Kouření v hospodách/klubech.

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Je v zákaz kouření v hospodách dobrý nápad?

Jsem pro zákaz
40
42%
Jsem zásadně proti zákazu
43
45%
Je mi to jedno, ale chci se hádat
12
13%

Celkem hlasů: 95

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: Kouření v hospodách/klubech.

Příspěvek od blázen »

Beaver píše:
Libor12 píše:Dva představitelé reklamy na cigarety "marlborro man" a stovky dalších umřeli na rakovinu.
A teď si vyjeď statistiky kolik lidí umřelo na rakovinu a přitom nekouřili. Budeš koukat... :wink:
mnoho lidí umřelo na rakovinu, samozřejmě i bez příčin cigaret, ale kolik lidí - kuřáků umřelo na rakovinu hrtanu a plic díky cigaretám..nebo lépe řečeno, kolik lidí - kuřáků onemocnělo rakovinou hrtanu a plic.. , dá se dohledat spousta obrázků hrtanu a plic po X letech kouření.. jestli je ještě tohle pro někoho málo aby přestal.... jsou lidé, kteří si života váží.. jsou lidé, kteří na to serou..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Beaver píše:
Libor12 píše:Dva představitelé reklamy na cigarety "marlborro man" a stovky dalších umřeli na rakovinu.
A teď si vyjeď statistiky kolik lidí umřelo na rakovinu a přitom nekouřili. Budeš koukat... :wink:
Nemusím chodit nikam daleko. Moje máma zemřela na rakovinu. A nebyla drogově závislá(cigarety,alkohol). Odmítala jakékoli opiaty na utišení bolesti i v poslední fázi nemoci. Říkala,že až se o ni přijdou tahat čerti(to je takový černý humor mezi onkologickými pacienty co stříhají metr) chce jim vidět do očí. Jinak ročně u nás zemře 18000 lidí na následky nemocí z kouření.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

crocjirka píše:libor: super.. takze tedy schvalujes koureni v hospodach :D jupii :D 1. clovek pochopil k cemu je hospoda 8) 8)
Do hospody nechodím,takže uvítám cokoli co ty smažky dostane z mého okolí. Člověk který dennodeně sahá po cigaretě nebo jiné droze a prohravá tak boj se svoji vůlí - protože by to třeba i chtěl ukončit,ale už je za tou hranicí kdy se z potěšení stane závislost,ale ta vůle je tak slabá,že s tím nehodlá ani bojovat - si nezaslouží můj respekt ani úctu. Snad do příštích voleb dosáhnu svého cíle a zcela demokraticky se navrhnu na starostu mojí vesnice a pak se jako jediný oprávněný volič sám zvolím.
Naposledy upravil(a) Libor12 dne 11 úno 2015 18:03, celkem upraveno 1 x.
imfsoft-forum.eu/

Kein

Příspěvek od Kein »

Ritchma píše:Vyjimka potvrzuje pravidlo. Vetsina tech ostatnich jsou zase nekuraci...
Třeba Hitler.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

A ono to není jenom o rakovině, že jo....

Stačilo mi vidět na Bodies revealed jak vypadají kuřákovy plíce, cévy atd a mám jistotu, že nikdy kouřit nebudu :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Přesně tak, hasit oheň ohněm. Jen ať vám zavedou plynovy bunkry s přidělem dvou kartonu při vstupu zadax. Aspoň se to tu prochcipa k lepšímu rychleji 8)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Do kamene tesat...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Uz je tu i Liborovejch 9M, VIP salonek a mrtva mama...konecne se to tu zacina rozjizdet :)
KEHO rennsport

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

No aspon,ze se ozvala dalsi smazka bez vlastni vule. Mel jsem se dobre za byvaleho rezimu,ted se mam desetkrat lepe. Jako drziteli prestizni platebni karty dostanes urcite vip sluzby. Treba ten vip priority pass do salonku na letisti. Bohuzel dnes daji master gold kazdemu kofolakovi svorcakovi co protoci na uctu mesicne 50litru. Driv si musel mit minimalni zustatek mega. To aspon clovek vedel s kym ma tu cest.
imfsoft-forum.eu/

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Libore okamzite odejdi do sveho pokoje a vrat se az budes normalni
KEHO rennsport

LiberaleMiguel2

Mě se ta snobskost líbí, jen jim dej :D vydělal si na to sám, tak proč vám to nenarvat do krku v pravý okamžik ? ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Tak ja jsem si po měsíci zpalil doutník... A jako správná fetujici smazka procetl diskuzi... :lol: Moc pekne se to tu vyviji... :) Jenom je zajímavé ze když jsem byl v listopadu ve vojenské nemocnici tak jsem jako fetka prosel do armády se zdravotni způsobilosti "A" což je to nejlepší co jde... :lol:

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Butcher: zneuzivali te v detstvi hodne,ze jsi zacal kourit? Je mi te lito. Jeste nosim hodinky tag heuer carrera samozrejme original a ne cinske repliky jake jsi tu nabizel k prodeji. A ty nekryte seky podepisuji original mont blanc limitovanou platinovou edici meisterstuck. Nikdy jsem po nikom z tohoto fora ani jinde nic nechtel,je to naopak. A vsichni kdo neco chtel na tom vydelali a ja po nikom nikdy nic nechtel,pamatujes vid?
imfsoft-forum.eu/

