V jiném topicu píše motor K20
Corsica, já mít také kola na oktě, tak už v půlce příjezdové cesty k baráku musím měnit všechny čepy na autě Dá se s takovýma galuskama vůbec jezdit?
Čekal jsem to horší je to v pohodě,jízda je tvrdší,ale není to tak extrémní rozdíl.Na nějakým TaTechnixu nebo Jomu bych ale asi zdechnul Teď tam jsou Bilstein tlumiče H&R pružiny a super
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
tak kdyz uz jsou tu ty motory... ten zadni motor ujel asi 20km pak se pridrel na klice.. sice byly udelane hlavy, ale motor mel najeto nejaky nesmysl..no vyplati se verit znamemu ze je ok a udelany...
a tady v pozadi omega a pak zacnou prace na Fieste,(krom rozlesteni laku) se musi se vymenit jedna poloosa, koupit kvalitni letni gumy a nejaky slusny podvozek asi..
pokud vim tak ty zadnou pani nemáš...ale bytnou ...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak jsem si pořídil 2.3 coupé quattro. Zatím nic moc stav ale mám s ním velké plány.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
LiberaleMiguel2 píše:bude 20V turbo kámoš před nedávnem koupil přímo turbo verzi a bude se stavět
No..já to chci celé "šoupnout" do B2 karoserie....Nejmladší dcerka chce jezdit závody,tak at má pro začátek v čem. Mám na to 4 roky čas.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))