Potřebuju naky nudný rodinný levný auto, (ideál kolem 80k) Vybral jsem si 307sw rok výroby kolem 2002-03. Levný, prostorný, slušná výbava. Líbí se mi celkem design, panorama. kvuli malýmu atd (nebo spíš v daný kategorii je to nejmenší zlo) No ale pak, když jsem si začal číst recenze, testy a zkušenosti majitelů, tak mě to začíná přecházet.. Opravdu je to auto tak poruchový? myslím víc než normálně.. Jasný, každý auto má mouchy, ale na tenhle model jsem nenašel nic pozitivního.. Co se týče motorů. tak všude píšou něco jinýho.. prvně jsem chtěl 1.6 benzín, najedu max 10 000 ročně, spíš míň... ale někde ho zas uplne zamítli jako nestatnou volbu, navic jich ani moc neni k sehnání.. tak nevim Má někdo osobní zkušenost.. opravdu o tom nemá cenu ani uvažovat?
Díky za případný postřehy
Peugeot 307 SW
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Peugeot 307 SW
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Re: Peugeot 307 SW
Máme už 4 roky 2.0 hdi, 66kw swčko. za tu dobu najeto asi 35 000km a vše naprosto v pohodě, spotřeba kolem 5-6 až 7 litrů, je to prostorný a v komfortu takovej zlatej střed... za tu dobu akorát výměny oleje, destičky, kotouče, rozvody.. prostě klasický prkotinky... jediný co za tu dobu odešlo byl spínač zpátečky a tisícihran v zadnim stěrači, což jsou prkotiny za pár kaček.. nikde nás to nenechalo ve štychu a i ta 66tka pěkně jede. Za mě hezký, prostorný ideální rodinný auto
life's too short to drive slow
Re: Peugeot 307 SW
Strejda má tu 1,6 rok 2002. Jen ne kombi, ale pětidvířko. Krom klasický údržby na tom nic navíc nedělal, nájezd má kolem těch 10tis. ročně. Spotřebu má kolem 7.5l, ale jezdí spíš kratší vzdálenosti.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM