Nové/předváděcí MPV do 350
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Nové/předváděcí MPV do 350
Zdravím lidi,
potřebuju trochu píchnout s výběrem auta. S partnerkou hledáme větší auto (MPV, osobní dodávka) pro nás dva a velkého psa. S tím že ať se pak nemusí prodávat tak rovnou koupíme velké. Auto plánujeme nové nebo předváděcí. Představu máme že nám zůstane už na delší dobu (klidně 10let). Auto by více méně bylo pro partnerku a na víkendové výlety a dovolené. Barvu celkem neřešíme. Roční nájezd max. 10tis. spíš reálně počítám 6-8tis.
Požadavky:
Klima
Zadní senzory
Benzín - do obsahu 2000ccm
Pytle: 2x čelní 2x boční a ideálně i hlavové.
Pakliže to aspoň trochu půjde tak:
šoupačky
tempomat
Cena od 300 do 350 se zavřením obou očí a luxusní nabídkou 380. Rád bych ale tak vysoko nešplhal.
Předběžným výběrem prošli:
Dacia Dokker/Lodgy - pouze ve výbavě Stepway. Jinak to asi nemá smysl.
Dacia Duster - Všude na to slyším chválu. Jen už to začíná být mimo naše představy prostoru. Jako výhodu vidím odolnost na našich silnicích vzhledem k zaměření auta
Citroen Berlingo - Asi zatím favorit. Rozmýšlíme jestli výbavu XTR nebo Exclusive (ta už je cenou nad ale zas je tam totálně všechno)
Peugeot Partner - To samé co berlingo. Asi se mi i líbí víc ale při stejné výbavě je berlingo běžně o 20tis dole.
Dál mě nic za ty peníze nenapadá. Hledal jsem i max. 2 roky starý auta - Corolla verso a podobné. Buď nic není nebo je to hodně nad limitem.
Proč nové nebo zánovní? Poslední auta se mi "vyplatilo". Zpočátku dobré ale postupně se to kupilo. A člověk řešil a bál se co to bude příště. Ceny oprav ač si to člověk dělal sám byli značné a nechuť z výdajů mě donutila prodat. Takže nechci znova koupit a za chvíli řešit větší výdaje. Rozpočet domácnosti to utáhne ale značně ho to rozhodí. Takže bych rád koupil za víc ale pak klidně spal že před dovolenou za půl roku nebudu muset dělat tlumiče nebo spojku a podobně.
Dík za nápady
potřebuju trochu píchnout s výběrem auta. S partnerkou hledáme větší auto (MPV, osobní dodávka) pro nás dva a velkého psa. S tím že ať se pak nemusí prodávat tak rovnou koupíme velké. Auto plánujeme nové nebo předváděcí. Představu máme že nám zůstane už na delší dobu (klidně 10let). Auto by více méně bylo pro partnerku a na víkendové výlety a dovolené. Barvu celkem neřešíme. Roční nájezd max. 10tis. spíš reálně počítám 6-8tis.
Požadavky:
Klima
Zadní senzory
Benzín - do obsahu 2000ccm
Pytle: 2x čelní 2x boční a ideálně i hlavové.
Pakliže to aspoň trochu půjde tak:
šoupačky
tempomat
Cena od 300 do 350 se zavřením obou očí a luxusní nabídkou 380. Rád bych ale tak vysoko nešplhal.
Předběžným výběrem prošli:
Dacia Dokker/Lodgy - pouze ve výbavě Stepway. Jinak to asi nemá smysl.
Dacia Duster - Všude na to slyším chválu. Jen už to začíná být mimo naše představy prostoru. Jako výhodu vidím odolnost na našich silnicích vzhledem k zaměření auta
Citroen Berlingo - Asi zatím favorit. Rozmýšlíme jestli výbavu XTR nebo Exclusive (ta už je cenou nad ale zas je tam totálně všechno)
Peugeot Partner - To samé co berlingo. Asi se mi i líbí víc ale při stejné výbavě je berlingo běžně o 20tis dole.
