v prdeli... porad by jen nekdo nekomu neco zakazoval... dobrovolne se tu kazdej vystavuje vlivum veci co mu vadi a hned dupe okolo sebe ze mu vadi... tak nechodte do kurackych podniku atd...

cekam za jak dlouho bude problem ze kuraci stoji venku pred hospodou a smrdi na celej chodnik....

myslel sem ze alespon tady jsou lidi se zdravym rozumem a je to tu samej komous :savle: (a pardon zapomel jsem a male procento lidi s postizenim mozku ve vysokem stadiu)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/ ... e-pro.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Máte to spočítáne řekl bych :-)

Je sranda, jak se tu někteří, mimo nadávek a komentářů na úrovni neadrtálce, snaží léčit svoje komplexy :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Ale kdepak, jen poukazuji na to, že abys smrděl jak pytel sra*ek nemusíš být nutně v zakouřeném prostoru. Cigára jsou zlo a kuřákům (a nejen jim) bych klidně zdvojnásobil zdravotní pojištění... Deset let jsem nebyl u lékaře, teď jsem musel s malou projít chodbou kde nalevo stali noťáci s modrýma rypakáma, napravo tuberoidní chrchlalové a mezi nimi se tlačili důchodci čekající na pokec s doktorem. To byl zas zážitek... :savle:

Kein

Příspěvek od Kein »

Ultima píše:Ale kdepak, jen poukazuji na to, že abys smrděl jak pytel sra*ek nemusíš být nutně v zakouřeném prostoru. Cigára jsou zlo a kuřákům (a nejen jim) bych klidně zdvojnásobil zdravotní pojištění... Deset let jsem nebyl u lékaře, teď jsem musel s malou projít chodbou kde nalevo stali noťáci s modrýma rypakáma, napravo tuberoidní chrchlalové a mezi nimi se tlačili důchodci čekající na pokec s doktorem. To byl zas zážitek... :savle:
No tak to abys zdvojnásobil zdravotní pojištění i tlustým prasatům, řidičům, motorkářům, sportovcům, alkoholikům, horníkům, fízlům, hasičům...hoď kamenem kdo jsi bez viny... :roll:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

takze tlustej fizl ridic by mel to pojisteni docela mastny :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Oba moc dobře víte jak je to myšleno. Kuřák je člověk jenž si vědomě poškozuje zdraví stejně jako feťák a stejně jako vožrala (dvě ze tří sra*ček defacto distribuuje stát), já jako řidič a motorkář nevím o tom že bych si ho vědomě poškozoval... a jestli bude argumentovat že řidiči si strnulou pozicí přetěžují nohy nebo že motorkáři fouká na klouby tak to neberu...

Angličák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angličák »

Kdo chce, ten si bič najde.... takže být kýmkoliv, tak bych se bál čehokoliv ze strany státu :lol: A jen si to obhajujte, jak je to perfektní krok.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Je zde nejaky nekurak, ktery by byl proti zakazu koureni? Prijde mi, ze breci hlavne ty "fetaci", kteri bez sve drogy nemuzou vydrzet.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ano, třeba já. Už jsem to psal.

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

ja taky. :D hned na prvni strance.

"jsem sice nekurak, ale k hospode kour patri. :D spis mi jde o princip, jak pise bobr. pasty z tuby a amarouny zrat nechci. jak mi sahnou na tucny maso, tak se naseru. :D"
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Ja tady nevidim kuraky, kteri by si vymahali, aby mohli kourit v nekurackych restauracich anebo kdekoliv, kde je koureni zakazano. Kuraci zakaz koureni respektuji. Kdo tady breci jsou jedinci, kteri nechteji respektovat PRAVO kuraku kourit tam, kde je koureni POVOLENO. Ne proto, ze by nemeli moznost se tomu, co je tak nehorazne obtezuje, vyhnout a jit do nekurackych restauraci, ale jen a pouze proto, ze chteji nekomu odebrat PRAVO delat neco, s cim oni nesouhlasi. Muslimy na naprosto tech samych principech netolerance urazi restaurace nabizejici veprove maso - a to i presto, ze je tam nikdo nenuti chodit anebo dokonce to veprove maso jist. Stejne (jako nekterym nekurakum) jim proste jen vadi, ze to muze zcela legalne delat nekdo jiny. Nekourite a nechcete smrdet? Nelezte do kuracke hospody. Jdete nekam, kde se nekouri a vse voni po ruzich. Jednoduche reseni, ktere nekteri nekuraci ne ze nemuzou, ale pouze nechteji prijmout. Live and let live.
IQ stylingem nenahradis.