LiberaleMiguel2

Bohuš: Chceš mít jistotu, že umřeš dřív než tě začne rozežírat rakovina, jo ? :lol:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Nemusi a hlavne neni....jsem presvedcen, ze neceho jako litosti(navic nad smazkou) ani nejsi schopen.Navic to bylo prave naopak...s radosti sobe vlastni jsem zneuzival a sikanoval tobe podobny.A jak vidis, ted se mi to vraci aneb kdo seje vitr sklizi bouri ve sklenici vody :D Kdyz ja z vas chtel jenom udelat chlapy....Nehlede k tomu, ze nejen o svych smyslenych uspesich pises jak klasickej pikař, i kdyby z toho bylo byt jediny slovo pravda, na me tim ani kdyz se nebudes chovat jak kunda, dojem fakt neudelas.O tom, ze bych tu nekdy prodaval nejaky hodinky vubec nic nevim, a ze bych po tobe neco nekdy potreboval si taky nepamatuju....vubec te neznam a to jen dal potvrzuje tvoji mýtománii :roll:
KEHO rennsport

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Velmi se ti zhorsila pamet. Ze by obcas i nejaka ta trava? Sikana vypovida presne o traumatu v detstvi,kdy mozna sourozenec nebo rodic vykonaval to same. Neni divu ze kouris.
imfsoft-forum.eu/

twingo.driver

Hodinky za dve sto tisíc evro a mě znásilňovala mladší sestra.

LiberaleMiguel2

Já chci taky mladší sestru co mě bude znásilňovat :?: :lol:

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

No jo, všichni ale tihle VIP žili v době, kdy se kouření nebralo (tak) za nezdravé .-)
Taboo píše:Spousta vyznamnych lidi byli (a nadale i jsou) kuraci. Vedci, politici, umelci... V minulosti napriklad Winston Churchill, Franklin Roosevelt, Albert Einstein, Thomas Edison, Graham Bell, Mark Twain, Vincent van Gogh, Monet, Picasso - jen jmenovat nekolik tech nejznamejsich.
MSG

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Jinak moc nechápu, co z toho kouření hospody maj. Cigára jsou tam tak drahý, že si je člověk kupuje stejně v nouzi největší a lidi si je nosej z domova.

Nevím, jak by se na mě hospodskej díval pokud bych mu to udělal třeba s chlastem. Dal bych si čaj a upíjel z placatky rum. Asi by se mnou hodně rychle vyběhl. :lol:
MSG

twingo.driver

Hele, MSG, nevim, v jaký žiješ realitě, ale řiká ti něco http://cs.wikipedia.org/wiki/Tab%C3%A1k ... C3%A1lepka?

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

cíga byly dražší v hospodách něž v trafikás snad v letech 92 ne? :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

aspoň víme, že MSG do hospody nechodí :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

No já kupoval cíga v hospodě naposled v pubertě, kdy jsem samozřejmě taky občas hulit a to dražší byly. Pak přišel zákon o stejné cené všude; ten se ale obcházel tím, že tam výčepák přilepil krabku sirek a přidal min. +10Kč (prodal to jako "balíček"). To už dneska není?

A kdyby ne, základní úvaha je stejná - stejně si hromada lidí bere do hospody cigára z doma.

Jinak do hospody chodím, ale nehulím tam, jenom piju a nadávám (potichu) na kuřáky.
:lol:
MSG

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Fandím Liborovi, může nás mít total v pí*i a přesto tu s námi marní čas :D

Libore taky vlastním Goldku, ale získal jsem ji za trochu drsnějsích podmínek než protočení 50K mesíčně.... Jo a kofola nejsem :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Vidíš tenisky Louis Vuitton, diamantové Breitlingy to je on! :lol: Doporučuju pustit tohle video od 1:32, hezky to sedí. :lol:
✠Luftwaffle✠

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Nechapu co tu porad resite, docela vyzivny tema, je to tu jeden argument ad absurdum za druhym... totalne prekrucujete prirovnavate neprirovnatelne apod. :) Jestli se takhle dementne resi i ty zakony nad nama, tak se nedivim ze jsou tak dopatlany a absurdni :)
už nemám hnujdaj...

JonnY

Příspěvek od JonnY »

zaujimave, ze na diskusnom fore venovanom upravam aut sa ludia argumentuju spolocenskou nebezpecnostou fajcenia.
"moje ilegalne upravy auta mi umoznuju jazdit na cestach 2x rychlejsie nez ktokolvek iny (a kolko zakon povoluje), ale nefajcite pri mne, mohol by som za 30 rokov dostat rakovinu... "

a nech prilejem do ohna.
osobne som za legalizaciu vecsiny drog, a ich prisne kontrolovany predaj (prisnejsie nez alkohol a tabak). fakt je, ze velke mnozstvo z negativnych zdravotnych efektov niesu sposobene drogou, ale svinstvom ktorym ju "riedia", psychickymi chorobami, a v urcitem zmysle "vynutenom" zivotnym stylom kriminalnika a fetaka.
na kvalitnom kokaine alebo morfiu su ludia schopny (pomerne) dlhodobo viest plnohodnotne zivoty. ludia co uzivaju crack a heroin su za par rokov trosky, napriek tomu ze ido ide o prakticky rovnake drogy (ucinne latky)

preco davat miliardy drogovym mafiam, a nasledne s nimi za miliony bojovat? legalizaciou drog sa odstrihnu obrovske primy pre organizovany zlocin, a vybrate dane sa moze pouzit v zdravotnictve. ano aj na liecenie drogovo zavislych, ale stale to bude len zlomok z celkovych prijmov

a nie, ziadne ilegalne drogy neuzivam, a ani som ich nikdy nevyskusal.
only ethanol, and bit of nicotine and caffeine

LiberaleMiguel2

http://www.ceska-justice.cz/2015/03/obc ... ek-hospod/" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jim jebe
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“