Jaký osobní účet?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
majkloos
Kontaktovat uživatele:

Jaký osobní účet?

Příspěvek od majkloos »

Zdravím,

jaký je nejlepší osobní účet bez poplatků? Jde mi i o Vaše zkušenosti :)

Díky

walish

Re: Jaký osobní účet?

Příspěvek od walish »

Já jsem maximálně spokojený s účtem u FIO ;) Poplatky 0,-, služby výborné a pokud platíš na Slovensko, tak taky hodně ušetříš ;)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Říkejte, že jsem paranoidní, ale takový dotaz od uživatele, co měl před tím jen dva příspěvky a technicky vzato oba měly fungovat jen pro zvýšení návštěvnosti nějakých webů, mi přijde spíš zase jako pokus o propagaci, patrně jeho podpisem, který zase linkuje na nějaký svůj web :?:

Nicméně když to téma máme... mám mBank a nejspíš zdrhnu do Fio, protože mBank postupně pokurvila co jen šlo. Počínaje úroky na BÚ, pak úroky na spořícím účtu, znepřehledněním internetbankingu a ohulením poplatků při platbě kartou v zahraničí. A takovej dobrej účet to původně byl... :cry:

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Já mám Eru a max spokojenost. Internetbanking ani nepoužívám, mají perfektní aplikaci na mobil :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Airbank a Unicredit. Oboji pouzivam aktivne, Unicredit ma vybery ze vsech bankomatu zdarma, Airbank zase pomerne pekny urok.
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Beaver píše:Říkejte, že jsem paranoidní, ale takový dotaz od uživatele, co měl před tím jen dva příspěvky a technicky vzato oba měly fungovat jen pro zvýšení návštěvnosti nějakých webů, mi přijde spíš zase jako pokus o propagaci, patrně jeho podpisem, který zase linkuje na nějaký svůj web :?:
Přesně tak. Já mám mnoho let Raiffeisenbank. Záleží asi také dost na obratu, který přes účet realizuješ - podle toho máš/nemáš různé výhody. Diametrálně odlišná je např. služba pro ČS pro "obyčejné" lidi a služba Erste Premier.

mara14

Příspěvek od mara14 »

Mám taky účet u mBank a jsem spokojený, žádný poplatky.

Eon

Příspěvek od Eon »

Mám ČS, když jsem jim řekl, že hodlám odejít kvůlu všem různým poplatkům, vše mi nastavili na 0, dokonce i výběry v zahraničí u Erste.. Tak jsem zůstal.. :-)
Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Kluci, tohle téma je divný... asi ho smažu. Jestli je někdo proti, stačí napsat.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Smaž. Taky mi přijde divný, že si čávo založí účet na TF jen proto, aby se poradil o správě svejch financí.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“