Dál mě nic za ty peníze nenapadá. Hledal jsem i max. 2 roky starý auta - Corolla verso a podobné. Buď nic není nebo je to hodně nad limitem.
Proč nové nebo zánovní? Poslední auta se mi "vyplatilo". Zpočátku dobré ale postupně se to kupilo. A člověk řešil a bál se co to bude příště. Ceny oprav ač si to člověk dělal sám byli značné a nechuť z výdajů mě donutila prodat. Takže nechci znova koupit a za chvíli řešit větší výdaje. Rozpočet domácnosti to utáhne ale značně ho to rozhodí. Takže bych rád koupil za víc ale pak klidně spal že před dovolenou za půl roku nebudu muset dělat tlumiče nebo spojku a podobně.
Dík za nápady
JK Elektroinstalace
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
Práce v oblasti tekoucího čehosi co není vidět ale kope to jak sviňa. Realizace černých odběrů pro PRE a ČEZ.
Re: Nové/předváděcí MPV do 350
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
To že si riešil problémy u predošlej jazdenky nebolo náhodou tým že to bol diesel ?
Ak by si oželel "šúpačky" tak kludne Scénic s primitívnou 1.6i za podstatne nižšiu sumu http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
To že si riešil problémy u predošlej jazdenky nebolo náhodou tým že to bol diesel ?
Ak by si oželel "šúpačky" tak kludne Scénic s primitívnou 1.6i za podstatne nižšiu sumu http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Nee. Byl to benzín. Šoupačky v případě zajímavé nabídky oželím. Nevím jak tahle modelová řada ale v nejnovějším Scéniku jsem seděl. A při nastavení sedačky dozadu a volantu nahoře jsem si téměř volantem dřel o bambulína. Jsem prostorově rozměrnější to jo. Ale u takové krávy mě to překvapilo.
Jinak ta pětka je dobrej nápad.
Jinak ta pětka je dobrej nápad.
JK Elektroinstalace
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
dokker jasna volba........
cca rok a pul ve firme...cca 60tis najeto na ekonaftu bez jedinyho problemu ....
cca rok a pul ve firme...cca 60tis najeto na ekonaftu bez jedinyho problemu ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Roomster by nestacil? Zanovni 1.4 16V sehnat pujde, na rozdil od Dacie neztrati za 10 let 98% ceny a troufam si tvrdit, ze po deseti letech provozu bude podstatne min opotrebovanej a pokud se vyskytne problem, u Skodovky pujde snaz a levnejs resit. Ale je to Skodovka, das za ni dost, nic koukatelnyho na ni neni, nic v ni mit nebudes, ale 10 let vydrzi.
Nemam nic proti Dacii, fandim ji, ale vidim ji jako auto na 5 let beznyho provozu a pak to poslat pryc, zpracovani i v dnes vyrabenych modelu je tristni.
Nemam nic proti Dacii, fandim ji, ale vidim ji jako auto na 5 let beznyho provozu a pak to poslat pryc, zpracovani i v dnes vyrabenych modelu je tristni.
asi tak.... pokud to chces na delsi dobu jak 5 let a pak to popripade prodat za vic nez balicek stravenek tak roomster
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
kuci Roomster nee. Je to malý, drahý - za to co to umí, krade se to a je to podle mě hnus. Ona nemá z mého pohledu snad žádné plus. To vemu berlingo v náloži a dojedu ho do skonání.
JK Elektroinstalace
- LiberaleMiguel2
Já bych šel do toho Berlinga/Kangoo. Nějaký čas jsem s tím jezdil jako se služebákem a nemohl jsem si stěžovat a jediná porucha byla, že odešlo hledové oko
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
pokud nad tim uvazujes takto neni o cemcleman píše: Ona nemá z mého pohledu snad žádné plus. To vemu berlingo v náloži a dojedu ho do skonání.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pokud chceš ti nevadí tyhle osobákodovávky a šoupačky jsou plus tak nový Doblo, ale tam může být s cenou problém.
