martin51253 píše:ani nevím co to bylo za lakýrníka ,ale každou chvíly mam tady auto co prošlo podobným lakováním a kupodivu i dražší kousky.
u tohoto jeden díl se nepovedl na 100% opravit leštěním (lakýrník asi nemá odkalovačku na olej a v laku jsou olejové fleky to se nedá odleštit (jedině až na plech )
více fotek golfu a jeho renovace zde https://www.facebook.com/elitautodetail" onclick="window.open(this.href);return false;
tak to je mazec tak to já jako samouk a v garáži mám asi lepší výsledky
zase opejkal buřty a nenapsal abych prijel woe.....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
flanel : kdyz je plnej dvorek tak se sjeli vsichni helmuti z okoli na párkový slavnosti ....... proto se honza nebyl ani vychcat, nestiha...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Pane maRkus, už druhá stránka bez Lupa...Často chodim kolem dílny - naposled asi před hodinou - a dneska zrovna stálo hned za vratama a musim říct, ač nejsem fanda tvýho vyjadřování na fóru, že takhle na živo je to auto velká pecka
Pánové řeším barvu kol, antracit ( tmavá stříbrná ) nebo čistě lesklý černý ? Všichni říkají antracit , já si v koutku duše říkám, že černý by byly víc chuligánský, což by se mi ke "sporťáku" hodilo víc. Kola už jsou u lakýrníka, řekl jsem mu antracit, ale lakovat se budou až příští týden, tak teď řeším děsný dilema jestli to ještě nezměnit na tu lesklou černou. Díky za každý názor