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Ja bych v hospodach zakazal i alkohol,protoze taky skodi zdravi a pachne.Me sere ten princip.Ze jsem zaplatil pred lety ekodan,a ted jsem musel platit za ekolokvidaci.Ze si platim zdravotni,a 5 let jsem nebyl u doktora,ze si platim socialni,a stat mi dopredu rika ze nedostanu duchod,ze platim za dalnicni znamku na dalnice ktery nemaj parametry dalnice,ze platim POVINNY ruceni,a pojistovna mi pak nevyplati celou castku opravy,a tak by se dalo pokracovat do nekonecna.
R33 GTST Mspec2 '97

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

milosh: ja jsem taky nekurak.. tedy pokud nepocitam, ze si jednou za cas dam vodni dymku..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Taboo píše:Ja tady nevidim kuraky, kteri by si vymahali, aby mohli kourit v nekurackych restauracich anebo kdekoliv, kde je koureni zakazano. Kuraci zakaz koureni respektuji. Kdo tady breci jsou jedinci, kteri nechteji respektovat PRAVO kuraku kourit tam, kde je koureni POVOLENO. Ne proto, ze by nemeli moznost se tomu, co je tak nehorazne obtezuje, vyhnout a jit do nekurackych restauraci, ale jen a pouze proto, ze chteji nekomu odebrat PRAVO delat neco, s cim oni nesouhlasi. Muslimy na naprosto tech samych principech netolerance urazi restaurace nabizejici veprove maso - a to i presto, ze je tam nikdo nenuti chodit anebo dokonce to veprove maso jist. Stejne (jako nekterym nekurakum) jim proste jen vadi, ze to muze zcela legalne delat nekdo jiny. Nekourite a nechcete smrdet? Nelezte do kuracke hospody. Jdete nekam, kde se nekouri a vse voni po ruzich. Jednoduche reseni, ktere nekteri nekuraci ne ze nemuzou, ale pouze nechteji prijmout. Live and let live.
bohuzel tohle je uvazovani lidi s mozkem ale to tu vetsina lidi nema :roll:

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Taboo píše:Ja tady nevidim kuraky, kteri by si vymahali, aby mohli kourit v nekurackych restauracich anebo kdekoliv, kde je koureni zakazano. Kuraci zakaz koureni respektuji.
Bohužel Taboo není tomu tak. Oni si ho ani nemusejí vymáhat,zkrátka většina kuřáků zde v Čechách zákaz kouření nerespektuje,90% kuřaku na něj z vysoka s.re.Nerespektuje ho samotný prezident,ministři ani ti kdo by na jeho plnění měli dohlížet - policie. Ten zákon který už zde platí o kouření na zastávkách,veřejně přístupných místech,uřadech ale třeba i koncertech se tu nerespektuje. Nedávno jsem byl svědkem toho jak si týpek hulí na zastávce v budce. Jde okolo policista a ne aby vzal obušek a toho vajgla mu urazil i s kusem zápěstí,otočí se a jde pryč. Nemyslím si ani že ten připravovaný něco změní a v hospodách se bude hulit vesele dál. Mne osobně jsou ti fetáci naprosto odporní a do hospody nejdu raději vůbec nebo jedu 50km tam kde se opravdu nekouří a kde majitel arealu zakazuje kouření na několika km2.
Naposledy upravil(a) Libor12 dne 03 úno 2015 17:53, celkem upraveno 1 x.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Mickael píše:Ja bych v hospodach zakazal i alkohol,protoze taky skodi zdravi a pachne.Me sere ten princip.Ze jsem zaplatil pred lety ekodan,a ted jsem musel platit za ekolokvidaci.Ze si platim zdravotni,a 5 let jsem nebyl u doktora,ze si platim socialni,a stat mi dopredu rika ze nedostanu duchod,ze platim za dalnicni znamku na dalnice ktery nemaj parametry dalnice,ze platim POVINNY ruceni,a pojistovna mi pak nevyplati celou castku opravy,a tak by se dalo pokracovat do nekonecna.

Ámen.. 8)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“