Pokud chceš spíš klasickej osobák a fakt pěkný auto a nemáš předsudky ke korejcům - Kia Carens.
Pokud chceš spíš klasickej osobák a fakt pěkný auto a nemáš předsudky ke korejcům - Kia Carens.
onetwothree píše:Pokud chceš ti nevadí tyhle osobákodovávky a šoupačky jsou plus tak nový Doblo, ale tam může být s cenou problém.
onetwothree píše:Pokud chceš ti nevadí tyhle osobákodovávky a šoupačky jsou plus tak nový Doblo, ale tam může být s cenou problém.
O Doblu musim zjistit vic. Jen koukam ze v tabulkach spolehlivosti je Doblo hodne nizko.
Tyhle osobni dodavky mi sedi. Poměr cena/uzitek pro me nema konkurenci. Navic v nich jezdim hrozne dlouho takze mi nevadi mit i jednu pro rodinu. Na kecy ostatnich seru.
Ta kia se mi libi ale budu do toho muset nekde sednout. Obavam se aby to nebyl zase akorat vyssi kombik
JK Elektroinstalace
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Za mě jedině
alebo
už se to robí i v 4x4 , a mírně jeté /předváděčky stojí za pár
alebo
wesly.TDI píše:Za mě jedině
alebo
Lodgy, dokker a 4x4? Dobrej pokus o vtip
JK Elektroinstalace
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
No měl jsem za to že Stepway je 4x4, tak není no
- twingo.driver
Jakej je rozdíl mezi Lodgy a Dokkerem? Mi to z fotek přijde to samý, snad to i stojí stejně, ale na aktivní vyhledávání nějakejch bližších informací jsem byl tuze líný.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dokekr má šoupačky, je to vlastně Berlingo, Lodgy je 7 místné MPV, pro rodinu ideal , Lodgy je dražší, větší
Lodgy je o 15 cm delsi. Dokker ma soupacky a dvoukridla. Sedacky jsou ale u obou stejne posazene. Cili vetsi je jen kufr. Ovsem berlingo/partner jsou uvnitr o dost sirsi. Vzadu si fakt v pohode 3 sednou.
Nicmene dacia ve vybave stepway je fakt pekna.
Nicmene dacia ve vybave stepway je fakt pekna.
JK Elektroinstalace
Ja jsem oplak, takze nemuzes cekat jinou nabidku nez Opel Zafira B, pri trose snahy by se sehnat do te ceny dala a rozhodne budes spokojen jak s motorem 1.8 tak i mistem v interieru a pripadnebys svezl i 7 lidi
http://www.tipcar.cz/inzerat/kia-carens ... 10581.html" onclick="window.open(this.href);return false; koukám po něčem s malým nájezdem... ne zrovna mpv... ale tobě by se to mohlo hodit
cleman: Berlingo taky 10 let prezije, takze no stress a myslim, ze na nej ted bezi reklama v radiu a nabizi docela dost.
záleží jak dlouho to chceš mět, s nájezdem do 10tis ročně bych bral dokkera v benzínu. Mám 5 let logana a opotřebovany mam jen volant.
Za Carense je nekdo rad ze dostane 40 . Tohle asi nikdy.
Ten ti driv schnije ver mi mám ho 2003 , vybava super, motor 2.0 crdi - spolehlivost motoru super , pohodlý - naprd, spotřeba 8 , Nějaký dílenský naprd, ale moc se nesere no .
Fotku lemu radsi nemam tam jsem to neresil . ALe cenově je to na nového a ten špatný asi nebude
Ten ti driv schnije ver mi mám ho 2003 , vybava super, motor 2.0 crdi - spolehlivost motoru super , pohodlý - naprd, spotřeba 8 , Nějaký dílenský naprd, ale moc se nesere no .
Fotku lemu radsi nemam tam jsem to neresil . ALe cenově je to na nového a ten špatný asi nebude
stavitelné podvozky www.DGR-PODVOZKY.cz
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut
DOVOZ-ODTAH-OPRAVY aut